Treceți la conținutul principal

Multumesc, Doamne!

"Să cauți în fiecare zi cât mai multe motive de bucurie și recunoștință și să mulțumești pentru ele Domnului și oamenilor. Când ne bucurăm și mulțumim creierul nostru produce substanțe de viață dătătoare și repară celula nervoasă." Maica SiluanaComentarii

Irina a spus…
S-o stapanesti sanatoasa! :)
Nicol a spus…
De multe ori dau Slava lui Dumnezeu, ca ne-a ajuta sa avem masina.Nu e una de lux, dar se conduce usor, si ne duce repede,aproape ca si gandul, ne scurteaza drumurile si ne ajuta atat de mult in a avea...mai mult timp!
Ramona a spus…
Oh, da, Nicol, azi masina e o necesitate. Slava Domnului ca aveti si ca va puteti folosi de ea.

Irina, deocamdata conduc masina tatalui meu, pana imi adun eu banuti sa-mi cumpar una.

Sunt ata de fericita ca mi-am luat carnetul incat am simtit nevoia sa o impartasesc. :)
Irina a spus…
Pai felicitari pentru reusita, atunci! Tare m-am mai caznit sa-mi iau carnetul, dar si cand l-am luat aproape numai in masina am stat :P.

Ce mai faci tu? Iti trimisesem ceva prin posta, oare a ajuns?
Ramona a spus…
Da, Irina draga, vederea a ajuns cu bine si m-am bucurat mult pentru ea. Ti-am raspuns printr-un mail, pe floricele...@yahoo.com, pe 1 martie. Ti-am scris acolo mai multe...
Verifica mailul si spune-mi daca il gasesti sau nu.

Iti multumesc din nou pentru gestul frumos.

Cu ajutorul Sfantului Efrem cel Nou am reusit si eu sa invat sa conduc si sa-mi iau carnetul. Slava Domnului pentru toate.
Irina a spus…
Ramo, eu nu mai pot accesa acel cont... nu stiu ce s-a intamplat cu el... Daca poti, retrimite mailul tot pe floricele... dar cu gmail.com in coada.

Da, Sf.Efrem e atat de bun... mi-e dor de el, nu i-am mai citit acatistul de ceva vreme...

Postări populare de pe acest blog

Ajutorul venit prin rugaciunea catre Maica Domnului

“Facă-se voia Ta”, mărturisim atunci când spunem rugăciunea “Tatăl nostru”, însă de multe ori ne gândim la voia noastră si, pentru ca realitatea nu se potriveşte-de cele mai multe ori- cu visele noastre, suferim cumplit si apar chiar gânduri de deznădejde...
Citind câteva marturii ale unor tineri care suferă pentru ca nu li s-au împlinit diferite vise de iubire, mi-am amintit de ceea ce spunea odată o prietenă. Mărturia ei, sper să fie de ajutor şi altora.
În adolescenţă vorbea cu un băiat, primul ei prieten. După un timp, acesta s-a despărţit de ea. Suferea sărăcuţa, căci îl iubise şi se gândise tot timpul că "el e alesul".
A început să se roage şi citea în fiecare zi Paraclisul Maicii Domnului. Este acolo o rugăciune care spune aşa: "necazul meu îl ştii, dezleagă-l precum voieşti". Chiar daca ea mai plângea şi se gândea că poate se vor împăca, se ruga în continuare Maicii Domnului si isi punea nădejdea in ajutorul ei. Aşa s-a uşurat suferinţa ei si treptat şi-a r…

În mine e iadul, în mine e raiul...

În mine e iadul, în mine e raiul; lumina și întunericul, binele și răul, bucuria și durerea, isihia și haosul. Eu dau valoare la tot ceea ce este în jurul meu. De mine depinde dacă scormonesc în mizerie sau caut însetat opaițul de lumină din orice, din tine, din mine, din ei...

Nu învinovăți pe Dumnezeu, pe oameni, viața, pentru alegerile făcute cândva și pentru ce iese din tine, urât sau frumos.

Curaj! Bucură-te de viață!
"Prea tarziu" este doar ultima bătaie a inimii!...

Pr. Hrisostom Filipescu

Baia Mare, 9 decembrie, conferința: „Pruncul în pântecele mamei – cea mai mare minune din Univers”

Asociația „Maramureș pentru Viață și Familie” vă invită să participați la conferința „Pruncul în pântecele mamei – cea mai mare minune din Univers”.
Invitat special: Claudiu Bălan, președintele Asociației „Ortodoxia Tinerilor”.

Conferința va avea loc în data de 9 decembrie, de la orele 17:00, în sala de conferințe a Bibliotecii Județene „Petre Dulfu” din Baia Mare.