Treceți la conținutul principal

Suferinta lui Alexandru

Alexandru Morar are 9 ani si este singurul copil al familiei. De 7 ani se lupta cu o boală nemiloasă dar nu a renunţat nici o clipa să spere că se va face bine. Încă de la vârsta de 2 anişori lui Alexandru i s-a pus diagnosticul de Distrofie musculara Duchenne-Invaliditate accentuată.
În tot acest timp familia a luptat cu propriile forte prin diverse spitale din ţară şi străinătate pentru a-şi salva copilul. Boala a evoluat si, în prezent, copilaşul nu se mai poate deplasa.
I s-a oferit o ultimă şansă, aceea a unei intervenţii în China, care costa 32.000 EUR. Familia însă, nu mai are puterea financiară de a mai lupta şi apelează cu disperare la ajutorul nostru. Trebuiau sa plece in China in luna iulie dar li s-a recomandat să amâne pe august-septembrie din cauza olimpiadei. Banii necesari inca nu sunt strânşi.
Părinţii copilului, oameni simpli si muncitori, sunt plecaţi în Italia pentru a face rost de bani, dar nici acolo nu este doar lapte si miere.
Alexandru este crescut acum de bunici care lupta alături de părinţi ca să-şi salveze nepoţelul.Bunicul şi bunica sunt învăţători într-un orăşel din jud.Maramures, lângă Baia Mare,doi oameni extraordinari, pe care ii puteţi găsi la telefoanele 0262293775,0747489033.

Conturile cu ajutorul cărora îl putem ajuta pe Alexandru sa se bucure de copilărie sunt următoarele:
Titularul contului, bunicul, Simion Tamas.
RO37RZBR0000060010394635RON
RO35RZBR0000060010394671 EUR
(RAIFFEISEN)

BCR SUCURSALA MARA MARAMULRES
RO67RNCB0182050605780001 LEI
RO49RNCB0656050605780002 EUR

AJUTATI SI DATI MAI DEPARTE!

Suferinta lui Alexandru e si suferinta noastra, noi toti suferim, caci formam, de fapt, cu totii, o mare familie!

Aici gasiti mai multe detali: http://sminchy.wordpress.com/2008/07/02/de-la-prieteni-pentru-copii/

23.09.2008
Am aflat cu bucurie

Alexandru a plecat la clinica din China, la tratament şi transplant pe 7 septembrie 2008, după ce pe 21 august a primit vestea minunată: cei 32.000 de euro necesari intervenţiei s-au strâns.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ajutorul venit prin rugaciunea catre Maica Domnului

“Facă-se voia Ta”, mărturisim atunci când spunem rugăciunea “Tatăl nostru”, însă de multe ori ne gândim la voia noastră si, pentru ca realitatea nu se potriveşte-de cele mai multe ori- cu visele noastre, suferim cumplit si apar chiar gânduri de deznădejde...
Citind câteva marturii ale unor tineri care suferă pentru ca nu li s-au împlinit diferite vise de iubire, mi-am amintit de ceea ce spunea odată o prietenă. Mărturia ei, sper să fie de ajutor şi altora.
În adolescenţă vorbea cu un băiat, primul ei prieten. După un timp, acesta s-a despărţit de ea. Suferea sărăcuţa, căci îl iubise şi se gândise tot timpul că "el e alesul".
A început să se roage şi citea în fiecare zi Paraclisul Maicii Domnului. Este acolo o rugăciune care spune aşa: "necazul meu îl ştii, dezleagă-l precum voieşti". Chiar daca ea mai plângea şi se gândea că poate se vor împăca, se ruga în continuare Maicii Domnului si isi punea nădejdea in ajutorul ei. Aşa s-a uşurat suferinţa ei si treptat şi-a r…

În mine e iadul, în mine e raiul...

În mine e iadul, în mine e raiul; lumina și întunericul, binele și răul, bucuria și durerea, isihia și haosul. Eu dau valoare la tot ceea ce este în jurul meu. De mine depinde dacă scormonesc în mizerie sau caut însetat opaițul de lumină din orice, din tine, din mine, din ei...

Nu învinovăți pe Dumnezeu, pe oameni, viața, pentru alegerile făcute cândva și pentru ce iese din tine, urât sau frumos.

Curaj! Bucură-te de viață!
"Prea tarziu" este doar ultima bătaie a inimii!...

Pr. Hrisostom Filipescu

Baia Mare, 9 decembrie, conferința: „Pruncul în pântecele mamei – cea mai mare minune din Univers”

Asociația „Maramureș pentru Viață și Familie” vă invită să participați la conferința „Pruncul în pântecele mamei – cea mai mare minune din Univers”.
Invitat special: Claudiu Bălan, președintele Asociației „Ortodoxia Tinerilor”.

Conferința va avea loc în data de 9 decembrie, de la orele 17:00, în sala de conferințe a Bibliotecii Județene „Petre Dulfu” din Baia Mare.