luni, 18 august 2008

Filmul "Ingerul digital"

Vă rog foarte mult, ca înainte de vizionarea filmului "Ingerul digital", să citiţi cele de mai jos şi să ţineţi cont de avertizare."Am vazut azi “Ingerul digital”. Filmul e inspaimantator, mai ales la sfarsit. Nu-l recomand celor cu inima slaba. Incepe vorbind despre o firma din America in care angajatii pot lucra doar daca au implantat un cip, si primesc prin injectare, un cip mai mic decat o moneda, si mai subtire decat o pasta de pix. Apoi vorbeste despre masonerie, despre salutul “cornut” pe care il arata conducatorii lumii si chiar papa. Vorbeste despre poporul sarb si despre Kosovo, despre aparetenta lui Bush si a tatalui sau la clubul “craniu si oase”, un club masonic dintr-o facultate (!), despre dorinta de a se alege un conducator al uniunii europene, care, desigur, va fi sprijinit de masoni si care va fi antihristul.
Apoi, vorbeste despre pecetea (semnul de bare) cu care vor fi inscriptionati oamenii, pt a putea vinde si cumpara. E dat exemplul magazinului Metro, care, pentru inceput, permite cumparatorilor sa aiba o cartela si nu poti lua nimic de la ei fara cartele metro.
Vorbeste despre OZN, despre masonii care l-au ucis pe regele Alexandru. Auzisem si eu de unele chestii, insa ce spune la sfarasit m-a ingrozit: niste cercetatori, oameni de stiinta s-au pus sa sape un tunel de 14 km sub pamant; au sapat si au observat ca burghiul deodata merge cu viteza mare, adica se invarte mai repede. S-au oprit din sapat si au coborat microfoane inauntru. Doreau insa sa faca tot felul de calcule: masuratori trestre, magma, temperatura pamantului. Au ascultat… si au auzit glasuri! Au auzit glasuri omenesti, strigate,…iadul…si cercetatorii s-au oprit. Aici e un fragment in care sunt redate acele glasuri…dar mi s-a facut frica si am dat sonorul incet!
Mai spune ca Lenin a dat ordin sa fie distrusa Arca lui Noe de pe muntele Ararat. Arata secvente cu arca lui Noe. Apoi, arata urme ale cailor si carutelor faraonului ramase pe fundul Marii Rosii. Iar la sfarsit vorbeste despre copii ucisi prin avort, cu imagini ingrozitoare. M-a infiorat… La astfel de filme e bine sa te rogi in gand tot timpul. "


Ramona P.


Filmul il puteti descarca de aici:http://ro.altermedia.info/antisistem/ingerul-digital_8718.html

'Ingerul digital' este un documentar realizat de un grup de crestini ortodocsi din Serbia. Este până acum singurul film de acest gen care aduce o perspectivă duhovnicească ortodoxă în această privinţă.

5 comentarii:

Anonim spunea...

Vreau sa te fellicit pentru ce ai postat pe blog, pentru film si comentarii si pentru efortul tau. Domnezeu sa te binecuvinteze. Aura.

Ramona spunea...

Multumesc mult, Aura.
Dumnezeu sa te binecuvinteze.

Ragnar Haakon Stiansen spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Ramona spunea...

Doamne ajuta!

Da, am citit articolul despre care spui, insa...

Iti recomand sa asculti ce spune si parintele Sofian Boghiu aici http://www.sfaturiortodoxe.ro/filme-video/pr-sofian-tinerii-si-biserica.php
"Iadul e in lumea aceasta. Eu am aflat(nu-i deloc o noutate)ca iadul nu este undeva in afara de pamant, este pe pamant si este undeva chiar in pamant si aceasta am aflat-o dintr-o catavasie a Invierii, catavasia a 6-a, care spune asa: "Pogoratu-Te-ai in cele mai de jos ale pamantului"; Mantuitorul dupa ce a fost rastignit pe cruce, sufletul Sau a coborat in iad si de acolo i-a scos pe toti cei care erau condamanti la osanda si erau acolo in pamant, undeva in iad, acolo a coborat Mantuitorul Iisus..." asa incat iadul este pe pamant, chiar in pamant si Mantuitorul coboara la el, si de acolo scoate pe toti acei care L-au asteptat, nu pe toti"...

Sigur, am vrea ca iadul sa fie undeva departe foarte, intr-o gaura neagra daca s-ar putea, cat mai departe de noi...

Daca as trai in Grecia antica, ti-as vorbi despre lumea subpamanteana stapanita de Hades; iata ca si atunci locasul mortilor nu era localizat undeva in univers, pe o stea, ci in pamant!

Acum, unii spun ca e adevarat ce prezinta filmul, in legatura cu acest subiect, altii spun ca nu.
Dar, sincer, ultima mea problema acum, este localizarea iadului :))

Ramona spunea...

Special pentru anonimi:
"Nu se mai pot trimite comentarii" :)

Alte comentarii decat ceea ce am spus despre film, nu am de gand sa mai fac.

Doamne ajuta!