Treceți la conținutul principal

Ajutor pentru sinistratiArhiepiscopia Iasilor, organizeaza duminica, 3 august, colecta de bani si materiale de constructii pentru sinistrati in toate parohiile si manastirile din Arhiepiscopie. De asemenea, pentru donatii aveti la dispozitie si contul in lei : RO19BACX0000003010578014, deschis la UniCredit Tiriac Bank - Iasi.

Patriarhia Romana -Preafericitul Parinte Patriarh Daniel adreseaza clerului si credinciosilor din Biserica Ortodoxa Romana indemnul la solidaritate cu oamenii sinistrati ca urmare a inundatiilor din Moldova si Maramures. In acest sens Preafericirea Sa face un apel ca toti cei care pot ajuta cu sume de bani, sa le depuna in urmatoarele conturi bancare:

Arhiepiscopia Sucevei si Radautilor: RO 51 RNCB 02 34 03 70 10 91 00 14, deschis la BCR, filiala Suceava

Episcopia Maramuresului si Satmarului: RO 97 RNCB 01 82 03 41 35 55 00 01, deschis la BCR, filiala Baia Mare

Arhiepiscopia Iasilor: RO 19 BACX 00 00 00 30 10 57 80 14, deschis la UniCredit Tiriac Bank - Iasi

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ajutorul venit prin rugaciunea catre Maica Domnului

“Facă-se voia Ta”, mărturisim atunci când spunem rugăciunea “Tatăl nostru”, însă de multe ori ne gândim la voia noastră si, pentru ca realitatea nu se potriveşte-de cele mai multe ori- cu visele noastre, suferim cumplit si apar chiar gânduri de deznădejde...
Citind câteva marturii ale unor tineri care suferă pentru ca nu li s-au împlinit diferite vise de iubire, mi-am amintit de ceea ce spunea odată o prietenă. Mărturia ei, sper să fie de ajutor şi altora.
În adolescenţă vorbea cu un băiat, primul ei prieten. După un timp, acesta s-a despărţit de ea. Suferea sărăcuţa, căci îl iubise şi se gândise tot timpul că "el e alesul".
A început să se roage şi citea în fiecare zi Paraclisul Maicii Domnului. Este acolo o rugăciune care spune aşa: "necazul meu îl ştii, dezleagă-l precum voieşti". Chiar daca ea mai plângea şi se gândea că poate se vor împăca, se ruga în continuare Maicii Domnului si isi punea nădejdea in ajutorul ei. Aşa s-a uşurat suferinţa ei si treptat şi-a r…

În mine e iadul, în mine e raiul...

În mine e iadul, în mine e raiul; lumina și întunericul, binele și răul, bucuria și durerea, isihia și haosul. Eu dau valoare la tot ceea ce este în jurul meu. De mine depinde dacă scormonesc în mizerie sau caut însetat opaițul de lumină din orice, din tine, din mine, din ei...

Nu învinovăți pe Dumnezeu, pe oameni, viața, pentru alegerile făcute cândva și pentru ce iese din tine, urât sau frumos.

Curaj! Bucură-te de viață!
"Prea tarziu" este doar ultima bătaie a inimii!...

Pr. Hrisostom Filipescu

Baia Mare, 9 decembrie, conferința: „Pruncul în pântecele mamei – cea mai mare minune din Univers”

Asociația „Maramureș pentru Viață și Familie” vă invită să participați la conferința „Pruncul în pântecele mamei – cea mai mare minune din Univers”.
Invitat special: Claudiu Bălan, președintele Asociației „Ortodoxia Tinerilor”.

Conferința va avea loc în data de 9 decembrie, de la orele 17:00, în sala de conferințe a Bibliotecii Județene „Petre Dulfu” din Baia Mare.