luni, 19 noiembrie 2012

Aceasta este România mea

Copiii din Fericea, Maramureș, sunt de neoprit în a căuta și a găsi soluții pentru a-și întregi biblioteca deja formată. I-ați ajutat și voi, mulți dintre cei care ați citit rugămintea  de a-i ajuta donând cărți pentru copii, ați făcut-o. La școala din Fericea au ajuns colete cu cărți, mai mici sau mai mari, de la oameni simpli sau chiar de la o editură (Polirom) la care lucrează oameni inimoși.  Și pentru aceasta s-au bucurat și v-au mulțumit din inimă. Dar nu s-au oprit aici. La inițiativa tinerelor și îndrăgitelor profesoare Anca Ceteraș și Anca Spânu, elevii au colectat hârtie și cu banii obținuți din vânzarea ei au cumpărat cărți pentru bilbioteca școlii lor. Și acum au realizat din nou ceva extraordinar. Au intrat în concursul ”În căutarea lui Andrei” cu un proiect gândit și realizat de ei. 
 
Vă invit să-l urmăriți. Eu l-am văzut de trei ori și nu mă satur :)

Ce e putin pentru altii e mult pentru noi  

Scoala Gimnaziala Fericea
Cu ajutorul unei expozitii cu vanzare am reusit sa adunam bani pentru carti. Scopul expozitiei a fost acela de a imbogati mica noastra biblioteca.
Membrii echipei: Andreican Carmen, Andreican Ionut, Uta Simida, Merlas Adrian, Merlas Alex, Uta Doru, Uta Georgiana, Nedelca Alexandra, Rezmives Alexandra, Rezmives Raluca, Achim Alin, Achim Adrian

 Aceasta este România mea. O țară în care copiii au bujori în obrăjori, sunt voinici și plini de viață, harnici și dornici să învețe. 
De azi (luni) începe votarea! Fiți alături de noi! Votarea se face direct pe site-ul www.incautarealuiandrei.ro 
Dați clik pe linkul de mai jos și votați-i. Merită din plin. 
http://www.incautarealuiandrei.ro/ce-e-putin-pentru-altii-e-mult-pentru-noi

2 comentarii:

corina spunea...

Ramona mi se pare un proiect extraordinar!
Nu am reusit sa vad nici un filmulet :((, nu mi se incarca dar am intrat pe link si am vazut aproximativ despre ce este vorba desi nici aici nu pot vedea filmuletele. Din cate am inteles concursul este intre mai multe scoli din tara nu?
Poate reusesc zilele acestea sa le vad ca vreau neaparat sa le arat si copiiilor mei, ce fac cei mici din Romania!
Succes la toti concurentii!!!!!!!!!!!

Ramona spunea...

Așa este, Corina.
Este un concurs în care au intrat scolile generale.
Îmi pare rău că nu poți vedea filmulețul.