Treceți la conținutul principal

Sprijin pentru Centrul de formare şi consiliere Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil

Avem nevoie de sprijinul vostru

Dragii noştri,

aşa cum am făcut-o şi cu alte prilejuri, vă cerem din nou ajutorul.
Spaţiul pe care îl avem la dispoziţie este foarte restrâns pentru solicitările pe care le primim, aşa încât am început lucrările de reparaţii la o clădire din curtea Centrului. Clădirea urmează să fie amenajată ca sală de curs cu dotările aferente.foto: clădirea din curtea Centrului, unde se vor efectua lucrările de renovare;
Pentru a putea acoperi toate cheltuielile implicate de această lucrare, orice sumă de bani pe care ne-o puteţi dărui este foarte importantă. Ne puteţi trimite banii prin mandat poştal, Western Union sau MoneyGram pe adresa:
Iulia Ştefan, Iaşi, str. Talpălari nr 12, cod 700127

sau prin virament în contul Asociaţiei noastre deschis la BCR Al. I. Cuza Iaşi :
RO 51 RNCB 0140025294990001.
De asemenea, donaţiile se pot face online, prin serviciul Paypal:
Cont USD ($)

Cont Euro


Ne bucurăm dacă ne trimiteţi şi pomelnicul familiei voastre prin email, ca să vă putem pomeni în rugăciunile noastre.
Vă mulţumim pentru că ne-aţi susţinut mereu şi Îl rugăm pe Dumnezeu să vă răsplătească bunăvoinţa.

Maica Siluana şi obştea

Comentarii

Anonim a spus…
Acum e cont si de euro... a facut Delia cont si de euro.
Ramona a spus…
Stiu, dar n-am codul.

Postări populare de pe acest blog

Ajutorul venit prin rugaciunea catre Maica Domnului

“Facă-se voia Ta”, mărturisim atunci când spunem rugăciunea “Tatăl nostru”, însă de multe ori ne gândim la voia noastră si, pentru ca realitatea nu se potriveşte-de cele mai multe ori- cu visele noastre, suferim cumplit si apar chiar gânduri de deznădejde...
Citind câteva marturii ale unor tineri care suferă pentru ca nu li s-au împlinit diferite vise de iubire, mi-am amintit de ceea ce spunea odată o prietenă. Mărturia ei, sper să fie de ajutor şi altora.
În adolescenţă vorbea cu un băiat, primul ei prieten. După un timp, acesta s-a despărţit de ea. Suferea sărăcuţa, căci îl iubise şi se gândise tot timpul că "el e alesul".
A început să se roage şi citea în fiecare zi Paraclisul Maicii Domnului. Este acolo o rugăciune care spune aşa: "necazul meu îl ştii, dezleagă-l precum voieşti". Chiar daca ea mai plângea şi se gândea că poate se vor împăca, se ruga în continuare Maicii Domnului si isi punea nădejdea in ajutorul ei. Aşa s-a uşurat suferinţa ei si treptat şi-a r…

În mine e iadul, în mine e raiul...

În mine e iadul, în mine e raiul; lumina și întunericul, binele și răul, bucuria și durerea, isihia și haosul. Eu dau valoare la tot ceea ce este în jurul meu. De mine depinde dacă scormonesc în mizerie sau caut însetat opaițul de lumină din orice, din tine, din mine, din ei...

Nu învinovăți pe Dumnezeu, pe oameni, viața, pentru alegerile făcute cândva și pentru ce iese din tine, urât sau frumos.

Curaj! Bucură-te de viață!
"Prea tarziu" este doar ultima bătaie a inimii!...

Pr. Hrisostom Filipescu

Baia Mare, 9 decembrie, conferința: „Pruncul în pântecele mamei – cea mai mare minune din Univers”

Asociația „Maramureș pentru Viață și Familie” vă invită să participați la conferința „Pruncul în pântecele mamei – cea mai mare minune din Univers”.
Invitat special: Claudiu Bălan, președintele Asociației „Ortodoxia Tinerilor”.

Conferința va avea loc în data de 9 decembrie, de la orele 17:00, în sala de conferințe a Bibliotecii Județene „Petre Dulfu” din Baia Mare.