Vino la Şcoala de Vară „Fenomenul Piteşti”!


Avem plăcerea să vă invităm la evenimentul care marchează lansarea oficială a Şcolii de Vară „Fenomenul Piteşti” joi, 28 iunie, de la ora 18, la Orange Concept Store (Calea Victoriei nr. 41). 
La conferinţă vor participa Radu Ciuceanu (fost deţinut politic, directorul Institutului Naţional pentru Studiul Totalitarismului), Alin Mureşan (directorul Şcolii de Vară, preşedinte al Centrului de Studii în Istorie Contemporană), Ionuţ Trandafirescu (directorul Editurii Filos). 
Prima ediţie a Şcolii de Vară „Fenomenul Piteşti” se va desfăşura la Piteşti între 23-27 iulie şi îşi propune să retrezească interesul public pentru cea mai inumană acţiune represivă din istoria recentă, dar şi pentru modelele de demnitate şi rezistenţă din perioada comunistă.
 La cursurile şcolii vor participa 15 studenţi, iar costurile vor fi acoperite integral de organizatori. (Înscrierile sunt în curs).
 Organizatori principali: Centrul de Studii în Istorie Contemporană, Editura Filos şi www.fenomenulpitesti.ro.

 http://soundcloud.com/ionut-trandafirescu/coala-de-var-fenomenul-pite-ti

Comentarii

Carol a spus…
Interesant. Felicitari pentr asa initiativa.
Ramona a spus…
Este interesant şi de mare folos. Bunul Dumnezeu să-i ajute şi să-i binecuvinteze şi pe mai departe pe tinerii organizatori ai evenimentului.
trandafirescu a spus…
Mulțumim frumos, oameni dragi!

Postări populare de pe acest blog

Ajutorul venit prin rugaciunea catre Maica Domnului

În mine e iadul, în mine e raiul...

Paraclisul Maicii Domnului