Treceți la conținutul principal

Letters To God (film)


Sinopsis
Inspirat din fapte reale, Letters To God (Scrisori catre Dumnezeu) prezinta povestea unui baietel care lupta impotriva cancerului, rugaciunile transformandu-se in scrisori catre Dumnezeu pe care Îl roaga sa aduca sanatate si iubire in comunitatea in care locuieste. Pentru el, Dumnezeu este un profesor si un prieten care il ajuta sa treaca peste aceasta boala crunta. Postasul din cartier, care traieste o viata tulbure, gaseste in continutul scrisorilor baiatului calea de a rezolva problemele si de al aduce inapoi pe fiul lui, pierzandu-l din cauza dependentei de alcool. 
Filmul Letters to God este un film despre efectul credintei unui baietel bolnav si curajos, in familie, intre prietenii lui si in localitatea sa.


PS. Vă amintiţi de cartea "Oscar si tanti Roz"? :)

Comentarii

Dana a spus…
La multi ani, cu pace si bucurie!
Alice Georgiana a spus…
Daca vrei sa faci bani din ceea ce scrii, incearca Blogmoney si inscrie-te!
http://aff.blogmoney.com?aid=2647&acid=223
Ramona a spus…
La multi ani, Dana, cu pace.
Ramona a spus…
Alice, m-ai facut sa zambesc, e buna gluma:)
Iulia a spus…
Ramona, imi doresc si eu sa vad filmul, dar pe Youtube nu e de gasit. Sunt satula de reclame le n site-uri unde il pot vedea intreg. Ma poti ajuta, cumva?
Ramona a spus…
Da, se poate vedea online aici http://www.resursecrestinepipera.ro/filme-crestine/scrisori-catre-dumnezeu-letters-to-god
Pe cand un film romanesc asa?
Cine stie...
Sa avem nadejde :)
Iulia a spus…
Ramona, iti multumesc mult. Am dat link-ul si altora!
Sa stii ca ori de cate ori pot iti vizitez blogul, evident pt. ca imi e de folos... Domnul sa te rasplateasca!
Ramona a spus…
Bucurie, Iulia, si multa sanatate de la Domnul.

Postări populare de pe acest blog

Ajutorul venit prin rugaciunea catre Maica Domnului

“Facă-se voia Ta”, mărturisim atunci când spunem rugăciunea “Tatăl nostru”, însă de multe ori ne gândim la voia noastră si, pentru ca realitatea nu se potriveşte-de cele mai multe ori- cu visele noastre, suferim cumplit si apar chiar gânduri de deznădejde...
Citind câteva marturii ale unor tineri care suferă pentru ca nu li s-au împlinit diferite vise de iubire, mi-am amintit de ceea ce spunea odată o prietenă. Mărturia ei, sper să fie de ajutor şi altora.
În adolescenţă vorbea cu un băiat, primul ei prieten. După un timp, acesta s-a despărţit de ea. Suferea sărăcuţa, căci îl iubise şi se gândise tot timpul că "el e alesul".
A început să se roage şi citea în fiecare zi Paraclisul Maicii Domnului. Este acolo o rugăciune care spune aşa: "necazul meu îl ştii, dezleagă-l precum voieşti". Chiar daca ea mai plângea şi se gândea că poate se vor împăca, se ruga în continuare Maicii Domnului si isi punea nădejdea in ajutorul ei. Aşa s-a uşurat suferinţa ei si treptat şi-a r…

În mine e iadul, în mine e raiul...

În mine e iadul, în mine e raiul; lumina și întunericul, binele și răul, bucuria și durerea, isihia și haosul. Eu dau valoare la tot ceea ce este în jurul meu. De mine depinde dacă scormonesc în mizerie sau caut însetat opaițul de lumină din orice, din tine, din mine, din ei...

Nu învinovăți pe Dumnezeu, pe oameni, viața, pentru alegerile făcute cândva și pentru ce iese din tine, urât sau frumos.

Curaj! Bucură-te de viață!
"Prea tarziu" este doar ultima bătaie a inimii!...

Pr. Hrisostom Filipescu

Baia Mare, 9 decembrie, conferința: „Pruncul în pântecele mamei – cea mai mare minune din Univers”

Asociația „Maramureș pentru Viață și Familie” vă invită să participați la conferința „Pruncul în pântecele mamei – cea mai mare minune din Univers”.
Invitat special: Claudiu Bălan, președintele Asociației „Ortodoxia Tinerilor”.

Conferința va avea loc în data de 9 decembrie, de la orele 17:00, în sala de conferințe a Bibliotecii Județene „Petre Dulfu” din Baia Mare.