Treceți la conținutul principal

Împreună pentru Irina

Împreună o putem ajuta pe Irina să audă glasul celor dragi și să vorbească!

V-o prezint pe fetita noastra Irina. Tocmai a împlinit 3 ani si nu a auzit niciodata vocea mamei, a tatalui si a surorii ei, ciripitul pasarilor si clipocitul apei. A fost diagnosticata cu hipoacuzie neurosenzoriala bilaterala severa si are nevoie de un implant cohlear bilateral care depaseste cu mult posibilitatile noastre finaciare: 25.0000 euro. Statul suporta un singur implant, iar cel de-al doilea trebuie suportat de familie. Pentru ca Irina sa fie un copil normal si sa se poata integra in societate are nevoie de ambele implanturi.

Recomandarea medicilor este ca acest implanturi sa fie realizate cat mai curand posibil, intrucat in lipsa sunetelor fetita noastra nu poate nici sa vorbeasca. Daca reusim cu ajutorul celor din jur si al lui Dumnezeu sa îi redam auzul, vom avea o perioada îndelungata de recuperare care include vizite la logoped si dedicatie permanenta pentru a-i permite o viata normala ca a celorlalti copii.

Recomandarile medicilor, alaturi de certificatul de handicap pentru fetita noastra sunt afisate pe această pagină (pagina de FB a Irinei).

Cu ajutorul vostru o putem ajuta sa iasa din aceasta lume fara sunete. Cei care doresc sa fie alaturi de noi si o ajute pe Irina pot dona 2 euro trimitand un sms cu textul Irina la numarul 8828.

"Număr disponibil în reţelele Orange, Telekom Romania Mobile, Vodafone. Suma alocată cauzei este de 2 Euro. Nu se percepe TVA pentru donațiile de pe abonament. În rețelele Telekom Romania Mobile și Orange, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reținut la achiziționarea creditului. Pentru donațiile de pe cartele preplătite, în rețeaua Vodafone, utilizatorii nu plătesc TVA. Campanie realizată cu sprijinul Fundaţiei Ringier, Orange România, Telekom România Mobile si Vodafone România."

Ne puteti ajuta si împărtășind pe pagina voastra de Facebook povestea copilei noastre, orice actiune conteaza!

Donatiile pentru Irinuca se pot face atat prin SMS, cat si in conturile de mai jos, deschise in RON, EURO si USD:

IBAN RON : RO33BITR000820146538RO01
IBAN EUR : RO87BITR000820146538EU01
IBAN USD : RO47BITR000820146538US01

Conturile sunt deschise pe numele Margareta Burghea (mama Irinei), la VENETO BANCA ScpA AGENTIA BRASOV Calea Bucuresti 1-3.
SWIFT CODE: BITRROBUXXX
Mama și Tata

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ajutorul venit prin rugaciunea catre Maica Domnului

“Facă-se voia Ta”, mărturisim atunci când spunem rugăciunea “Tatăl nostru”, însă de multe ori ne gândim la voia noastră si, pentru ca realitatea nu se potriveşte-de cele mai multe ori- cu visele noastre, suferim cumplit si apar chiar gânduri de deznădejde...
Citind câteva marturii ale unor tineri care suferă pentru ca nu li s-au împlinit diferite vise de iubire, mi-am amintit de ceea ce spunea odată o prietenă. Mărturia ei, sper să fie de ajutor şi altora.
În adolescenţă vorbea cu un băiat, primul ei prieten. După un timp, acesta s-a despărţit de ea. Suferea sărăcuţa, căci îl iubise şi se gândise tot timpul că "el e alesul".
A început să se roage şi citea în fiecare zi Paraclisul Maicii Domnului. Este acolo o rugăciune care spune aşa: "necazul meu îl ştii, dezleagă-l precum voieşti". Chiar daca ea mai plângea şi se gândea că poate se vor împăca, se ruga în continuare Maicii Domnului si isi punea nădejdea in ajutorul ei. Aşa s-a uşurat suferinţa ei si treptat şi-a r…

În mine e iadul, în mine e raiul...

În mine e iadul, în mine e raiul; lumina și întunericul, binele și răul, bucuria și durerea, isihia și haosul. Eu dau valoare la tot ceea ce este în jurul meu. De mine depinde dacă scormonesc în mizerie sau caut însetat opaițul de lumină din orice, din tine, din mine, din ei...

Nu învinovăți pe Dumnezeu, pe oameni, viața, pentru alegerile făcute cândva și pentru ce iese din tine, urât sau frumos.

Curaj! Bucură-te de viață!
"Prea tarziu" este doar ultima bătaie a inimii!...

Pr. Hrisostom Filipescu

Baia Mare, 9 decembrie, conferința: „Pruncul în pântecele mamei – cea mai mare minune din Univers”

Asociația „Maramureș pentru Viață și Familie” vă invită să participați la conferința „Pruncul în pântecele mamei – cea mai mare minune din Univers”.
Invitat special: Claudiu Bălan, președintele Asociației „Ortodoxia Tinerilor”.

Conferința va avea loc în data de 9 decembrie, de la orele 17:00, în sala de conferințe a Bibliotecii Județene „Petre Dulfu” din Baia Mare.