Treceți la conținutul principal

Steluţele de mare. Teodora Zehra Roibu

Teodora Zehra – Teo – are 4 ani. Şi Leucemie Acută Limfoblastică cu celule B. De un an şi jumătate, de când a fost diagnosticată, face „excursii” între Rădăuţi şi Iaşi – între casă şi spitalul „Sfânta Maria”. Mama şi-a lăsat serviciul. A devenit asistent personal al copilului. În familie mai este un copil, de 14 ani.
Teo are nevoie de radioterapie la o clinică din Italia. Ar fi trebuit să facă tratamentul încă din ianuarie 2010, însă părinţii au optat pentru o clinică din străinătate – în România Teo ar trebui să primească, timp de 10 zile consecutiv, anestezie generală iar părinţii s-au temut
(Teo a făcut o hepatită toxică în timpul tratamentului citostatic). Radioterapia şi spitalizarea costă 15.000 de euro, din care Teo are deja 10.000.
Dacă puteţi şi vreţi să o ajutaţi pe Teo să strângă încă 5.000 de euro:
BCR – Rădăuţi
RON: RO 42 RNCB 0241 1040 5690 0001
EURO: RO 15 RNCB 0241 1040 5690 0002
Cod SWIFT: RNCBROBU
Titular: Roibu Crenguţa (CNP 2720422221167)
Documente medicale şi contact:
http://fericirimicilegatecuata.blogspot.com
(Iniţial, părinţii s-au gândit la un transplant care costa 140.000 de euro, dar speră să nu mai fie nevoie).

Stelute de mare

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ajutorul venit prin rugaciunea catre Maica Domnului

“Facă-se voia Ta”, mărturisim atunci când spunem rugăciunea “Tatăl nostru”, însă de multe ori ne gândim la voia noastră si, pentru ca realitatea nu se potriveşte-de cele mai multe ori- cu visele noastre, suferim cumplit si apar chiar gânduri de deznădejde...
Citind câteva marturii ale unor tineri care suferă pentru ca nu li s-au împlinit diferite vise de iubire, mi-am amintit de ceea ce spunea odată o prietenă. Mărturia ei, sper să fie de ajutor şi altora.
În adolescenţă vorbea cu un băiat, primul ei prieten. După un timp, acesta s-a despărţit de ea. Suferea sărăcuţa, căci îl iubise şi se gândise tot timpul că "el e alesul".
A început să se roage şi citea în fiecare zi Paraclisul Maicii Domnului. Este acolo o rugăciune care spune aşa: "necazul meu îl ştii, dezleagă-l precum voieşti". Chiar daca ea mai plângea şi se gândea că poate se vor împăca, se ruga în continuare Maicii Domnului si isi punea nădejdea in ajutorul ei. Aşa s-a uşurat suferinţa ei si treptat şi-a r…

În mine e iadul, în mine e raiul...

În mine e iadul, în mine e raiul; lumina și întunericul, binele și răul, bucuria și durerea, isihia și haosul. Eu dau valoare la tot ceea ce este în jurul meu. De mine depinde dacă scormonesc în mizerie sau caut însetat opaițul de lumină din orice, din tine, din mine, din ei...

Nu învinovăți pe Dumnezeu, pe oameni, viața, pentru alegerile făcute cândva și pentru ce iese din tine, urât sau frumos.

Curaj! Bucură-te de viață!
"Prea tarziu" este doar ultima bătaie a inimii!...

Pr. Hrisostom Filipescu

Baia Mare, 9 decembrie, conferința: „Pruncul în pântecele mamei – cea mai mare minune din Univers”

Asociația „Maramureș pentru Viață și Familie” vă invită să participați la conferința „Pruncul în pântecele mamei – cea mai mare minune din Univers”.
Invitat special: Claudiu Bălan, președintele Asociației „Ortodoxia Tinerilor”.

Conferința va avea loc în data de 9 decembrie, de la orele 17:00, în sala de conferințe a Bibliotecii Județene „Petre Dulfu” din Baia Mare.