sâmbătă, 23 iulie 2011

Campania ''Un pahar de apă pentru Adrian'' se prelungeşte

Mulţumim din inimă tuturor celor care au contribuit până acum la strângerea sumei de 1500 de euro. Este dovada ca povestea celor 40 de copii din Comuna Glodeanu nu a trecut pe lângă noi, am reuşit împreună să ne mobilizăm şi să strângem o parte din suma necesară forarii pentru fântâna de care nu vor beneficia doar copiii ci şi oamenii din sat şi împrejurimi.
Campania "Un pahar de apă pentru Adrian" se prelungeşte până la data de 1 noiembrie 2011 pentru a reuşi să strângem toate fondurile necesare punerii în practică a acestui proiect.
Bogăţia darului se vede în timp, prin donaţiile voastre veţi îmbunătăţi viaţa cotidiană a oamenilor din zonă pentru multe generaţii de acum înainte.
Vă reamintim faptul că în comuna Glodeanu este necesară forarea unui puţ de adâncime deoarece pânza freatică de suprafaţă este afectată, apa nefiind potabilă. Această situaţie există atât în comuna Glodeanu cât şi în satele din împrejurimi iar în prezent se încearcă acoperirea necesarului de apă cu ajutorul unei cisterne care vine la câteva zile.Oamenii işi drămuiesc apa astfel încât să le ajungă până cand cisterna soseşte iarăşi.
Donaţiile se pot face în contul: RO35CECEBZ0130RON0786067 deschis la CEC Buzău, cod SWIFT: CECEROBU, Titular Cont: Parohia Glodeanu Cârlig cu menţiunea “sponsorizare fântână”.

Vă rugăm, ajutaţi-ne cu promovarea acestei campanii pentru ca informaţia să ajungă la cât mai mulţi oameni.

Domnul să vă răsplătească efortul şi generozitate!

Echipa Asociaţiei Orthograffiti

Un comentariu:

Anonim spunea...

http://www.poeziicrestin-ortodoxe.blogspot.com/