Fascinaţia femeilor pentru harem o fi de la telenovele?

-Am si eu o intrebare de ce barbatii musulmani iubesc doua femei si traiesc cu amandoua. Si la ei de ce nu-i pacat ?(Carmen)

-Carmen, barbatii musulmani nu iubesc doua femei, ei poseda doua femei sau mai multe, depinde de cat sunt de bogati si cate femei pot intretine.
E o mare diferenta!

Printre fetele românce observ, de multa vreme, o fascinatie in a face parte din haremul unui musulman.
Ce poate fi atat de atragator in a fi a doua, a treia sau a patra sotie a unui barbat care le schimba cand si cum vrea el, in asternut?
E nefiresc ca cineva sa-si doreasca sa devina sclava.

Cu ani in urma, urmarisem un documentar la tv in care se vorbea despre viata in familia unui musulman. Reporterul a luat cate un interviu fiecarei sotii.
Fiecare femeie in parte a marturisit teama de a fi iubita mai putin decat alta, frica de a nu fi respectata si admirata de sot. Nu se simteau deloc iubite.
Reporterul i-a spus toate acestea barbatului. Imi amintesc ca musulmanu` s-a aratat uimit de ceea ce i-a spus reporterul, si zambind, a spus ca el pe toate le iubeste la fel, etc.
Carmen, e imoral si e pacat.
Daca doresti sa afli raspunsul la intrebarea ta, poti citi morala religiei islamice si morala religiei crestine. Vei afla raspunsul.

R.P.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ajutorul venit prin rugaciunea catre Maica Domnului

În mine e iadul, în mine e raiul...

Paraclisul Maicii Domnului