Treceți la conținutul principal

Alina Manole-Colinda copacului


Muzica si text: Alina Manole

Comentarii

corina a spus…
Ramona unde este casa undeva la tara?Si eu am un vis o casuta mai mititica undeva la tara!!!!Pe mine de moment ma opresc copiii sa locuim la oras.Pentru scoala si chiar si noi depindem demoment de servici.Ai gradina?Sa o umpli cu flori pe marginea potecelului......:)
Ramona am o problema cu netul nu-mi merge si nu pot sa postez prima lectie la patchwork.:( Asa ca pana mi-l repara nu mai pot posta. nimic. Acum vorbesc de la sora mea de acasa.Sper sa il am pe saptamana care vine.
corina a spus…
Ramona ce mult mi-ar place sa spun si eu ca tine ma mut in casa noua la tara.....Ai gradina? sa o umpli cu floricele pe marginea potecutului!!!
Eu am o problema cu netul nu-mi mai merge este stricat pana il repar nu pot sa mai postez nimic.Am pregatit primul pas de Patchwork adica prima tehnica iar acum am ramas in pana.Oricum o sa te anunt cand il am din nou.Iti doresc sa te simti minunat alaturi de familia ta in casa cea noua si Domnul si Maica Domnului sa va ocroteasca!
Ramona a spus…
a, nu, casuta mea e un apartamanet in oras, dar e frumos:)
la iarna coasem:)
Dumnezeu sa te binecuvinteze.

Postări populare de pe acest blog

Ajutorul venit prin rugaciunea catre Maica Domnului

“Facă-se voia Ta”, mărturisim atunci când spunem rugăciunea “Tatăl nostru”, însă de multe ori ne gândim la voia noastră si, pentru ca realitatea nu se potriveşte-de cele mai multe ori- cu visele noastre, suferim cumplit si apar chiar gânduri de deznădejde...
Citind câteva marturii ale unor tineri care suferă pentru ca nu li s-au împlinit diferite vise de iubire, mi-am amintit de ceea ce spunea odată o prietenă. Mărturia ei, sper să fie de ajutor şi altora.
În adolescenţă vorbea cu un băiat, primul ei prieten. După un timp, acesta s-a despărţit de ea. Suferea sărăcuţa, căci îl iubise şi se gândise tot timpul că "el e alesul".
A început să se roage şi citea în fiecare zi Paraclisul Maicii Domnului. Este acolo o rugăciune care spune aşa: "necazul meu îl ştii, dezleagă-l precum voieşti". Chiar daca ea mai plângea şi se gândea că poate se vor împăca, se ruga în continuare Maicii Domnului si isi punea nădejdea in ajutorul ei. Aşa s-a uşurat suferinţa ei si treptat şi-a r…

În mine e iadul, în mine e raiul...

În mine e iadul, în mine e raiul; lumina și întunericul, binele și răul, bucuria și durerea, isihia și haosul. Eu dau valoare la tot ceea ce este în jurul meu. De mine depinde dacă scormonesc în mizerie sau caut însetat opaițul de lumină din orice, din tine, din mine, din ei...

Nu învinovăți pe Dumnezeu, pe oameni, viața, pentru alegerile făcute cândva și pentru ce iese din tine, urât sau frumos.

Curaj! Bucură-te de viață!
"Prea tarziu" este doar ultima bătaie a inimii!...

Pr. Hrisostom Filipescu

Baia Mare, 9 decembrie, conferința: „Pruncul în pântecele mamei – cea mai mare minune din Univers”

Asociația „Maramureș pentru Viață și Familie” vă invită să participați la conferința „Pruncul în pântecele mamei – cea mai mare minune din Univers”.
Invitat special: Claudiu Bălan, președintele Asociației „Ortodoxia Tinerilor”.

Conferința va avea loc în data de 9 decembrie, de la orele 17:00, în sala de conferințe a Bibliotecii Județene „Petre Dulfu” din Baia Mare.