Treceți la conținutul principal

Sfaturi pentru o domnișoară care mă întreabă cum să cucerească un bărbat deștept, frumos și bogat

Jurnal scoțian 

Ca să cucerești un bărbat deștept, frumos și bogat trebuie să citești cele mai bune povești de dragoste. Serios. Vezi și tu ce au făcut altele, cum au reușit unele mai înțelepte sau doar mai norocoase, dar fii gata să înveți ceva chiar din trucurile unor stricate, care, până la urmă, pentru că așa merg lucrurile, au pus mâna pe un asemenea bărbat. Ești tu frumoasă și deșteaptă, dar nu te baza doar pe calitățile tale înnăscute. Știu cel puțin zece fete foc de frumoase, care, cu toată frumusețea lor, au rămas pe dinafară.

Regula numărul unu ar fi chiar asta: să citești, că doar vrei să te placă un bărbat deștept –, nu? Acum, întrebarea e ce anume să citești ca să impresionezi un bărbat deștept. Ca să-l dai gata la sigur, vino și tu cu ceva care ar trece astăzi mai original. Lasă Coelho, orice blondă poate să dea un citat din Coelho. Dar fii atentă! – ce zici de Biblie? Nu te strâmba, nu ți-am spus să te duci la biserică – (și dacă aș fi spus, ce? zi tu că n-ai lua bisericile la rând, dacă ai ști că așa pui mâna pe un bărbat deștept, frumos și bogat).

Gândește-te puțin, cu Biblia îl dai gata. Imaginează-ți. Vă plimbați, ieșiți la o cafea, la un restaurant, din vorbă în vorbă el te întreabă ce mai citești, și tu, poftim!, cartea lui Ruth. Care Ruth? se va mira el. Ruth Thomas? Nu, vei zâmbi tu, o poveste mai veche. O femeie vrea să cucerească un bărbat, el pare că o place, dar nu-și vorbesc, pentru că lucrurile nu sunt clare încă, așa stau lucrurile uneori între oameni, în schimb, într-o noapte, când el doarme pe câmp, ea vine și se cuibărește la picioarele lui. El se trezește buimac, n-o recunoaște în întuneric, cine ești tu, iar aici, ea îi dă replica: sunt slujitoarea ta. Genial! Hai, feministo, nu te indigna, e o poveste, dar bărbații se topesc să audă așa ceva. Vrei sau nu vrei să cucerești un bărbat deștept, frumos și bogat? Și știi ceva? Îi spui tu asta, dar până la urmă el va fi slujitorul tău, ai să vezi.

Dacă treci de proba cu Biblia, regula numărul doi este să-l asculți cu răbdare încă de la prima întâlnire. Vezi că o să-ți vorbească despre familia sa. Bărbaților puternici le place să vorbească despre tații lor. Dacă te invită la munte, nu-l refuza. Acolo veți avea timp să vorbiți pe îndelete. Lasă-l să-ți țină predici, bărbații deștepți vorbesc frumos și au principii verificate de viață. Dacă te întreabă ce-i fericirea, nu te repezi să-i dai vreun răspuns din ultima revistă glossy pe care ai răsfoit-o. Lasă-l pe el să-ți spună. Un bărbat cu experiența sa are cel puțin zece definiții ale fericirii.

Nu abuza de bogăția lui, asta ar fi regula numărul trei. Bărbații bogați apreciază modestia. Nu confunda asta cu zgârcenia. Nu te gândi că, dacă ai pus mâna pe un bărbat bogat, vei trăi în puf restul vieții. Chiar și bărbații cei mai bogați au zilele lor când flămânzesc sau sunt pe drumuri, iar tu va trebui să-i fii alături și în acele zile. Dacă, la restaurant, o să vezi că adună în șervețel resturile de pâine, nu te mira. Pentru că este un bărbat sensibil, o să-ți spună că și câinii trebuie să mănânce din resturile de la masa sa.

Regula numărul patru, foarte importantă: parfumul. Strânge bănuț cu bănuț și ia-ți un parfum bun, cel mai scump, dacă se poate. Nu te da cu el toată ziua, ține-l pentru ocaziile când stați la masă și vei fi aproape de el. Un bărbat deștept, frumos și bogat va aprecia întotdeauna un parfum bun. Când el îți va lăuda parfumul, tu să faci pe modesta: pentru tine, iubitul meu, nu e destul de bun nici pentru spălat pe picioare.

Regula numărul cinci: prima atingere. Hai, nu roși, știu că-ți dorești să te ia de mână sau măcar să te sprijini de el, așa, ca din greșeală. La urma urmei, de ce să nu-ți dorești să te atingi, măcar pe furiș, de un bărbat frumos, deștept și bogat? Când se așteaptă mai puțin, îndreaptă-i gulerul cămășii, culege-i o scamă de pe rever, atinge-te de haina lui. Ai să simți cum îl lasă puterile. Dacă, totuși, îți zice, te rog, nu mă atinge, nu te supăra, nu e nepoliticos, e doar într-o dispoziție mai proastă. Mai târziu, ai să înțelegi și asta.

Nu fă pe gospodina cu el, regula numărul șase. Invită-l la tine acasă, dar nu te apuca să învârți cratițele prin bucătărie, ca să arăți ce grozavă ești. Un singur lucru trebuie: stai lângă el și ascultă-l, lasă-l să-ți povestească despre ale sale. Un bărbat deștept știe care e cea mai bună mâncare și cum se alege cel mai bun vin, așa că, până la urmă, va găti el pentru tine.

Continuarea aici: https://ioanflorin.wordpress.com/2015/06/21/sfaturi-pentru-o-domnisoara-care-ma-intreaba-cum-sa-cucereasca-un-barbat-destept-frumos-si-bogat/ 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ajutorul venit prin rugaciunea catre Maica Domnului

“Facă-se voia Ta”, mărturisim atunci când spunem rugăciunea “Tatăl nostru”, însă de multe ori ne gândim la voia noastră si, pentru ca realitatea nu se potriveşte-de cele mai multe ori- cu visele noastre, suferim cumplit si apar chiar gânduri de deznădejde...
Citind câteva marturii ale unor tineri care suferă pentru ca nu li s-au împlinit diferite vise de iubire, mi-am amintit de ceea ce spunea odată o prietenă. Mărturia ei, sper să fie de ajutor şi altora.
În adolescenţă vorbea cu un băiat, primul ei prieten. După un timp, acesta s-a despărţit de ea. Suferea sărăcuţa, căci îl iubise şi se gândise tot timpul că "el e alesul".
A început să se roage şi citea în fiecare zi Paraclisul Maicii Domnului. Este acolo o rugăciune care spune aşa: "necazul meu îl ştii, dezleagă-l precum voieşti". Chiar daca ea mai plângea şi se gândea că poate se vor împăca, se ruga în continuare Maicii Domnului si isi punea nădejdea in ajutorul ei. Aşa s-a uşurat suferinţa ei si treptat şi-a r…

În mine e iadul, în mine e raiul...

În mine e iadul, în mine e raiul; lumina și întunericul, binele și răul, bucuria și durerea, isihia și haosul. Eu dau valoare la tot ceea ce este în jurul meu. De mine depinde dacă scormonesc în mizerie sau caut însetat opaițul de lumină din orice, din tine, din mine, din ei...

Nu învinovăți pe Dumnezeu, pe oameni, viața, pentru alegerile făcute cândva și pentru ce iese din tine, urât sau frumos.

Curaj! Bucură-te de viață!
"Prea tarziu" este doar ultima bătaie a inimii!...

Pr. Hrisostom Filipescu

Baia Mare, 9 decembrie, conferința: „Pruncul în pântecele mamei – cea mai mare minune din Univers”

Asociația „Maramureș pentru Viață și Familie” vă invită să participați la conferința „Pruncul în pântecele mamei – cea mai mare minune din Univers”.
Invitat special: Claudiu Bălan, președintele Asociației „Ortodoxia Tinerilor”.

Conferința va avea loc în data de 9 decembrie, de la orele 17:00, în sala de conferințe a Bibliotecii Județene „Petre Dulfu” din Baia Mare.