duminică, 10 mai 2009

Monahia Siluana Vlad, Impreuna dumiriri pe cale, vol IV


Recent, la Editura TRINITAS a văzut lumina tiparului al patrulea volum al cărţii Maicii Siluana Vlad, „Împreună dumiriri pe Cale“, apărută cu binecuvântarea Înalt Preasfinţitului Mitropolit Teofan, Mitropolitul Moldovei şi Bucovinei. Cartea a fost lansată ieri, într-un cadru festiv, la Sala Polivalentă din Iaşi, care găzduieşte şi Târgul Internaţional de carte, Librex 2009. Autoarea îşi prezintă demersul scriitoricesc astfel: „Cartea pe care o ai în mână, dragă cititorule, s-a scris «de la sine», de-a lungul unui an de zile, pe site-ul nostru www.sfintii-arhangheli.ro, la rubrica «Maica Siluana vă răspunde» şi a văzut lumina tiparului la cererea mai multor cititori ai rubricii“. Structurată tematic în opt capitole („Căutări duhovniceşti“; „Războiri duhovniceşti“; „Alte frământări“; „Nedumiriri şi căutări“; „Înălţări şi poticniri pe calea credinţei“; „Suferinţe, necazuri, întristări, încercări“; „Despre copii, părinţi şi durerile lor“; „Sexualitate, castitate, păcate“), lucrarea se adresează atât celor dornici de a găsi răspunsuri la frământările şi grijile cotidiene, cât şi celor care sunt deja pe Cale.

Sursa: Ziarul Lumina

4 comentarii:

Cristina spunea...

Liniste si bucurie multa ! Succes in sesiune! Maica Domnului sa te calauzeasca! Si sa revii repede!

Irina spunea...

buna ramo, aflu cu parere de rau de parasirea blogului. daca esti de acord si tu, as vrea sa mai tinem legatura, asta in caz ca folosesti messengerul. mai afcem schimb de idei, sfaturi, sau lucruri gasite utile pe net...

id-ul meu e: floricelecolorate@yahoo.com

Doamne, ajuta!

Irina

ivona spunea...

Draga Ramona, sper ca esti bine, ca retragerea nu iti este impusa de vreun necaz. Dea Domnul sa-ti fie de folos. Multa sanatate si impliniri pe care le doresti si de care ai nevoie.O sa-mi lipsesti.

Ramona spunea...

Va multumesc mult.
Liniste si bucurie va doresc si eu, din toata inima.
Draga Irina, te-am adaugat in lista.
Sa va daruiasca Domnul multa sanatate si bucurie.
Doamne ajuta!