miercuri, 1 decembrie 2010

Sarah's Choise (film)

http://www.imdb.com/title/tt1392996/

Sinopsis

Sarah Collins este pe punctul de a fi promovata intr-o functie de raspundere bine remunerata, cand afla cu stupoare ca este insarcinata. Intrucat familia ei este foarte religioasa, mama si sora lui Sarah nici nu iau in considerare posibilitatile ca tanara sa recurga la un avort. Sora ei chiar se ofera sa adopte copilul.
Sarah se afla intr-o dilema, deoarece, daca pastreaza bebelusul, trebuie sa renunte la promovare in favoarea colegului ei Thad si sa castige totodata suficient de multi bani pentru a-si putea intretine copilul, iar daca decide sa faca o intrerupere de sarcina, trebuie sa isi calce in picioare propria constiinta. Sefii ierarhici si prietena ei Megan, care a facut un avort la varsta de 16 ani, o indeamna pe Sarah sa aleaga cariera in detrimentul familiei, insa trei vise pe care le primeste de la Dumnezeu si in care ii este prezentat modul in care ar arata viitorul ei daca ar decide sa aduca pe lume acest copil, o determina sa se mai gandeasca.


4 comentarii:

Irina spunea...

ce fain... poate-l gasim de downloadat?

o sa ma uit si eu dupa un torrent, ceva...

zi faina sa ai, Ramo!

Elena Valentina S. spunea...

pare un film interesant! Sper sa il gasesc undeva, sa il pot vedea...multumesc!
Te imbratisez cu drag,
Elena

Anonim spunea...

L am cautat si eu , mi as fi dorit sal vad , dar nu prea stiu de unde sa l iau ca pe torent nu l gasesc , dar o sa l mai caut.

Ramona spunea...

Aici puteti vedea filmul online http://www.radioekklesia.com/resurse/filme/90-sarahs-choice.html
E un film foarte bun.
M-as bucura mult sa existe regizori (si actori) romani care sa realizeze astfel de filme.