Treceți la conținutul principal

Prietenilor mei din Iasi, oameni frumosi :)

Sanziana & Dragos Toma - Rau ma dor ochii ma dor..

Comentarii

andreea luca a spus…
inregistrare video de la conferinta din Iasi "Apostolatul tinerilor in biserica de azi" (se incarca mai greu, dar functioneaza)
http://www.doxologia.ro/video/conferinte/inaltpreasfintitul-ierotheos-vlachos-fiecare-crestin-trebuie-sa-devina-un-apostol
tainacasatoriei a spus…
hihihi....

vorba ceea

CINE ZICE, ALA ESTE
Ramona a spus…
Multumesc mult, Andreea.
Am fost acolo, in sala, m-am bucurat sa il vad si sa-l ascult pe IPS Ieroteos, mai ales ca am citit si cartile sale, traduse in limba romana.
Nu pot sa scriu acum din notitele mele, asa ca ma bucur mult pentru linkul dat de tine.
O zi buna, cu Domnul in suflet.
Ramona a spus…
da, asa cum spui, Simona draga:)
Ce bine ca esti:)

cum voi putea eu sa-ti rasplatesc vrodata dragostea si prietenia...
te port la mine in suflet, te pomenesc in rugaciunile mele...

Bunul Dumnezeu sa-ti rasplateasca inmiit dragostea si caldura sufleteasca.
Anonim a spus…
Uite inca o melodie frumoasa:

http://www.beta.trilulilu.ro/folkforever/e39e11ebafb6f9

Alex

Postări populare de pe acest blog

Ajutorul venit prin rugaciunea catre Maica Domnului

“Facă-se voia Ta”, mărturisim atunci când spunem rugăciunea “Tatăl nostru”, însă de multe ori ne gândim la voia noastră si, pentru ca realitatea nu se potriveşte-de cele mai multe ori- cu visele noastre, suferim cumplit si apar chiar gânduri de deznădejde...
Citind câteva marturii ale unor tineri care suferă pentru ca nu li s-au împlinit diferite vise de iubire, mi-am amintit de ceea ce spunea odată o prietenă. Mărturia ei, sper să fie de ajutor şi altora.
În adolescenţă vorbea cu un băiat, primul ei prieten. După un timp, acesta s-a despărţit de ea. Suferea sărăcuţa, căci îl iubise şi se gândise tot timpul că "el e alesul".
A început să se roage şi citea în fiecare zi Paraclisul Maicii Domnului. Este acolo o rugăciune care spune aşa: "necazul meu îl ştii, dezleagă-l precum voieşti". Chiar daca ea mai plângea şi se gândea că poate se vor împăca, se ruga în continuare Maicii Domnului si isi punea nădejdea in ajutorul ei. Aşa s-a uşurat suferinţa ei si treptat şi-a r…

În mine e iadul, în mine e raiul...

În mine e iadul, în mine e raiul; lumina și întunericul, binele și răul, bucuria și durerea, isihia și haosul. Eu dau valoare la tot ceea ce este în jurul meu. De mine depinde dacă scormonesc în mizerie sau caut însetat opaițul de lumină din orice, din tine, din mine, din ei...

Nu învinovăți pe Dumnezeu, pe oameni, viața, pentru alegerile făcute cândva și pentru ce iese din tine, urât sau frumos.

Curaj! Bucură-te de viață!
"Prea tarziu" este doar ultima bătaie a inimii!...

Pr. Hrisostom Filipescu

Baia Mare, 9 decembrie, conferința: „Pruncul în pântecele mamei – cea mai mare minune din Univers”

Asociația „Maramureș pentru Viață și Familie” vă invită să participați la conferința „Pruncul în pântecele mamei – cea mai mare minune din Univers”.
Invitat special: Claudiu Bălan, președintele Asociației „Ortodoxia Tinerilor”.

Conferința va avea loc în data de 9 decembrie, de la orele 17:00, în sala de conferințe a Bibliotecii Județene „Petre Dulfu” din Baia Mare.