Treceți la conținutul principal

Concurs international de fotografie

Obiectiv- "Ortodoxia"
Tema concursului- Ortodoxia


PREMIUL I: ICOANA PICTATA "SF. TREIME" in valoare de 600 lei.
PREMIUL II: IC. MAICA DOMNULUI CU PRUNCUL" in valoare de 350 lei.
PREMIUL III: IC. " IISUS HRISTOS PANTOCRATOR in valoare 250 lei.
MENTIUNI: ICOANE PICTATE PE PIATRA 3 X 70 lei/buc.
PREMIUL SPECIAL AL JURIULUI: IC. "SF. NICOLAE" in valoare de 350 lei.
PREMIUL "INSTANTANEU": IC. "SF. PARASCHEVA DE LA IASI " in valoare de 250 lei.
Regulament de participare:

Intra in concurs numai pozele care au legatura cu subiectul. Pot participa concurenti fara limita de varsta, amatori si profesionisti.
Durata concursului este din 12.06.2008 pana la 06.12.2008 ( de Sf. Nicolae ).
Se vor trimite 10 fotografii pe adresa de e-mail: matei_schinteie@yahoo.com cu titlul : CONCURS FOTO.
Marimea pozei sa nu fie mai mica de 450 X 600 pixels. Formatul de fisier sa fie JPG.
Concurentii isi vor mentiona varsta si vor trimite odata cu pozele , adresa completa si numerele de telefon ( preferabil sa treceti si telefonul fix ) unde pot fi contactati. CEI CARE NU AU DATELE DE CONTACT COMPLETE TRECUTE IN E-MAIL, NU INTRA IN CONCURS.
Fiecare poza trebuie sa fie DENUMITA de AUTOR ( TITLU ) .
SE POT TRIMITE TITLURILE SI IN LIMBA ENGLEZA ( Nu este obligatoriu pentru concurentii romani ) .
FOTOGRAFIILE CASTIGATOARE VOR FI PUBLICATE IN PRESA NATIONALA SI INTERNATIONALA DE CATRE PARTENERII MEDIA AI CONCURSULUI , FARA ACCORDUL SCRIS AL AUTORILOR. Prin simpla participare se subintelege aceasta .FOTOGRAFIILE CASTIGATOARE RAMAN PROPIETATEA AUTORILOR SI A ORGANIZATORILOR ACESTUI CONCURS CU TOATE DREPTURILE AFERENTE "LEGII DREPTULUI DE AUTOR" ROMANESTI SI INTERNATIONALE, ambele parti devenind COPROPIETARI. NU SE PERCEP NICI UN FEL DE TAXE.

CASTIGATORII vor fi anuntati prin e -mail sau telefonic.
PREMIILE vor fi trimise prin POSTA sau CURIERAT RAPID inainte de CRACIUN 2008. PREMIILE SUNT OFERITE de Matei si Maria Kornelia Schinteie din Covasna. CONCURSUL ESTE DESCHIS PENTRU TOATA LUMEA . POT PARTICIPA SI CEI CE NU SUNT ORTODOCSI. Mult succes tuturor participantilor !

Ati fotografiat o sfanta biserica, o manastire, un monah, sau un sobor de preoti? V-a atras atentia un peisaj din apropierea unui asezamant ortodox? Ati surprins un instantaneu? Mergeti in pelerinaje anul acesta ? V-a placut o troita, o icoana, un crucifix? Ati vazut un gest de milostenie, bucurie , dragoste frateasca sau pe cineva in rugaciune? V-a uimit un duhovnic imbunatatit? V-au impresionat anumite evenimente religioase: botezuri, nunti, maslu, inmormantari etc ? FOTOGRAFIATI-LE SI TRIMITETI-LE LA CONCURS. Ortodoxia este langa noi.

Anuntati pe cei interesati...

Pentru mai multe detalii, dati clik aici:http://www.comandaicoane.ro/index_confoto.html

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ajutorul venit prin rugaciunea catre Maica Domnului

“Facă-se voia Ta”, mărturisim atunci când spunem rugăciunea “Tatăl nostru”, însă de multe ori ne gândim la voia noastră si, pentru ca realitatea nu se potriveşte-de cele mai multe ori- cu visele noastre, suferim cumplit si apar chiar gânduri de deznădejde...
Citind câteva marturii ale unor tineri care suferă pentru ca nu li s-au împlinit diferite vise de iubire, mi-am amintit de ceea ce spunea odată o prietenă. Mărturia ei, sper să fie de ajutor şi altora.
În adolescenţă vorbea cu un băiat, primul ei prieten. După un timp, acesta s-a despărţit de ea. Suferea sărăcuţa, căci îl iubise şi se gândise tot timpul că "el e alesul".
A început să se roage şi citea în fiecare zi Paraclisul Maicii Domnului. Este acolo o rugăciune care spune aşa: "necazul meu îl ştii, dezleagă-l precum voieşti". Chiar daca ea mai plângea şi se gândea că poate se vor împăca, se ruga în continuare Maicii Domnului si isi punea nădejdea in ajutorul ei. Aşa s-a uşurat suferinţa ei si treptat şi-a r…

În mine e iadul, în mine e raiul...

În mine e iadul, în mine e raiul; lumina și întunericul, binele și răul, bucuria și durerea, isihia și haosul. Eu dau valoare la tot ceea ce este în jurul meu. De mine depinde dacă scormonesc în mizerie sau caut însetat opaițul de lumină din orice, din tine, din mine, din ei...

Nu învinovăți pe Dumnezeu, pe oameni, viața, pentru alegerile făcute cândva și pentru ce iese din tine, urât sau frumos.

Curaj! Bucură-te de viață!
"Prea tarziu" este doar ultima bătaie a inimii!...

Pr. Hrisostom Filipescu

Baia Mare, 9 decembrie, conferința: „Pruncul în pântecele mamei – cea mai mare minune din Univers”

Asociația „Maramureș pentru Viață și Familie” vă invită să participați la conferința „Pruncul în pântecele mamei – cea mai mare minune din Univers”.
Invitat special: Claudiu Bălan, președintele Asociației „Ortodoxia Tinerilor”.

Conferința va avea loc în data de 9 decembrie, de la orele 17:00, în sala de conferințe a Bibliotecii Județene „Petre Dulfu” din Baia Mare.