Treceți la conținutul principal

O bibliotecă pentru copii

O carte dăruită unui copil - o uşă deschisă spre cunoaştere.

Dragii mei, prietena mea, Anca Ceteraş, profesoară de matematică la şcoala din satul Fericea, jud. Maramureş, vă roagă să o ajutaţi la formarea unei biblioteci pentru copiii din Fericea. Au dreptul la cunoaştere, la bucuria de a citi.
Dacă doriţi să-i ajutaţi vă rog să-i scrieţi Ancuţei pentru a afla mai multe date.
Haideţi să ajutăm la formarea unei biblioteci adevărate. Nu aruncaţi carţile copilăriei, mai bine le donaţi celor care doresc să le citească.Dacă aveţi în bibliotecă o carte de care nu vă mai folosiţi sau doriţi să faceţi o bucurie pur şi simplu unui copil, o puteţi dona bibliotecii copiilor.

Comentarii

Camelia a spus…
Doamne ajuta,Ramona!
O leapsa de la mine http://candela-luminii.blogspot.com/2011/10/leapsa.html

Postări populare de pe acest blog

Ajutorul venit prin rugaciunea catre Maica Domnului

“Facă-se voia Ta”, mărturisim atunci când spunem rugăciunea “Tatăl nostru”, însă de multe ori ne gândim la voia noastră si, pentru ca realitatea nu se potriveşte-de cele mai multe ori- cu visele noastre, suferim cumplit si apar chiar gânduri de deznădejde...
Citind câteva marturii ale unor tineri care suferă pentru ca nu li s-au împlinit diferite vise de iubire, mi-am amintit de ceea ce spunea odată o prietenă. Mărturia ei, sper să fie de ajutor şi altora.
În adolescenţă vorbea cu un băiat, primul ei prieten. După un timp, acesta s-a despărţit de ea. Suferea sărăcuţa, căci îl iubise şi se gândise tot timpul că "el e alesul".
A început să se roage şi citea în fiecare zi Paraclisul Maicii Domnului. Este acolo o rugăciune care spune aşa: "necazul meu îl ştii, dezleagă-l precum voieşti". Chiar daca ea mai plângea şi se gândea că poate se vor împăca, se ruga în continuare Maicii Domnului si isi punea nădejdea in ajutorul ei. Aşa s-a uşurat suferinţa ei si treptat şi-a r…

În mine e iadul, în mine e raiul...

În mine e iadul, în mine e raiul; lumina și întunericul, binele și răul, bucuria și durerea, isihia și haosul. Eu dau valoare la tot ceea ce este în jurul meu. De mine depinde dacă scormonesc în mizerie sau caut însetat opaițul de lumină din orice, din tine, din mine, din ei...

Nu învinovăți pe Dumnezeu, pe oameni, viața, pentru alegerile făcute cândva și pentru ce iese din tine, urât sau frumos.

Curaj! Bucură-te de viață!
"Prea tarziu" este doar ultima bătaie a inimii!...

Pr. Hrisostom Filipescu

Baia Mare, 9 decembrie, conferința: „Pruncul în pântecele mamei – cea mai mare minune din Univers”

Asociația „Maramureș pentru Viață și Familie” vă invită să participați la conferința „Pruncul în pântecele mamei – cea mai mare minune din Univers”.
Invitat special: Claudiu Bălan, președintele Asociației „Ortodoxia Tinerilor”.

Conferința va avea loc în data de 9 decembrie, de la orele 17:00, în sala de conferințe a Bibliotecii Județene „Petre Dulfu” din Baia Mare.