duminică, 1 noiembrie 2009

Klaus Kenneth-Bucuria marturisirii






Conferinta din Cluj-Napoca, 27.10.2009

Sursa: aici

Multe multumiri tuturor celor implicati in bucuria intalnirii cu autorul cartii "Doua milioane de kilometri in cautarea Adevarului". Bunul Dumnezeu sa va rasplateasca dragostea si jertfa.
Nu credeam ca il voi asculta si vedea vreodata in România, dar, iata, Dumnezeu, lucrand prin oameni, a facut acest lucru posibil.
Va invit pe toti cei care nu ati avut ocazia sa il cunoasteti, sa il ascultati acum marturisind cautarile sale inspre Dumnezeu, bucuria intalnirii cu Dumnezeu, si toate acestea, dupa o copilarie si o adolescenta pline de lipsuri, de suferinte, de abuzuri fizice si psihice, dupa experienta de a fi de mai multe ori la un pas de moarte, dupa intalnirea teribila cu zeii straini. A fost ranit chiar de crestini orbi, bolnavi sau farisei, dupa cum marturiseste in cartea sa, dar, dupa intalnirea cu Maica Tereza in Calcutta, ramane impresionat. Il intalneste apoi pe parintele Sofronie si intelege dragostea crestina, intelege ca nu exista decat o Biserica adevarata. Acum, el marturiseste ca este "printre cei mai fericiti oameni din Europa". Cunoscand iubirea lui Dumnezeu, a putut sa-i ierte pe toti cei care l-au facut sa sufere.
Klaus Kenneth a facut 2 milioane de kilometri in cautarea lui Hristos. Hristos era mereu cu el, il insotea si il astepta, il ocrotea, si intr-un tarziu, Klaus afla ca distanta pe care trebuia sa o parcurga era... doar de 30 de centimetri, de la minte la inima. Asta se cuvine sa facem si noi, de fapt.
Am ascultat conferinta cu atentie si cu mult drag. O voi asculta de mai multe ori de acum incolo... sa nu uit de distanta cea mai scurta si mai greu de parcurs, de multe ori, cea de la minte la inima.
"Dumnezeu nu are pe nimeni de pierdut"- parintele Teofil Paraian
Ramona

Niciun comentariu: