sâmbătă, 3 octombrie 2009

Ficat cu mere


Merele (de preferat cele dulci-acrişoare, dar... sunt bune orice soi ar fi) se spală, se curăţă de coajă şi se taie felii, ca pentru compot. Se călesc un pic în tigaie, cu puţin ulei, apoi se scot şi se prăjeşte ficatul (de pui) dat înainte prin făină.
Iese o mâncare foarte, foarte gustoasă :)

4 comentarii:

Cristina spunea...

Yum-yum! Intrebare: faina de grau pentru ficat, nu? Si in tigaie las uleiul de la mere si zeama, nu? Multumesc ! Week end frumos!

Ramona spunea...

Da, faina de grau pentru ficat, nu foarte multa, doar cat se leaga de el. In tigaie lasi uleiul de la mere si zeama, care patrunde si in ficat (cand il prajesti, e bine sa asezi un capac peste tigaie).
Pe ficat se poate pune un pic de sare, dupa gust, noi nu am folosit, ne-a placut asa cum era.
Cu mult drag.
Un weekend frumos iti doresc si eu.

Cristina spunea...

Multumesc mult! Fac si eu. Abia astept. Te sarut cu drag.

Ramona spunea...

Te imbratisez si eu cu drag.