duminică, 11 ianuarie 2009

Ajutor urgent pentru Gabriel

Odihneste-te in pace, suflet bland…
Gabriel Nitu, ca majoritatea copiilor, a deschis ochii in fata vieţii in spital. Si, de aproape 3 luni, de când a venit pe lume, n-a văzut altceva. N-a aflat cum e îmbrăţişarea tatălui. Nu a văzut camera pe care părinţii au pregătit-o pentru el. Nu stie cum arata privirea bunicilor. Pentru ca Gabriel n-a parasit spitalul Grigore Alexandrescu. Mai mult, in loc de băita, cântece de leagăn si povesti înainte de culcare, băieţelul a avut parte de 4 operaţii. Acum, viata lui depinde de câteva furtune. S-a născut cu malformaţii ale aparatului digestiv. De pe 14 octombrie 2008, după ultima operaţie, Gabriel nu a reuşit sa isi mai revină, starea lui agravându-se in continuu datorita unor infectii repetate si foarte grave. Diagnosticul lui acum este Septicemie cu Staphyloccocus Haemolyticus, Septicemie cu enterobacter Chloacae, Septicemie cu stafilococ alb hemolitic si enteroccocus galinarium.
Deoarece starea lui s-a agravat, a trebuit sa fie internat pe secţia de terapie intensiva. Acum are dificultatea de respiraţie, convulsii cărora medicii nu le cunosc cauza, nu poate primi mâncare si este considerat in stare critica.
Părinţii ar dori sa încerce sa il transfere urgent in străinătate. Au fost contactate spitale din Germania si Olanda, insa se lovesc de problema banilor. Deoarece Gabriel este in stare atât de grava, el ar trebui transferat cu avion medical . Numai acest transport costa aproximativ 14.000 de euro… Iar spitalele doresc sa aibă, înainte de internare, deja virata in cont contravaloarea tratamentului. Părinţii au deja acceptul a doua clinici - una din Karlsruhe si alta din Stuttgart.
Părinţii lui Gabriel au obţinut o prima estimare de costuri de la spitalul din Karlsruhe. Acolo, tratamentul pentru băieţel ar costa 20.000 de euro, la care se adaugă cei aproximativ 14.000 de euro necesari pentru transportul cu avion medical.
Haideţi sa nu lăsam viata unui copilaş sa depindă de bani, sa încercam sa ajutam fiecare cum putem!
Daca vreti sa-l ajutati pe Gabriel, puteti depune o suma, cat de mica, intr-unul dintre conturile deschise la BRD, sucursala Granitul, Bucuresti, pe numele mamei lui, Nitu Anisoara.
Cont RON: RO23BRDE410SV01032404100
Cont EURO: RO37BRDE441SV36355474410
Gabriel are teledon la Romtelecom!
0900900203 - pentru 3 euro
0900900205 - pentru 5euro
Edit: Pe Gabriel l-a chemat Dumnezeu la El, si acum e in lumea ingerilor.
Dumnezeu sa-l odihneasca si sa dea mangaiere parintilor indurerati.

Un comentariu:

MILESCHRISTI spunea...

Ar trebui ca Parintii sa nu uite sa mai faca inca un lucru important...in fara de zbaterile legate de operatii si tratamente medicale in strainatate, si anume sa nu uite SA-L BOTEZE, ca in cazul in care totusi Domnul vrea sa-l cheme la el, atunci macar sufletelul sau sa-i fie salvat si sa ajunga in Rai...la ingerasi...!

Dar Faca Bunul Dumnezeu sa-si revina si sa fie in lume un bun crestin Dreptmaritor...al lui Dumnezeu si al Adevarului Sau revelat! Amin!