duminică, 30 noiembrie 2008

Conferinta de presa Silgard/Gardasil - vaccinare HPVAsociaţia „Christiana”, Asociaţia „Pro Vita”, Asociaţia „Sfintii Martiri Brancoveni” şi Asociaţia „Rost” au organizat marţi, 25 noiembrie, la ora 17.00, la biserica Sfânta Treime din incinta Spitalului Clinic de Urgenţă pentru copii „Grigore Alexandrescu”, bd. Iancu de Hunedoara 30-32, o conferinţă de presă a prof. univ. dr. Pavel Chirilă cu privire la efectele controversate ale vaccinului „Silgard” (”Gardasil” în variantă americană), vaccin destinat prevenirii cancerului de col produs de virusul papilomatos uman (HPV).

Mai multe informatii la http://provitabucuresti.ro/gardasil-cervarix

Asociaţia juriştilor liberi din România a acţionat in judecata Ministerul Sanatatii pentru abuzurile pe care le-a facut in campania de promovare a Gardasilului. Încălcarea flagrantă a mai multe articole de lege a fost sancţionata extrem de precis de juriştii români.

Cititi si:
*Blog Gardasil/Silgard
*FABRICA DE SCLAVI – Episodul 4 (continuare)
*FABRICA DE SCLAVI - Episodul 1
* NU VACCINURILOR ! - portal de informare asupra vaccinurilor

Un comentariu:

http://saccsiv.weblog.ro/2008-11-29/608672/Human-Papilloma-Virus-%28-HPV-%29-si-REVOLUTIA-SEXUALA.html spunea...

Infectia cu Human Papilloma Virus (HPV) este cea mai cunoscuta infectie virala cu transmitere sexuala. Dobandirea infectiei cu HPV este strans legata de comportamentul sexual. Frecventa HPV creste odata cu numarul de parteneri .
Aceasta se alatura deci celorlalte cumplite boli cu transmitere exclusiv sau preponderent pe cale sexuala . Ele reprezinta o groaznica plata a comportamentului libertin ce a devenit o „ normalitate „ a societatii moderne indepartata de Dumnezeu si de legile Sale . Iar acest comportament este consecinta directa a „ REVOLUTIEI SEXUALE „


In ansamblu vorbind , lupta asta impotriva vaccinarii in general este extrem de grea , dat fiind cei care au sustinut-o si o sustin in continuare . Dintre acestia se detaseaza clar colosul Rockefeller Foundation .

In afara de a sustine campanii de vaccinare , a suportat multe programe ale Natiunilor Unite , intre care si First Global Forum On Human Development, organizat in cadrul United Nations Development Programme in 1999 . A creat modele pentru World Health Organization , National Science Foundation , National Institute of Health .

De asemenea a declansat si finantat Green Revolution , reforme in agricultura pe plan mondial , introducandu-se noi tehnologii pentru cresterea productivitatii , hibridizari , modificari genetice . A cooptat in actiune si Bill & Melinda Gates Foundation.

Dar sa aruncam o privire asupra istoricului sau :

A fost creata in 1913 de John D. Rockefeller ("Senior") , si este una din cele mai influente fundatii private mondiale . In 1917 chairman devine John D. Rockefeller, Jr. , alti membri marcanti fiind C. Douglas Dillon si Henry Kissinger . Actuala presedinta a fundatiei este Judith Rodin , director Citigroup .

S-a implicat in timpul primului razboi mondial , mai ales prin omul lor , canadianul William Lyon Mackenzie King in relatiile industriale .

In anii 1930 incepe o masiva aducere a evreilor bine pregatiti sau cadre universitare din Europa . Desi aveau mijloace financiare sa scoata toti evreii , n-au facut-o insa …

A finantat si Peking Union Medical College , a carui denumire a fost schimbata in timpul revolutiei culturale in "Capital University of Medical Sciences" dar care a revenit la vechiul nume in 1979 .

Mii de oameni de stiinta din intreaga lume au lucrat pentru ei in vaste si foarte importante programe :

Council on Foreign Relations (CFR) , notabil War and Peace Studies ( 1939 – 1945 ) care a sfatuit US State Department si guvernul in planurile strategice si de perspectiva .
Royal Institute of International Affairs (RIIA) din Londra .
Carnegie Endowment for International Peace , diplomatic training program .
Brookings Institution
World Bank , finantarea training-ul oficialilor straini in cadrul Economic Development Institute .
Harvard University , Center for International Affairs
Yale University , Institute of International Studies
Princeton University , Office of Population Research;
Columbia University , Russia Institute;
University of the Philippines, Los Baños , College of Agriculture si construirea unui centru pentru studentii straini
Library of Congress
Bodleian Library , Oxford University
Population Council
Social Science Research Council
National Bureau of Economic Research.
Kokuritsu Kōshū Eisei-in in Tokyo (1938);
Group of Thirty

http://saccsiv.weblog.ro/2008-10-13/550819/Familia-ROCKEFELLER-si-NOUA-ORDINE-MONDIA---.html