joi, 26 februarie 2009

Intrebare: Daca acceptam actele cu date biometrice inseamna ca ne-am lepadat de Dumnezeu?

Maica, daca acceptam actele cu date biometrice inseamna ca ne-am lepadat de Dumnezeu si ca ne insemnam cu semnul fiarei? Va rog frumos sa-mi raspundeti!!!!!!!!!
Doamne ajuta,
Emilia

-
Fetita mea iubita,
Te rog sa ma ierti de intarziere.
Te rog, om drag, pune aceasta intrebare direct lui Dumnezeu, mai intai prin parintele tau duhovnic, apoi in rugaciunea de fiecare seara. Sa-L rogi la fel de frumos cum m-ai rugat pe mine si vei primi raspuns cu siguranta, pentru ca El te iubeste mai mult decat te iubesc eu. Si mai adauga si aceasta intrebare: „Doamne, ce din ce am facut si gandit astazi a fost lepadare de Tine?”. Apoi primeste tot ce-ti spune constiinta si pocaieste-te! Apoi, mutumeste-I pentru harul si darul pocaintei si nu deznadajdui! Dar nici sa nu cazi intr-o stare care ti-ar aduce pieire vesnica. Nu uita nici o clipa, Emilia mea, ca daca Domnul te-a ales sa te nasti in aceste vremuri si tu ai ales sa fii cu El, nu te va parasi! Orice vom patimi, sa fie cu El si in El! Si tot cu El si in El sa ne fie si toata bucuria, de la cea mai simpla pana la cea mai sfanta.
Cu dragoste si pretuire,
Maica Siluana

Sursa: Daca acceptam actele cu date biometrice inseamna ca ne-am lepadat de Dumnezeu?

2 comentarii:

adriana spunea...

Buna ziua,
V-am descoperit citind pomelnicul postat de Natalia...ma bucur sa fim impreuna calatori in acest pelerinaj, de la care cred ca toti asteptam sa devenim mai buni....m-as bucura sa va numarati printre cititorii blogului meu, mai ales ca de acum incolo ne vom pomeni unii pe altii.Domne ajuta!

Ramona spunea...

Doamne ajuta!
Ma bucura mult si pe mine impreuna-calatoria din Postul Mare si abia astept sa pornim la drum :)
Ne intalnim in rugaciunea de la ora 22.

Bunul Dumnezeu sa va binecuvinteze.