Treceți la conținutul principal

"Am obosit!"...

...am obosit să tot încerc să înţeleg, să încerc să iert şi ura să fie şi mai mare

***
Draga mea Anonimă,
Strigătul tău îmi este atât de cunoscut!

Şi cât mi-aş dori să-l aud de la toţi cei care încă nu l-au strigat, de la toţi cei care încă se mai amăgesc să creadă că nu au decât mici probleme care se vor rezolva cu timpul!

Când strigi: "Am obosit!" eu Îl aud pe Cel Ce strigă: "Veniţi la Mine toţi cei obosiţi!"... Îl aud în chiar strigătul tău. Strigătul tău e chiar răspunsul de care ai nevoie! Eşti obosită cu adevărat, copila mea dragă! Opreşte-te! Pur şi simplu renunţă la orice dorinţă, la orice strategie, la orice apărare şi acceptă ce se va întâmpla în clipa aceea! Nu propune tu soluţii! Să nu faci nimic! Doar să te opreşti şi să recunoşti că eşti obosită. Să te opreşti şi să taci! Şi să nu mai asculţi nici un gând. Toate îţi sunt vrăjmaşe acum. Şi cele care par bune, tot vrăjmaşe îţi sunt! Ai nevoie de tăcere. Ce cauţi tu nu e acolo unde cauţi.

Asta e tot!

Opreşte-te, şi vei cunoaşte că Dumnezeu este Domnul! Să mă crezi, că în anumite cazuri e nevoie doar de oprire. Aşa spune chiar Domnul: "Opriţi-vă şi cunoaşteţi că Eu sunt Dumnezeu!".

Aşadar, concret, să te opreşti din orice dorinţă şi din orice proiect de ajungere undeva şi să te odihneşti la poalele Lui tăcând şi acceptându-I tainica şi tăcuta prezenţă!

Deocamdată acceptă că urăşti şi că nu poţi, sau nu vrei, să înveţi să ierţi. Acceptă asta şi arată-i Domnului cât de rău te doare şi cât de mult ai dori să-ţi ridice povara urii...

Te îmbrăţişez cu drag şi te aştept pentru pasul următor,

M. Siluana

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ajutorul venit prin rugaciunea catre Maica Domnului

“Facă-se voia Ta”, mărturisim atunci când spunem rugăciunea “Tatăl nostru”, însă de multe ori ne gândim la voia noastră si, pentru ca realitatea nu se potriveşte-de cele mai multe ori- cu visele noastre, suferim cumplit si apar chiar gânduri de deznădejde...
Citind câteva marturii ale unor tineri care suferă pentru ca nu li s-au împlinit diferite vise de iubire, mi-am amintit de ceea ce spunea odată o prietenă. Mărturia ei, sper să fie de ajutor şi altora.
În adolescenţă vorbea cu un băiat, primul ei prieten. După un timp, acesta s-a despărţit de ea. Suferea sărăcuţa, căci îl iubise şi se gândise tot timpul că "el e alesul".
A început să se roage şi citea în fiecare zi Paraclisul Maicii Domnului. Este acolo o rugăciune care spune aşa: "necazul meu îl ştii, dezleagă-l precum voieşti". Chiar daca ea mai plângea şi se gândea că poate se vor împăca, se ruga în continuare Maicii Domnului si isi punea nădejdea in ajutorul ei. Aşa s-a uşurat suferinţa ei si treptat şi-a r…

Paraclisul Maicii Domnului

Rugăciunile începătoare:În numele Tatălui şi al Fiului şi al Sfântului Duh, Amin. Slavă Ţie, Dumnezeul nostru, Slavă Ţie !
Împărate ceresc, Mângâietorule, Duhul adevărului, Care pretutindenea eşti şi toate le împlineşti, Vistierul bunătaţilor şi dătătorule de viaţă, vino şi Te sălăşluieşte întru noi, şi ne curăţeşte pe noi de toată întinăciunea şi mântuieşte, Bunule, sufletele noastre. Sfinte Dumnezeule, Sfinte tare, Sfinte fără de moarte, miluieşte-ne pe noi ! (de trei ori)
Slavă Tatălui şi Fiului şi Sfântului Duh. Şi acum şi pururea şi în vecii vecilor. Amin.
Preasfântă Treime, miluieşte-ne pe noi. Doamne, curăţeşte păcatele noastre. Stăpâne, iartă fărădelegile noastre. Sfinte, cercetează şi vindecă neputinţele noastre, pentru numele Tău.
Doamne miluieşte (de trei ori)
Slavă Tatălui şi Fiului şi Sfântului Duh. Şi acum şi pururea şi în vecii vecilor. Amin.
Tatăl nostru, Care eşti în ceruri, sfinţească-Se numele Tău, vie împărăţia Ta, facă-Se voia Ta, precum în cer aşa şi pe pământ…

Zece sfaturi despre cum să rămâi femeie între bărbaţi

I. O femeie care nu iubeşte este cel mai vulnerabil loc din Univers. O femeie care iubeşte poate schimba Universul.

Nu te grăbi sa acţionezi în vremea dez-îndrăgostirii tale, pentru că toate alegerile tale vor fi oarbe şi îţi vor atrage răni greu de vindecat.

Bărbaţii văd femeia rănită de o despărţire, aşa cum vulturii văd animalul bolnav şi îl atacă. Teme-te să fii o jertfă pentru devoratorii de carne, pentru că eşti lăsată să desparţi pe fiu de tată şi pe tată de fiu, să alegi ce este slab de ce este puternic, ce este bun de ce este rău pentru a pune ordine în lume. Nu uita că cel mai puternic bărbat poate fi îmblînzit doar de o femeie - fii tu cea care o va face.

Femeia are şansa de a alege o singură dată; dacă o ratează, obiectul alegerii devine ea.

Fii atentă să nu ajungi un lucru de umplut golul - pentru aceasta fii tu partea cea plină.

II. Dacă eşti o pasăre - păzeşte-ţi aripile, dacă eşti o căprioară - păzeşte-ţi picioarele.

Ceea ce crezi că ai mai bun în tine este slăbiciunea ta ş…