luni, 30 martie 2009

32. Multumesc Doamne

Dau slava Domnului pentru ca m-a chemat la viata si pentru ca mi-a dat bucuria de a ma naste. Ii multumesc lui Dumnezeu ca exist, ii multumesc pentru familia in mijlocul careia m-am nascut, ii multumesc pentru prietenii pe care mi i-a scos in cale.
Ii multumesc pentru toate.

Slava Tie, Doamne, Slava Tie.

Am privit in jur si m-am intrebat: ce am facut pâna acum cu viata pe care Dumnezeu mi-a dat-o din bunii mei parinti?... O clipa, doar...
Care e cel mai bun lucru pe care il poti face cand e ziua ta? Sa te spovedesti si sa-i multumesti Domnului pentru toate.
In timpul Postului Mare, ma spovedeam mereu dupa duminca Mariei Egipteanca. Dar azi, fiind o zi speciala pentru mine, am ales sa nu mai amân intalnirea cu Hristos.
Domnul Meu, bucuria mea.
Slava Tie, Doamne, Slava Tie!

Cât de minunat esti in sarbatoarea primaverii, cand se trezeste la viata toata faptura si noi strigam cu bucurie catre Tine: Tu esti Izvorul vietii, Tu esti Biruitorul mortii!
Mângâiate de lumina lunii si de cântecele privighetorilor stau vaile si codrii in vesminte de nunta. Intreaga lume e mireasa Ta si ca pe Mirele ei vesnic te asteapta. Daca iarba campului astfel o imbraci, pre noi, oare cum ne vei preschimba in veacul Invierii ce va sa fie? Cum vor lumina trupurile noastre, iar sufletele cum vor straluci? (Acatistul de multumire "Slava lui Dumnezeu pentru toate", Icosul al 3-lea)

2 comentarii:

matuşka Eufemia spunea...

Draga mea, Sfinta Treime sa iti daruiasca ani buni, bucurii, sanatate si mintuire! Te imbratisez cu intirziere, dar cu dragoste si bucurie in Domnul nostru Iisus Hristos

Ramona spunea...

Multumesc mult, sa dea Dumnezeu, matuska Eufemia, sa fie asa.
Bunul Dumnezeu sa va binecuvanteze.