Treceți la conținutul principal

Filmul "Ingerul digital"

Vă rog foarte mult, ca înainte de vizionarea filmului "Ingerul digital", să citiţi cele de mai jos şi să ţineţi cont de avertizare."Am vazut azi “Ingerul digital”. Filmul e inspaimantator, mai ales la sfarsit. Nu-l recomand celor cu inima slaba. Incepe vorbind despre o firma din America in care angajatii pot lucra doar daca au implantat un cip, si primesc prin injectare, un cip mai mic decat o moneda, si mai subtire decat o pasta de pix. Apoi vorbeste despre masonerie, despre salutul “cornut” pe care il arata conducatorii lumii si chiar papa. Vorbeste despre poporul sarb si despre Kosovo, despre aparetenta lui Bush si a tatalui sau la clubul “craniu si oase”, un club masonic dintr-o facultate (!), despre dorinta de a se alege un conducator al uniunii europene, care, desigur, va fi sprijinit de masoni si care va fi antihristul.
Apoi, vorbeste despre pecetea (semnul de bare) cu care vor fi inscriptionati oamenii, pt a putea vinde si cumpara. E dat exemplul magazinului Metro, care, pentru inceput, permite cumparatorilor sa aiba o cartela si nu poti lua nimic de la ei fara cartele metro.
Vorbeste despre OZN, despre masonii care l-au ucis pe regele Alexandru. Auzisem si eu de unele chestii, insa ce spune la sfarasit m-a ingrozit: niste cercetatori, oameni de stiinta s-au pus sa sape un tunel de 14 km sub pamant; au sapat si au observat ca burghiul deodata merge cu viteza mare, adica se invarte mai repede. S-au oprit din sapat si au coborat microfoane inauntru. Doreau insa sa faca tot felul de calcule: masuratori trestre, magma, temperatura pamantului. Au ascultat… si au auzit glasuri! Au auzit glasuri omenesti, strigate,…iadul…si cercetatorii s-au oprit. Aici e un fragment in care sunt redate acele glasuri…dar mi s-a facut frica si am dat sonorul incet!
Mai spune ca Lenin a dat ordin sa fie distrusa Arca lui Noe de pe muntele Ararat. Arata secvente cu arca lui Noe. Apoi, arata urme ale cailor si carutelor faraonului ramase pe fundul Marii Rosii. Iar la sfarsit vorbeste despre copii ucisi prin avort, cu imagini ingrozitoare. M-a infiorat… La astfel de filme e bine sa te rogi in gand tot timpul. "


Ramona P.


Filmul il puteti descarca de aici:http://ro.altermedia.info/antisistem/ingerul-digital_8718.html

'Ingerul digital' este un documentar realizat de un grup de crestini ortodocsi din Serbia. Este până acum singurul film de acest gen care aduce o perspectivă duhovnicească ortodoxă în această privinţă.

Comentarii

Anonim a spus…
Vreau sa te fellicit pentru ce ai postat pe blog, pentru film si comentarii si pentru efortul tau. Domnezeu sa te binecuvinteze. Aura.
Ramona a spus…
Multumesc mult, Aura.
Dumnezeu sa te binecuvinteze.
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Ramona a spus…
Doamne ajuta!

Da, am citit articolul despre care spui, insa...

Iti recomand sa asculti ce spune si parintele Sofian Boghiu aici http://www.sfaturiortodoxe.ro/filme-video/pr-sofian-tinerii-si-biserica.php
"Iadul e in lumea aceasta. Eu am aflat(nu-i deloc o noutate)ca iadul nu este undeva in afara de pamant, este pe pamant si este undeva chiar in pamant si aceasta am aflat-o dintr-o catavasie a Invierii, catavasia a 6-a, care spune asa: "Pogoratu-Te-ai in cele mai de jos ale pamantului"; Mantuitorul dupa ce a fost rastignit pe cruce, sufletul Sau a coborat in iad si de acolo i-a scos pe toti cei care erau condamanti la osanda si erau acolo in pamant, undeva in iad, acolo a coborat Mantuitorul Iisus..." asa incat iadul este pe pamant, chiar in pamant si Mantuitorul coboara la el, si de acolo scoate pe toti acei care L-au asteptat, nu pe toti"...

Sigur, am vrea ca iadul sa fie undeva departe foarte, intr-o gaura neagra daca s-ar putea, cat mai departe de noi...

Daca as trai in Grecia antica, ti-as vorbi despre lumea subpamanteana stapanita de Hades; iata ca si atunci locasul mortilor nu era localizat undeva in univers, pe o stea, ci in pamant!

Acum, unii spun ca e adevarat ce prezinta filmul, in legatura cu acest subiect, altii spun ca nu.
Dar, sincer, ultima mea problema acum, este localizarea iadului :))
Ramona a spus…
Special pentru anonimi:
"Nu se mai pot trimite comentarii" :)

Alte comentarii decat ceea ce am spus despre film, nu am de gand sa mai fac.

Doamne ajuta!

Postări populare de pe acest blog

Ajutorul venit prin rugaciunea catre Maica Domnului

“Facă-se voia Ta”, mărturisim atunci când spunem rugăciunea “Tatăl nostru”, însă de multe ori ne gândim la voia noastră si, pentru ca realitatea nu se potriveşte-de cele mai multe ori- cu visele noastre, suferim cumplit si apar chiar gânduri de deznădejde...
Citind câteva marturii ale unor tineri care suferă pentru ca nu li s-au împlinit diferite vise de iubire, mi-am amintit de ceea ce spunea odată o prietenă. Mărturia ei, sper să fie de ajutor şi altora.
În adolescenţă vorbea cu un băiat, primul ei prieten. După un timp, acesta s-a despărţit de ea. Suferea sărăcuţa, căci îl iubise şi se gândise tot timpul că "el e alesul".
A început să se roage şi citea în fiecare zi Paraclisul Maicii Domnului. Este acolo o rugăciune care spune aşa: "necazul meu îl ştii, dezleagă-l precum voieşti". Chiar daca ea mai plângea şi se gândea că poate se vor împăca, se ruga în continuare Maicii Domnului si isi punea nădejdea in ajutorul ei. Aşa s-a uşurat suferinţa ei si treptat şi-a r…

În mine e iadul, în mine e raiul...

În mine e iadul, în mine e raiul; lumina și întunericul, binele și răul, bucuria și durerea, isihia și haosul. Eu dau valoare la tot ceea ce este în jurul meu. De mine depinde dacă scormonesc în mizerie sau caut însetat opaițul de lumină din orice, din tine, din mine, din ei...

Nu învinovăți pe Dumnezeu, pe oameni, viața, pentru alegerile făcute cândva și pentru ce iese din tine, urât sau frumos.

Curaj! Bucură-te de viață!
"Prea tarziu" este doar ultima bătaie a inimii!...

Pr. Hrisostom Filipescu

Baia Mare, 9 decembrie, conferința: „Pruncul în pântecele mamei – cea mai mare minune din Univers”

Asociația „Maramureș pentru Viață și Familie” vă invită să participați la conferința „Pruncul în pântecele mamei – cea mai mare minune din Univers”.
Invitat special: Claudiu Bălan, președintele Asociației „Ortodoxia Tinerilor”.

Conferința va avea loc în data de 9 decembrie, de la orele 17:00, în sala de conferințe a Bibliotecii Județene „Petre Dulfu” din Baia Mare.