Treceți la conținutul principal

Aceasta este România mea

Copiii din Fericea, Maramureș, sunt de neoprit în a căuta și a găsi soluții pentru a-și întregi biblioteca deja formată. I-ați ajutat și voi, mulți dintre cei care ați citit rugămintea  de a-i ajuta donând cărți pentru copii, ați făcut-o. La școala din Fericea au ajuns colete cu cărți, mai mici sau mai mari, de la oameni simpli sau chiar de la o editură (Polirom) la care lucrează oameni inimoși.  Și pentru aceasta s-au bucurat și v-au mulțumit din inimă. Dar nu s-au oprit aici. La inițiativa tinerelor și îndrăgitelor profesoare Anca Ceteraș și Anca Spânu, elevii au colectat hârtie și cu banii obținuți din vânzarea ei au cumpărat cărți pentru bilbioteca școlii lor. Și acum au realizat din nou ceva extraordinar. Au intrat în concursul ”În căutarea lui Andrei” cu un proiect gândit și realizat de ei. 
 
Vă invit să-l urmăriți. Eu l-am văzut de trei ori și nu mă satur :)

Ce e putin pentru altii e mult pentru noi  

Scoala Gimnaziala Fericea
Cu ajutorul unei expozitii cu vanzare am reusit sa adunam bani pentru carti. Scopul expozitiei a fost acela de a imbogati mica noastra biblioteca.
Membrii echipei: Andreican Carmen, Andreican Ionut, Uta Simida, Merlas Adrian, Merlas Alex, Uta Doru, Uta Georgiana, Nedelca Alexandra, Rezmives Alexandra, Rezmives Raluca, Achim Alin, Achim Adrian

 Aceasta este România mea. O țară în care copiii au bujori în obrăjori, sunt voinici și plini de viață, harnici și dornici să învețe. 
De azi (luni) începe votarea! Fiți alături de noi! Votarea se face direct pe site-ul www.incautarealuiandrei.ro 
Dați clik pe linkul de mai jos și votați-i. Merită din plin. 
http://www.incautarealuiandrei.ro/ce-e-putin-pentru-altii-e-mult-pentru-noi

Comentarii

corina a spus…
Ramona mi se pare un proiect extraordinar!
Nu am reusit sa vad nici un filmulet :((, nu mi se incarca dar am intrat pe link si am vazut aproximativ despre ce este vorba desi nici aici nu pot vedea filmuletele. Din cate am inteles concursul este intre mai multe scoli din tara nu?
Poate reusesc zilele acestea sa le vad ca vreau neaparat sa le arat si copiiilor mei, ce fac cei mici din Romania!
Succes la toti concurentii!!!!!!!!!!!
Ramona a spus…
Așa este, Corina.
Este un concurs în care au intrat scolile generale.
Îmi pare rău că nu poți vedea filmulețul.

Postări populare de pe acest blog

Ajutorul venit prin rugaciunea catre Maica Domnului

“Facă-se voia Ta”, mărturisim atunci când spunem rugăciunea “Tatăl nostru”, însă de multe ori ne gândim la voia noastră si, pentru ca realitatea nu se potriveşte-de cele mai multe ori- cu visele noastre, suferim cumplit si apar chiar gânduri de deznădejde...
Citind câteva marturii ale unor tineri care suferă pentru ca nu li s-au împlinit diferite vise de iubire, mi-am amintit de ceea ce spunea odată o prietenă. Mărturia ei, sper să fie de ajutor şi altora.
În adolescenţă vorbea cu un băiat, primul ei prieten. După un timp, acesta s-a despărţit de ea. Suferea sărăcuţa, căci îl iubise şi se gândise tot timpul că "el e alesul".
A început să se roage şi citea în fiecare zi Paraclisul Maicii Domnului. Este acolo o rugăciune care spune aşa: "necazul meu îl ştii, dezleagă-l precum voieşti". Chiar daca ea mai plângea şi se gândea că poate se vor împăca, se ruga în continuare Maicii Domnului si isi punea nădejdea in ajutorul ei. Aşa s-a uşurat suferinţa ei si treptat şi-a r…

În mine e iadul, în mine e raiul...

În mine e iadul, în mine e raiul; lumina și întunericul, binele și răul, bucuria și durerea, isihia și haosul. Eu dau valoare la tot ceea ce este în jurul meu. De mine depinde dacă scormonesc în mizerie sau caut însetat opaițul de lumină din orice, din tine, din mine, din ei...

Nu învinovăți pe Dumnezeu, pe oameni, viața, pentru alegerile făcute cândva și pentru ce iese din tine, urât sau frumos.

Curaj! Bucură-te de viață!
"Prea tarziu" este doar ultima bătaie a inimii!...

Pr. Hrisostom Filipescu

Baia Mare, 9 decembrie, conferința: „Pruncul în pântecele mamei – cea mai mare minune din Univers”

Asociația „Maramureș pentru Viață și Familie” vă invită să participați la conferința „Pruncul în pântecele mamei – cea mai mare minune din Univers”.
Invitat special: Claudiu Bălan, președintele Asociației „Ortodoxia Tinerilor”.

Conferința va avea loc în data de 9 decembrie, de la orele 17:00, în sala de conferințe a Bibliotecii Județene „Petre Dulfu” din Baia Mare.