Treceți la conținutul principal

Fascinaţia femeilor pentru harem o fi de la telenovele?

-Am si eu o intrebare de ce barbatii musulmani iubesc doua femei si traiesc cu amandoua. Si la ei de ce nu-i pacat ?(Carmen)

-Carmen, barbatii musulmani nu iubesc doua femei, ei poseda doua femei sau mai multe, depinde de cat sunt de bogati si cate femei pot intretine.
E o mare diferenta!

Printre fetele românce observ, de multa vreme, o fascinatie in a face parte din haremul unui musulman.
Ce poate fi atat de atragator in a fi a doua, a treia sau a patra sotie a unui barbat care le schimba cand si cum vrea el, in asternut?
E nefiresc ca cineva sa-si doreasca sa devina sclava.

Cu ani in urma, urmarisem un documentar la tv in care se vorbea despre viata in familia unui musulman. Reporterul a luat cate un interviu fiecarei sotii.
Fiecare femeie in parte a marturisit teama de a fi iubita mai putin decat alta, frica de a nu fi respectata si admirata de sot. Nu se simteau deloc iubite.
Reporterul i-a spus toate acestea barbatului. Imi amintesc ca musulmanu` s-a aratat uimit de ceea ce i-a spus reporterul, si zambind, a spus ca el pe toate le iubeste la fel, etc.
Carmen, e imoral si e pacat.
Daca doresti sa afli raspunsul la intrebarea ta, poti citi morala religiei islamice si morala religiei crestine. Vei afla raspunsul.

R.P.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ajutorul venit prin rugaciunea catre Maica Domnului

“Facă-se voia Ta”, mărturisim atunci când spunem rugăciunea “Tatăl nostru”, însă de multe ori ne gândim la voia noastră si, pentru ca realitatea nu se potriveşte-de cele mai multe ori- cu visele noastre, suferim cumplit si apar chiar gânduri de deznădejde...
Citind câteva marturii ale unor tineri care suferă pentru ca nu li s-au împlinit diferite vise de iubire, mi-am amintit de ceea ce spunea odată o prietenă. Mărturia ei, sper să fie de ajutor şi altora.
În adolescenţă vorbea cu un băiat, primul ei prieten. După un timp, acesta s-a despărţit de ea. Suferea sărăcuţa, căci îl iubise şi se gândise tot timpul că "el e alesul".
A început să se roage şi citea în fiecare zi Paraclisul Maicii Domnului. Este acolo o rugăciune care spune aşa: "necazul meu îl ştii, dezleagă-l precum voieşti". Chiar daca ea mai plângea şi se gândea că poate se vor împăca, se ruga în continuare Maicii Domnului si isi punea nădejdea in ajutorul ei. Aşa s-a uşurat suferinţa ei si treptat şi-a r…

În mine e iadul, în mine e raiul...

În mine e iadul, în mine e raiul; lumina și întunericul, binele și răul, bucuria și durerea, isihia și haosul. Eu dau valoare la tot ceea ce este în jurul meu. De mine depinde dacă scormonesc în mizerie sau caut însetat opaițul de lumină din orice, din tine, din mine, din ei...

Nu învinovăți pe Dumnezeu, pe oameni, viața, pentru alegerile făcute cândva și pentru ce iese din tine, urât sau frumos.

Curaj! Bucură-te de viață!
"Prea tarziu" este doar ultima bătaie a inimii!...

Pr. Hrisostom Filipescu

Baia Mare, 9 decembrie, conferința: „Pruncul în pântecele mamei – cea mai mare minune din Univers”

Asociația „Maramureș pentru Viață și Familie” vă invită să participați la conferința „Pruncul în pântecele mamei – cea mai mare minune din Univers”.
Invitat special: Claudiu Bălan, președintele Asociației „Ortodoxia Tinerilor”.

Conferința va avea loc în data de 9 decembrie, de la orele 17:00, în sala de conferințe a Bibliotecii Județene „Petre Dulfu” din Baia Mare.