luni, 31 august 2009

Multumesc

Vă amintiţi de Carmen, fetiţa Violetei?
M-a sunat mama ei să îmi spună plină de uimire că s-au strâns în contul deschis pentru fetiţa ei 2300 RON. Nu-şi putea crede ochilor când a mers la bancă. Mi-a zis că a rămas mult timp pe gânduri, apoi m-a sunat şi mi-a spus: „Acum am simţit pentru prima dată că există Dumnezeu. Nu credeam că în lumea asta sunt şi oameni buni care te ajută dezinteresat. Oameni care nu mă cunosc mi-au dat o mână de ajutor. Dumnezeu să le răsplătească. Chiar dacă nu se vor strânge suficienţi bani pentru a continua tratamentul din Ucraina, voi merge în continuare cu ea la tratament aici în ţară. Mulţumesc de ajutor.”
Eu, la rândul meu, vă mulţumesc vouă, celor care aţi preluat cazul lui Carmen şi celor care aţi ajutat-o cu un bănuţ sau cu o rugăciune, şi îl rog pe Bunul Dumnezeu să vă răsplătească înmiit dragostea.

Puiul

Fotografia este luata de pe blogul Isabellei, care spune:
Nu am fotografii cu Iulia, Florin şi Andrei, dar pun o fotografie oarecare, a unui copil oarecare din lumea asta, născut cu paralizie cerebrală.
Cu ocazia asta, sper ca mult mai mulţi oameni să înţeleagă de ce părinţii care au copii bolnavi de tetrapareză spastică se străduiesc să îi ducă la recuperare, la clinica din Ucraina sau la cea de la Chişinău, în clinicile din Ungaria, Austria sau Germania.
Fără tratament, fără recuperare, ei ajung ca orfanii din spital...

Ramona

Un comentariu:

Ramona spunea...

Ca sa nu se sminteasca cineva, am uitat sa ma semnez: "Sluga netrebnica". Dar si asta poate e prea mult spus...