Pâinea uscată sau care vă rămâne e bine să nu o aruncaţi. O tăiaţi bucaţele şi o prăjţi un pic în cuptor. Ies nişte pesmeţi de toată bunătatea. Sunt foarte buni în ciorbă, şi, în special, în supa de chimen.
Adevărate conserve din pâine.
joi, 3 septembrie 2009
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
-
Rugăciunile începătoare: În numele Tatălui şi al Fiului şi al Sfântului Duh, Amin. Slavă Ţie, Dumnezeul nostru, Slavă Ţie ! Împăr...
-
Dragii mei, vin cu o rugăminte pe care nu am făcut-o niciodată până acum. De data asta, eu am nevoie de ajutor pentru a repara acoperișul...
-
La 12 ani de la trecerea la Domnul a lui Virgil Maxim Joi, 19 martie 2009, ora 22.00, la Teatrul Luceafărul din Iaşi a avut loc conferinţa „...
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu