Treceți la conținutul principal

Ajutor urgent pentru Gabriel

Odihneste-te in pace, suflet bland…
Gabriel Nitu, ca majoritatea copiilor, a deschis ochii in fata vieţii in spital. Si, de aproape 3 luni, de când a venit pe lume, n-a văzut altceva. N-a aflat cum e îmbrăţişarea tatălui. Nu a văzut camera pe care părinţii au pregătit-o pentru el. Nu stie cum arata privirea bunicilor. Pentru ca Gabriel n-a parasit spitalul Grigore Alexandrescu. Mai mult, in loc de băita, cântece de leagăn si povesti înainte de culcare, băieţelul a avut parte de 4 operaţii. Acum, viata lui depinde de câteva furtune. S-a născut cu malformaţii ale aparatului digestiv. De pe 14 octombrie 2008, după ultima operaţie, Gabriel nu a reuşit sa isi mai revină, starea lui agravându-se in continuu datorita unor infectii repetate si foarte grave. Diagnosticul lui acum este Septicemie cu Staphyloccocus Haemolyticus, Septicemie cu enterobacter Chloacae, Septicemie cu stafilococ alb hemolitic si enteroccocus galinarium.
Deoarece starea lui s-a agravat, a trebuit sa fie internat pe secţia de terapie intensiva. Acum are dificultatea de respiraţie, convulsii cărora medicii nu le cunosc cauza, nu poate primi mâncare si este considerat in stare critica.
Părinţii ar dori sa încerce sa il transfere urgent in străinătate. Au fost contactate spitale din Germania si Olanda, insa se lovesc de problema banilor. Deoarece Gabriel este in stare atât de grava, el ar trebui transferat cu avion medical . Numai acest transport costa aproximativ 14.000 de euro… Iar spitalele doresc sa aibă, înainte de internare, deja virata in cont contravaloarea tratamentului. Părinţii au deja acceptul a doua clinici - una din Karlsruhe si alta din Stuttgart.
Părinţii lui Gabriel au obţinut o prima estimare de costuri de la spitalul din Karlsruhe. Acolo, tratamentul pentru băieţel ar costa 20.000 de euro, la care se adaugă cei aproximativ 14.000 de euro necesari pentru transportul cu avion medical.
Haideţi sa nu lăsam viata unui copilaş sa depindă de bani, sa încercam sa ajutam fiecare cum putem!
Daca vreti sa-l ajutati pe Gabriel, puteti depune o suma, cat de mica, intr-unul dintre conturile deschise la BRD, sucursala Granitul, Bucuresti, pe numele mamei lui, Nitu Anisoara.
Cont RON: RO23BRDE410SV01032404100
Cont EURO: RO37BRDE441SV36355474410
Gabriel are teledon la Romtelecom!
0900900203 - pentru 3 euro
0900900205 - pentru 5euro
Edit: Pe Gabriel l-a chemat Dumnezeu la El, si acum e in lumea ingerilor.
Dumnezeu sa-l odihneasca si sa dea mangaiere parintilor indurerati.

Comentarii

MILESCHRISTI a spus…
Ar trebui ca Parintii sa nu uite sa mai faca inca un lucru important...in fara de zbaterile legate de operatii si tratamente medicale in strainatate, si anume sa nu uite SA-L BOTEZE, ca in cazul in care totusi Domnul vrea sa-l cheme la el, atunci macar sufletelul sau sa-i fie salvat si sa ajunga in Rai...la ingerasi...!

Dar Faca Bunul Dumnezeu sa-si revina si sa fie in lume un bun crestin Dreptmaritor...al lui Dumnezeu si al Adevarului Sau revelat! Amin!

Postări populare de pe acest blog

Ajutorul venit prin rugaciunea catre Maica Domnului

“Facă-se voia Ta”, mărturisim atunci când spunem rugăciunea “Tatăl nostru”, însă de multe ori ne gândim la voia noastră si, pentru ca realitatea nu se potriveşte-de cele mai multe ori- cu visele noastre, suferim cumplit si apar chiar gânduri de deznădejde...
Citind câteva marturii ale unor tineri care suferă pentru ca nu li s-au împlinit diferite vise de iubire, mi-am amintit de ceea ce spunea odată o prietenă. Mărturia ei, sper să fie de ajutor şi altora.
În adolescenţă vorbea cu un băiat, primul ei prieten. După un timp, acesta s-a despărţit de ea. Suferea sărăcuţa, căci îl iubise şi se gândise tot timpul că "el e alesul".
A început să se roage şi citea în fiecare zi Paraclisul Maicii Domnului. Este acolo o rugăciune care spune aşa: "necazul meu îl ştii, dezleagă-l precum voieşti". Chiar daca ea mai plângea şi se gândea că poate se vor împăca, se ruga în continuare Maicii Domnului si isi punea nădejdea in ajutorul ei. Aşa s-a uşurat suferinţa ei si treptat şi-a r…

În mine e iadul, în mine e raiul...

În mine e iadul, în mine e raiul; lumina și întunericul, binele și răul, bucuria și durerea, isihia și haosul. Eu dau valoare la tot ceea ce este în jurul meu. De mine depinde dacă scormonesc în mizerie sau caut însetat opaițul de lumină din orice, din tine, din mine, din ei...

Nu învinovăți pe Dumnezeu, pe oameni, viața, pentru alegerile făcute cândva și pentru ce iese din tine, urât sau frumos.

Curaj! Bucură-te de viață!
"Prea tarziu" este doar ultima bătaie a inimii!...

Pr. Hrisostom Filipescu

Baia Mare, 9 decembrie, conferința: „Pruncul în pântecele mamei – cea mai mare minune din Univers”

Asociația „Maramureș pentru Viață și Familie” vă invită să participați la conferința „Pruncul în pântecele mamei – cea mai mare minune din Univers”.
Invitat special: Claudiu Bălan, președintele Asociației „Ortodoxia Tinerilor”.

Conferința va avea loc în data de 9 decembrie, de la orele 17:00, în sala de conferințe a Bibliotecii Județene „Petre Dulfu” din Baia Mare.