sâmbătă, 23 octombrie 2010

Pam Stenzel-Sex has a price (cu subtitrare in limba romana)

1.

2.

Sexul în afara căsătoriei. Oare merită?

(With Romanian Subtitles)
People today are faced with a raging plague of sex related problems. Pregnancy, sexually transmitted diseases - including HIV - and rape statistics are at all time highs. Even so, today's society encourages sexual activity, and young people must have a compelling reason to commit to sexual abstinence.
In "Sex Has A Price Tag" internationally renown communicator, Pam Stenzel, combines her personal story and extensive pregnancy counseling experience into a hard hitting look at the consequences of sexual activity outside of God's design for sex, which is marriage.
In this captivating and inspiring talk, Pam tackles the tough issues of sex with candor, insight, humor, and a challenge for young people to get the "abstinence advantage".

4 comentarii:

Dana spunea...

E minunat ca ai postat filmele astea. Le-am vazut cu multa vreme in urma la Elena-Valentina. Cred ca ar trebui folosite la ora de religie. Te pup

Ramona spunea...

Da, intr-unul din filmele pe care le-am vazut cu ea, marturiseste ca s-a nascut in urma unui viol! Si iata ce minunat lucru a facut Dumnezeu cu ea.
"Dumnezeu lucreaza prin oameni."
Te imbratisez cu drag si astept sa ne intalnim:)

Ramona spunea...

Aici povesteste despre aceasta:
http://www.youtube.com/watch?v=MiYMmwmIESA
E uimitor...
Incerc sa traduc un pic din film:

(Avort in cazul unui viol?
Raspunde fiica unei fete care a fost violata cand avea 15 ani.)
"Acum 31 de ani, o adolescenta de 15 ani care a ramas insarcinata, a fost nevoita sa ia o decizie foarte grea, mai grea decat altele, pentru ca a fost violata; dar a decis sa-i dea viata fiicei sale si sa o dea unei familii adoptive. Acea fiica am fost eu.
Tatal meu biologic este un violator, nici macar nu stiu care este nationalitatea mea, dar sunt o fiinta omeneasca si sunt valoroasa. Viata mea nu valoreaza mai putin decat a voastra... si nu meritam moartea pentru crima pe care a comis-o tatal meu... Am ascultat tot ce s-a spus, toti spun ca “fiecare copil trebuie dorit si planuit (asteptat), tu esti o eroare”. Nu cred in asta! Cred ca fiecare copil este dorit de cineva si cred ca Dumnezeu, in milostivirea Sa- nu voi intelege asta pana ce nu Il voi vedea fata catre fata- dar cred ca a avut un plan pentru mine. Nu o cunosc pe mama care m-a adus pe lume, sper sa o cunosc intr-o buna zi. Daca nu o voi cunoaste aici pe pamant, o voi cunoaste in cer. Si cand o voi intalni, o voi imbratisa si ii voi spune ca o iubesc, pentru ca ea m-a iubit, m-a iubit suficient pentru a-mi da viata si m-a iubit suficient pentru a-mi da un al doilea dar minunat pe care l-am primit in viata, familia mea. Nu stiu unde as fi acum daca ea ar fi evitat sa ma nasca si ii multumesc pentru ca mi-a dat o familie."

Va rog, daca puteti sa faceti o traducere mai exacta, sa lasati un comentariu. Filmul e in limba engleza dar nu se aude bine, fiind dublat in spaniola, limba pe care nu o stapanesc bine.

Ramona spunea...

Raspuns

Unui anonim al carui comentariu nu l-am publicat:

Nimeni nu e responsabil de ceea ce simti decat tu insuti. Frustarea e cladita pe ceva anume, gandeste-te de unde a pornit si vei gasi raspuns la framantarile tale.

Dumnezeu sa te binecuvinteze si sa te poarte in bratele Sale iubitoare.