Treceți la conținutul principal

Conversations with God: The Movie - Official Trailer

Comentarii

Alex a spus…
Sincer, mi-a placut enorm de mult filmul si nu numai ca mi-a placut dar m-am si folosit in aceeasi masura. L-am vazut acum 2 ani cred, m-a facut sa plang de fiecare data(m-am mai uitat de 2 ori la el, ultima data ieri, si nu vazusem postarea de pe blog)...dar, m-am temut de ispita (fiind un film dupa o carte protestanta sau non ortodoxa, chiar daca nu are nimic rau in el, totusi lumea s-ar putea sa se intereseze de carte sa o citeasca, acolo nu mai stiu ce scrie. Tu ai citit-o Ramona?

Doamne ajuta-ne!

Alex
Ramona a spus…
Mulţumesc mult, Alex, pentru mesaj. Mă bucur că ţi-a plăcut filmul. Şi pe mine m-a impresionat. Da, la baza lui se află o carte, dar eu n-am citit cartea, doar am văzut filmul şi m-a impresionat atât de mult încât am pus pe blog trailerul.
Multe secvenţe merită revăzute. :)

Acuma, ce să zic...să luăm şi noi ca albinele, ce e bun din fiecare ''floare''. :)

Postări populare de pe acest blog

Ajutorul venit prin rugaciunea catre Maica Domnului

“Facă-se voia Ta”, mărturisim atunci când spunem rugăciunea “Tatăl nostru”, însă de multe ori ne gândim la voia noastră si, pentru ca realitatea nu se potriveşte-de cele mai multe ori- cu visele noastre, suferim cumplit si apar chiar gânduri de deznădejde...
Citind câteva marturii ale unor tineri care suferă pentru ca nu li s-au împlinit diferite vise de iubire, mi-am amintit de ceea ce spunea odată o prietenă. Mărturia ei, sper să fie de ajutor şi altora.
În adolescenţă vorbea cu un băiat, primul ei prieten. După un timp, acesta s-a despărţit de ea. Suferea sărăcuţa, căci îl iubise şi se gândise tot timpul că "el e alesul".
A început să se roage şi citea în fiecare zi Paraclisul Maicii Domnului. Este acolo o rugăciune care spune aşa: "necazul meu îl ştii, dezleagă-l precum voieşti". Chiar daca ea mai plângea şi se gândea că poate se vor împăca, se ruga în continuare Maicii Domnului si isi punea nădejdea in ajutorul ei. Aşa s-a uşurat suferinţa ei si treptat şi-a r…

În mine e iadul, în mine e raiul...

În mine e iadul, în mine e raiul; lumina și întunericul, binele și răul, bucuria și durerea, isihia și haosul. Eu dau valoare la tot ceea ce este în jurul meu. De mine depinde dacă scormonesc în mizerie sau caut însetat opaițul de lumină din orice, din tine, din mine, din ei...

Nu învinovăți pe Dumnezeu, pe oameni, viața, pentru alegerile făcute cândva și pentru ce iese din tine, urât sau frumos.

Curaj! Bucură-te de viață!
"Prea tarziu" este doar ultima bătaie a inimii!...

Pr. Hrisostom Filipescu

Baia Mare, 9 decembrie, conferința: „Pruncul în pântecele mamei – cea mai mare minune din Univers”

Asociația „Maramureș pentru Viață și Familie” vă invită să participați la conferința „Pruncul în pântecele mamei – cea mai mare minune din Univers”.
Invitat special: Claudiu Bălan, președintele Asociației „Ortodoxia Tinerilor”.

Conferința va avea loc în data de 9 decembrie, de la orele 17:00, în sala de conferințe a Bibliotecii Județene „Petre Dulfu” din Baia Mare.