Treceți la conținutul principal

Klaus Kenneth-Bucuria marturisirii


Conferinta din Cluj-Napoca, 27.10.2009

Sursa: aici

Multe multumiri tuturor celor implicati in bucuria intalnirii cu autorul cartii "Doua milioane de kilometri in cautarea Adevarului". Bunul Dumnezeu sa va rasplateasca dragostea si jertfa.
Nu credeam ca il voi asculta si vedea vreodata in România, dar, iata, Dumnezeu, lucrand prin oameni, a facut acest lucru posibil.
Va invit pe toti cei care nu ati avut ocazia sa il cunoasteti, sa il ascultati acum marturisind cautarile sale inspre Dumnezeu, bucuria intalnirii cu Dumnezeu, si toate acestea, dupa o copilarie si o adolescenta pline de lipsuri, de suferinte, de abuzuri fizice si psihice, dupa experienta de a fi de mai multe ori la un pas de moarte, dupa intalnirea teribila cu zeii straini. A fost ranit chiar de crestini orbi, bolnavi sau farisei, dupa cum marturiseste in cartea sa, dar, dupa intalnirea cu Maica Tereza in Calcutta, ramane impresionat. Il intalneste apoi pe parintele Sofronie si intelege dragostea crestina, intelege ca nu exista decat o Biserica adevarata. Acum, el marturiseste ca este "printre cei mai fericiti oameni din Europa". Cunoscand iubirea lui Dumnezeu, a putut sa-i ierte pe toti cei care l-au facut sa sufere.
Klaus Kenneth a facut 2 milioane de kilometri in cautarea lui Hristos. Hristos era mereu cu el, il insotea si il astepta, il ocrotea, si intr-un tarziu, Klaus afla ca distanta pe care trebuia sa o parcurga era... doar de 30 de centimetri, de la minte la inima. Asta se cuvine sa facem si noi, de fapt.
Am ascultat conferinta cu atentie si cu mult drag. O voi asculta de mai multe ori de acum incolo... sa nu uit de distanta cea mai scurta si mai greu de parcurs, de multe ori, cea de la minte la inima.
"Dumnezeu nu are pe nimeni de pierdut"- parintele Teofil Paraian
Ramona

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ajutorul venit prin rugaciunea catre Maica Domnului

“Facă-se voia Ta”, mărturisim atunci când spunem rugăciunea “Tatăl nostru”, însă de multe ori ne gândim la voia noastră si, pentru ca realitatea nu se potriveşte-de cele mai multe ori- cu visele noastre, suferim cumplit si apar chiar gânduri de deznădejde...
Citind câteva marturii ale unor tineri care suferă pentru ca nu li s-au împlinit diferite vise de iubire, mi-am amintit de ceea ce spunea odată o prietenă. Mărturia ei, sper să fie de ajutor şi altora.
În adolescenţă vorbea cu un băiat, primul ei prieten. După un timp, acesta s-a despărţit de ea. Suferea sărăcuţa, căci îl iubise şi se gândise tot timpul că "el e alesul".
A început să se roage şi citea în fiecare zi Paraclisul Maicii Domnului. Este acolo o rugăciune care spune aşa: "necazul meu îl ştii, dezleagă-l precum voieşti". Chiar daca ea mai plângea şi se gândea că poate se vor împăca, se ruga în continuare Maicii Domnului si isi punea nădejdea in ajutorul ei. Aşa s-a uşurat suferinţa ei si treptat şi-a r…

În mine e iadul, în mine e raiul...

În mine e iadul, în mine e raiul; lumina și întunericul, binele și răul, bucuria și durerea, isihia și haosul. Eu dau valoare la tot ceea ce este în jurul meu. De mine depinde dacă scormonesc în mizerie sau caut însetat opaițul de lumină din orice, din tine, din mine, din ei...

Nu învinovăți pe Dumnezeu, pe oameni, viața, pentru alegerile făcute cândva și pentru ce iese din tine, urât sau frumos.

Curaj! Bucură-te de viață!
"Prea tarziu" este doar ultima bătaie a inimii!...

Pr. Hrisostom Filipescu

Baia Mare, 9 decembrie, conferința: „Pruncul în pântecele mamei – cea mai mare minune din Univers”

Asociația „Maramureș pentru Viață și Familie” vă invită să participați la conferința „Pruncul în pântecele mamei – cea mai mare minune din Univers”.
Invitat special: Claudiu Bălan, președintele Asociației „Ortodoxia Tinerilor”.

Conferința va avea loc în data de 9 decembrie, de la orele 17:00, în sala de conferințe a Bibliotecii Județene „Petre Dulfu” din Baia Mare.