Treceți la conținutul principal

Ecaterina, fetita care nu aude glasul mamei


Pe 15 iulie, Ecaterina, o fetita de 5 ani, a fost diagnosticată cu hipoacuzie severă bilaterală. În lumea ei plină de forme şi culori, mami nu vorbeşte, pasările nu cânta, iar ea, Ecaterina, nu poate să danseze. Pentru că nu aude nici un sunet.
Medicii i-au recomandat două aparate auditive (unul pentru fiecare ureche) in valoare de 4.860 RON ambele. Părinţii ei câştiga împreuna doar 1.400 de lei lunar. Cumpărarea acestor aparate e practic imposibilă pentru ei. Şi sunt nevoiţi să îşi privească neputincioşi fetita care, la cei 5 ani ai ei, nu poate nici măcar să vorbească. Ea nu a auzit niciodată, pe nimeni, vorbind.
Suferinţa fetitei a fost depistată iniţial cu un an în urmă dar nu la gravitatea actuală. Părinţii au achiziţionat (cu forte proprii întrucât costul era mult mai mic, tot la recomandarea medicala) două aparate auditive care însă nu au ajutat-o pe Ecaterina (fiind destinate unui grad de hipoacuzie mai puţin pronunţata decât in cazul ei). Aparatele acelea sunt in stare excelentă şi părinţii fetiţei doresc să le doneze unui alt copil.
Daca vreţi să o ajutaţi pe Ecaterina să audă, sa isi poată striga mămica, faceţi o donaţie, din puţinul vostru, în contul deschis la Procredit Bank, sucursala Militari pe numele mamei fetitei, Lucica Buzarna:
RO77MIRO0000118151400001


In linkul atasat puteti vedea diagnosticul fetitei si recomandarea aparatelor.
http://community.webshots.com/album/564219186vmopek

Pentru detalii despre caz sau daca dumneavoastra cunoaşteţi copii care au nevoie de aparatele auditive, va rugam sa sunaţi la 0723.382.567.
Vesti noi despre Ecaterina (23.09.2008)
Multumita oamenilor generoşi, suma s-a strâns. Slava Domnului!
Dacă cunoaşteţi un copil hipoacuzic care s-ar putea folosi de aparatele nou-nouţe, cumpărate de părinţii Ecaterinei, dar care nu au ajutat-o (fiind destinate unui grad de hipoacuzie mai puţin pronunţată decât în cazul ei), puteţi suna la telefon 0723 382 567 pentru mai multe date. Aparatele sunt in stare excelenta si părinţii fetitei doresc sa le DONEZE unui alt copil, pentru ca, sa nu uitam, dar din dar se face Rai !

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ajutorul venit prin rugaciunea catre Maica Domnului

“Facă-se voia Ta”, mărturisim atunci când spunem rugăciunea “Tatăl nostru”, însă de multe ori ne gândim la voia noastră si, pentru ca realitatea nu se potriveşte-de cele mai multe ori- cu visele noastre, suferim cumplit si apar chiar gânduri de deznădejde...
Citind câteva marturii ale unor tineri care suferă pentru ca nu li s-au împlinit diferite vise de iubire, mi-am amintit de ceea ce spunea odată o prietenă. Mărturia ei, sper să fie de ajutor şi altora.
În adolescenţă vorbea cu un băiat, primul ei prieten. După un timp, acesta s-a despărţit de ea. Suferea sărăcuţa, căci îl iubise şi se gândise tot timpul că "el e alesul".
A început să se roage şi citea în fiecare zi Paraclisul Maicii Domnului. Este acolo o rugăciune care spune aşa: "necazul meu îl ştii, dezleagă-l precum voieşti". Chiar daca ea mai plângea şi se gândea că poate se vor împăca, se ruga în continuare Maicii Domnului si isi punea nădejdea in ajutorul ei. Aşa s-a uşurat suferinţa ei si treptat şi-a r…

În mine e iadul, în mine e raiul...

În mine e iadul, în mine e raiul; lumina și întunericul, binele și răul, bucuria și durerea, isihia și haosul. Eu dau valoare la tot ceea ce este în jurul meu. De mine depinde dacă scormonesc în mizerie sau caut însetat opaițul de lumină din orice, din tine, din mine, din ei...

Nu învinovăți pe Dumnezeu, pe oameni, viața, pentru alegerile făcute cândva și pentru ce iese din tine, urât sau frumos.

Curaj! Bucură-te de viață!
"Prea tarziu" este doar ultima bătaie a inimii!...

Pr. Hrisostom Filipescu

Baia Mare, 9 decembrie, conferința: „Pruncul în pântecele mamei – cea mai mare minune din Univers”

Asociația „Maramureș pentru Viață și Familie” vă invită să participați la conferința „Pruncul în pântecele mamei – cea mai mare minune din Univers”.
Invitat special: Claudiu Bălan, președintele Asociației „Ortodoxia Tinerilor”.

Conferința va avea loc în data de 9 decembrie, de la orele 17:00, în sala de conferințe a Bibliotecii Județene „Petre Dulfu” din Baia Mare.