Treceți la conținutul principal

Cosmin are nevoie de ajutor in lupta cu cancerul


Cosmin a împlinit in urma cu câteva zile un an. De patru luni, este chinuit de cancer - neuroblastom toracal. Acesta se întinde spre organele lui vitale. A suferit 2 intervenţii chirurgicale si câteva cure cu citostatice. In prezent Cosmin este internat la Spitalul Marie Curie (fost Budimex) împreuna cu mama lui, Tatiana.
„O asistenta mi-a spus ca, in acest spital, nici un copil cu neuroblastom nu a supravieţuit. Ce sa aşteptam aici?”, spune Tatiana. In urma cu câteva zile, sub ochii lor s-a stins un copilaş suferind de boala lui Cosmin. Avea puţin peste doi ani si întreba: «Mami, eu mor?» .
Cosmin spera sa fie tratat in Clinica Sfânta Ana din Viena, (unde a fost salvată si fetiţa Lianei Stanciu) dar are nevoie de circa 200.000 euro. In spitalele din România îl aşteaptă o lupta crâncenă, cu şanse mici. Tatiana Gologan, mama lui Cosmin, nu se dezlipeşte de pătuţul lui iar tatăl doarme în maşină, în faţa spitalului.
Este o minune de copil. Numai cei care au primit în dar un copilas, după multe rugi şi suferinţe pot înţelege o asemenea minune. “Este răspunsul la tot ce ne-am dorit, mărturiseşte tatăl. Soţia a făcut tratament aproape un an pentru a-l avea. Este un copil aşteptat, lumina vieţii noastre”, spune tatăl lui Cosmin. Opt luni de intensă fericire s-au sfărâmat brusc, sub greutatea unui singur cuvânt: cancer. O tumoră i-a înfăşurat coloana si îi ameninţă plămânii si rinichii. “Daca îi cuprinde plămânii sau rinichii nu mai are nicio şansa.”
Părinţii îşi vând toată agoniseala, dar banii nu le ajung pentru intervenţiile chirurgicale si tratamentul la Clinica “Sfânta Ana” din Viena, cea mai renumită în oncologie pediatrică.
Cosmin lupta uimitor cu boala. Are şanse sa trăiască. Se reface foarte repede după operaţii. Vrea din toate puterile să trăiască. Are, însă, nevoie de ajutor. Fiecare dintre noi îi poate dărui un minut de viaţă.
Pentru donaţii:

RO19 BRDE 040S V331 8494 0400 pentru RON

RO49 BRDE 040S V331 8531 0400 pentru EUR ;
SWIFT: BRDEROBU conturi deschise la BRD Bacău suc. Alecu Russo pe numele Gologan Ionela-Tatiana , CNP 2810203151941
Mai multe informatii, acte si poze la http://www.cosmingologan.ro/

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ajutorul venit prin rugaciunea catre Maica Domnului

“Facă-se voia Ta”, mărturisim atunci când spunem rugăciunea “Tatăl nostru”, însă de multe ori ne gândim la voia noastră si, pentru ca realitatea nu se potriveşte-de cele mai multe ori- cu visele noastre, suferim cumplit si apar chiar gânduri de deznădejde...
Citind câteva marturii ale unor tineri care suferă pentru ca nu li s-au împlinit diferite vise de iubire, mi-am amintit de ceea ce spunea odată o prietenă. Mărturia ei, sper să fie de ajutor şi altora.
În adolescenţă vorbea cu un băiat, primul ei prieten. După un timp, acesta s-a despărţit de ea. Suferea sărăcuţa, căci îl iubise şi se gândise tot timpul că "el e alesul".
A început să se roage şi citea în fiecare zi Paraclisul Maicii Domnului. Este acolo o rugăciune care spune aşa: "necazul meu îl ştii, dezleagă-l precum voieşti". Chiar daca ea mai plângea şi se gândea că poate se vor împăca, se ruga în continuare Maicii Domnului si isi punea nădejdea in ajutorul ei. Aşa s-a uşurat suferinţa ei si treptat şi-a r…

În mine e iadul, în mine e raiul...

În mine e iadul, în mine e raiul; lumina și întunericul, binele și răul, bucuria și durerea, isihia și haosul. Eu dau valoare la tot ceea ce este în jurul meu. De mine depinde dacă scormonesc în mizerie sau caut însetat opaițul de lumină din orice, din tine, din mine, din ei...

Nu învinovăți pe Dumnezeu, pe oameni, viața, pentru alegerile făcute cândva și pentru ce iese din tine, urât sau frumos.

Curaj! Bucură-te de viață!
"Prea tarziu" este doar ultima bătaie a inimii!...

Pr. Hrisostom Filipescu

Baia Mare, 9 decembrie, conferința: „Pruncul în pântecele mamei – cea mai mare minune din Univers”

Asociația „Maramureș pentru Viață și Familie” vă invită să participați la conferința „Pruncul în pântecele mamei – cea mai mare minune din Univers”.
Invitat special: Claudiu Bălan, președintele Asociației „Ortodoxia Tinerilor”.

Conferința va avea loc în data de 9 decembrie, de la orele 17:00, în sala de conferințe a Bibliotecii Județene „Petre Dulfu” din Baia Mare.