Treceți la conținutul principal

Recomandare film- 3 Idiots

Daca ati vazut filmul "Stelute pe pamant", veti recunoaste usor actorul din rolul pricipal.
Da, am fost atat de impresionata/cutremurata/uimita/bucuroasa de "Stelute pe pamant" incat am cauat mai multe date despre film si am ajuns, deloc intamplator, spun eu, la un alt film, legat tot de educatie si familie si, de ce nu, de inteligenta emotionala. Cred ca ii va pune pe ganduri pe parintii care isi doresc cu orice pret ca odrasla lor sa implinesca visuri pe care ei nu le-au implinit, le fel si pe profesori (intr-o secventa profesorul din film mi-a amintit de "Fenomenul Pitesti"!) iar pe studenti ii va ajuta sa fie curajosi in a-si alege drumul in viata.
Enjoy.

Aici puteti vedea Trailer-ul filmului http://www.youtube.com/watch?v=2b3hFCIkGLc&feature=channel

Comentarii

adri a spus…
Ne-am uitat impreuna cu copiii la filmul cu "Stelutele" si le-a placut foarte mult. Un impediment a fost limba vorbita - un soi de indiano-engleza pe care nici eu,nu am priceput-o... Ioana a retinut "very good", ceea ce poate e esentialul... Tipic filmelor indiene am vazut ca e schimbarea de cadre brusca care deseori e obositoare, dar muzica e grozava (desi Calin spunea ca se vede o asemanare cu maneaua)si lipsa de scene prea siropoase de afectiune... Imi plac propunerile tale. Spor in toate!
Ramona a spus…
Multumesc, Adriana.
Chiar imi doresc sa scriu despre "Stelute pe pamnt" cateva cuvinte.
L-ati vazut fara subtitrare?
Liliana a spus…
Ramona, te rog, ai putea sa-mi spui cum as putea sa fac rost acest fim?

Copiii cei mari ai mei au vazut filmul in tabara de la Nemtisor. Au ramas impresionati...

Multumesc din suflet!

Si iarta-ma ca am indraznit...
Ramona a spus…
Mă bucur mult că ai îndrăznit, Liliana, şi chiar te rog să îndrăzneşti de fiecare dată!
Nici nu-mi mai amintesc cum am văzut eu filmul, pe youtube sau online pe un site...
Îl voi căuta şi dacă îl găsesc, o să pun un link.
Mulţumesc.

P.S. Mă bucur mult că l-au văzut:)

Postări populare de pe acest blog

Ajutorul venit prin rugaciunea catre Maica Domnului

“Facă-se voia Ta”, mărturisim atunci când spunem rugăciunea “Tatăl nostru”, însă de multe ori ne gândim la voia noastră si, pentru ca realitatea nu se potriveşte-de cele mai multe ori- cu visele noastre, suferim cumplit si apar chiar gânduri de deznădejde...
Citind câteva marturii ale unor tineri care suferă pentru ca nu li s-au împlinit diferite vise de iubire, mi-am amintit de ceea ce spunea odată o prietenă. Mărturia ei, sper să fie de ajutor şi altora.
În adolescenţă vorbea cu un băiat, primul ei prieten. După un timp, acesta s-a despărţit de ea. Suferea sărăcuţa, căci îl iubise şi se gândise tot timpul că "el e alesul".
A început să se roage şi citea în fiecare zi Paraclisul Maicii Domnului. Este acolo o rugăciune care spune aşa: "necazul meu îl ştii, dezleagă-l precum voieşti". Chiar daca ea mai plângea şi se gândea că poate se vor împăca, se ruga în continuare Maicii Domnului si isi punea nădejdea in ajutorul ei. Aşa s-a uşurat suferinţa ei si treptat şi-a r…

În mine e iadul, în mine e raiul...

În mine e iadul, în mine e raiul; lumina și întunericul, binele și răul, bucuria și durerea, isihia și haosul. Eu dau valoare la tot ceea ce este în jurul meu. De mine depinde dacă scormonesc în mizerie sau caut însetat opaițul de lumină din orice, din tine, din mine, din ei...

Nu învinovăți pe Dumnezeu, pe oameni, viața, pentru alegerile făcute cândva și pentru ce iese din tine, urât sau frumos.

Curaj! Bucură-te de viață!
"Prea tarziu" este doar ultima bătaie a inimii!...

Pr. Hrisostom Filipescu

Baia Mare, 9 decembrie, conferința: „Pruncul în pântecele mamei – cea mai mare minune din Univers”

Asociația „Maramureș pentru Viață și Familie” vă invită să participați la conferința „Pruncul în pântecele mamei – cea mai mare minune din Univers”.
Invitat special: Claudiu Bălan, președintele Asociației „Ortodoxia Tinerilor”.

Conferința va avea loc în data de 9 decembrie, de la orele 17:00, în sala de conferințe a Bibliotecii Județene „Petre Dulfu” din Baia Mare.