Treceți la conținutul principal

Poti sa ma ajuti?

Consmarie Rădulescu are 7 anişori. Anul trecut a fost diagnosticată cu neuroblastom de glandă suprarenală stângă cu multiple metastaze abdominale. A urmat operaţia - care a fost un succes din punct de vedere chirurgical - si 10 luni de tratament cu citostatice. În luna august a acestui an a făcut un examen de bilanţ la Institutul Gustave Roussy din Paris. În urma unei scintigrafii MIBG i s-au detectat celule metastatice la nivelul femurului bilateral. Recomandarea medicului este să facă un tratament chimioterapeutic intensiv urmat de o autogrefă. Costul este de 90.000 euro, suma care este foarte mare pentru părinţi. Disperaţi întreabă: Ne puteţi ajuta? Consmarie are mare nevoie de ajutor acum, timpul ei este „grăbit”, este musai să ajungă cât mai repede la tratament şi autogrefă la Spitalul Gustave Roussy (Villejuif) – unul dintre cele mai bune spitale din Europa, care i-a oferit şansa la viaţă. Dacă micuţa are noroc şi primeşte bănuţi de la E 112 (nu se ştie dacă da şi când), ar mai fi necesari banii pentru drum, cazare, hrană etc.
Dacă puteţi şi vreţi să ajutaţi: B.C.R. Mircea Vodă Călăraşi
RON – RO 36 RNCB 009803 75207 00002
EURO – RO 45 RNCB 070203 75207 00001
Raiffeisen Bank Călăraşi - Cont asociat Card
RO 76 RZBR 00000 6000 2194426
Titular -Radulescu Dan Mihail

Comentarii

Dana a spus…
Doamne, Ramona! Azi am gasit postarea aceasta s apoi am citit si la Isabela. Ce o fi facand acum micuta cu chip de inger? O fi reusit? Dar Izabellorelei? Mai stii ceva?
Ramona a spus…
Nu stiu, Dana...

Postări populare de pe acest blog

Ajutorul venit prin rugaciunea catre Maica Domnului

“Facă-se voia Ta”, mărturisim atunci când spunem rugăciunea “Tatăl nostru”, însă de multe ori ne gândim la voia noastră si, pentru ca realitatea nu se potriveşte-de cele mai multe ori- cu visele noastre, suferim cumplit si apar chiar gânduri de deznădejde...
Citind câteva marturii ale unor tineri care suferă pentru ca nu li s-au împlinit diferite vise de iubire, mi-am amintit de ceea ce spunea odată o prietenă. Mărturia ei, sper să fie de ajutor şi altora.
În adolescenţă vorbea cu un băiat, primul ei prieten. După un timp, acesta s-a despărţit de ea. Suferea sărăcuţa, căci îl iubise şi se gândise tot timpul că "el e alesul".
A început să se roage şi citea în fiecare zi Paraclisul Maicii Domnului. Este acolo o rugăciune care spune aşa: "necazul meu îl ştii, dezleagă-l precum voieşti". Chiar daca ea mai plângea şi se gândea că poate se vor împăca, se ruga în continuare Maicii Domnului si isi punea nădejdea in ajutorul ei. Aşa s-a uşurat suferinţa ei si treptat şi-a r…

În mine e iadul, în mine e raiul...

În mine e iadul, în mine e raiul; lumina și întunericul, binele și răul, bucuria și durerea, isihia și haosul. Eu dau valoare la tot ceea ce este în jurul meu. De mine depinde dacă scormonesc în mizerie sau caut însetat opaițul de lumină din orice, din tine, din mine, din ei...

Nu învinovăți pe Dumnezeu, pe oameni, viața, pentru alegerile făcute cândva și pentru ce iese din tine, urât sau frumos.

Curaj! Bucură-te de viață!
"Prea tarziu" este doar ultima bătaie a inimii!...

Pr. Hrisostom Filipescu

Baia Mare, 9 decembrie, conferința: „Pruncul în pântecele mamei – cea mai mare minune din Univers”

Asociația „Maramureș pentru Viață și Familie” vă invită să participați la conferința „Pruncul în pântecele mamei – cea mai mare minune din Univers”.
Invitat special: Claudiu Bălan, președintele Asociației „Ortodoxia Tinerilor”.

Conferința va avea loc în data de 9 decembrie, de la orele 17:00, în sala de conferințe a Bibliotecii Județene „Petre Dulfu” din Baia Mare.