Treceți la conținutul principal

Grau pentru copiii Asociatiei Provita!

La Bucuresti a început astazi o campanie care are ca scop asigurarea grâului necesar pentru pâinea copiilor din taberele de la Valea Screzii şi Valea Plopului pe un an intreg. Incercam în acest fel să sprijinim efortul depus de echipa Asociatiei "Provita pentru Nascuti şi Nenascuti" cu sediul în Valenii de Munte, înfiintată şi condusă de parintele Nicolae Tanase. Necesarul anual este de cca. 55 tone.
Pretul pentru recolta de anul acesta nu a fost încă stabilit clar, dar se pare că va fi undeva în jurul a 50-60 bani/kg. Asadar, suma totală necesară ar fi în jurul a 27500 - 33000 lei noi (7200 - 8600 euro).
Dupa achizitionare, grâul va fi transportat si depozitat în hambarele de la Valea Calugarească, unde şi acum se coace pâinea pentru copiii de la Valea Plopului.

Vă invitam să participati la această campanie donand o suma cât de mică în conturile Filialei din Bucuresti a Asociatiei "Provita pentru Născuti şi Nenăscuti" (Cod fiscal 18074434), care se va ocupa de achizitionarea şi transportul grâului:

- Cont IBAN lei: RO81 RZBR 0000 0600 0722 9024
- Cont IBAN USD: RO86 RZBR 0000 0600 0722 9031
- Cont IBAN EURO: RO70 RZBR 0000 0600 0722 9028
- Cont IBAN GBP: RO04 RZBR 0000 0600 0930 1069 deschise la Raiffeisen Bank
– Agentia Victoria Bucuresti, Calea Victoriei nr. 21, corp B, sector 3, cod 030023.
Cod SWIFT (necesar doar pentru plăţi externe): RZBR ROBU


Donatia se poate face prin depunere de numerar la orice oficiu al oricarei banci din Romania, prin ordin de plată sau prin mandat postal. Mentionati pe formularul de depunere cuvantul "grâu"!
Prima etapa a campaniei se incheie joi, 10 iulie 2008 cand urmează să achizitionam prima transă de grâu si sa o transportam la Valea Calugarească.
Daca puteti ajuta în orice alt fel (sponsorizari cu grâu sau faină, intermedierea unor relatii cu persoane care pot sprijini campania etc.) va rugăm să ne contactati.

Va vom tine la curent cu campania pe site-ul nostru http://www.provitabucuresti.ro/
Cu multumiri, Echipa Filialei Bucuresti a Asociatiei 'Provita pentru Nascuti si Nenascuti'

Blogul lui Claudiu Târziu: Grâu pentru copiii Asociatiei Provita!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ajutorul venit prin rugaciunea catre Maica Domnului

“Facă-se voia Ta”, mărturisim atunci când spunem rugăciunea “Tatăl nostru”, însă de multe ori ne gândim la voia noastră si, pentru ca realitatea nu se potriveşte-de cele mai multe ori- cu visele noastre, suferim cumplit si apar chiar gânduri de deznădejde...
Citind câteva marturii ale unor tineri care suferă pentru ca nu li s-au împlinit diferite vise de iubire, mi-am amintit de ceea ce spunea odată o prietenă. Mărturia ei, sper să fie de ajutor şi altora.
În adolescenţă vorbea cu un băiat, primul ei prieten. După un timp, acesta s-a despărţit de ea. Suferea sărăcuţa, căci îl iubise şi se gândise tot timpul că "el e alesul".
A început să se roage şi citea în fiecare zi Paraclisul Maicii Domnului. Este acolo o rugăciune care spune aşa: "necazul meu îl ştii, dezleagă-l precum voieşti". Chiar daca ea mai plângea şi se gândea că poate se vor împăca, se ruga în continuare Maicii Domnului si isi punea nădejdea in ajutorul ei. Aşa s-a uşurat suferinţa ei si treptat şi-a r…

În mine e iadul, în mine e raiul...

În mine e iadul, în mine e raiul; lumina și întunericul, binele și răul, bucuria și durerea, isihia și haosul. Eu dau valoare la tot ceea ce este în jurul meu. De mine depinde dacă scormonesc în mizerie sau caut însetat opaițul de lumină din orice, din tine, din mine, din ei...

Nu învinovăți pe Dumnezeu, pe oameni, viața, pentru alegerile făcute cândva și pentru ce iese din tine, urât sau frumos.

Curaj! Bucură-te de viață!
"Prea tarziu" este doar ultima bătaie a inimii!...

Pr. Hrisostom Filipescu

Baia Mare, 9 decembrie, conferința: „Pruncul în pântecele mamei – cea mai mare minune din Univers”

Asociația „Maramureș pentru Viață și Familie” vă invită să participați la conferința „Pruncul în pântecele mamei – cea mai mare minune din Univers”.
Invitat special: Claudiu Bălan, președintele Asociației „Ortodoxia Tinerilor”.

Conferința va avea loc în data de 9 decembrie, de la orele 17:00, în sala de conferințe a Bibliotecii Județene „Petre Dulfu” din Baia Mare.