Treceți la conținutul principal

Darius Andrei se lupta cu o forma agresiva de cancer


Darius Andrei Nicola a fost diagnosticat, la doar un an, cu o forma agresiva de cancer - ganglioneuroblastom, stadiul II.
După o răceala cu simptome puternice, părinţii l-au dus pe micuţ la o radiografie. Acolo s-a văzut pentru prima oara ca este o tumoare. Din Orăştie, părinţii au plecat de urgenta la Cluj, unde Darius a fost operat. Rezultatul biopsiei a fost crunt - tumoarea era maligna.
Darius a început citostaticele. A făcut trei cure si mai are incă trei. Luna de luna, merge la tratamentul agresiv. Din păcate, asta e tot ce se poate face pentru el in România. “Acum ne-au trimis in străinătate pentru noi analize. Acelea ii vor ajuta pe medici sa prescrie un tratament, sa vadă daca mai sunt tumori in creştere in organismul lui, daca există riscul pe viitor de a apărea altele”, spune mama lui Darius.
Preţul pe care familia Nicola trebuie sa-l plătească pentru a ajunge cu Darius la Institutul Goustave Roussy, de langa Paris, le depaseste cu mult posibilităţile. Au dat tot ce au avut pe investigaţiile de pana acum. Si au nevoie de 5.500 de euro, pentru analizele prescrise de medici.
Radio Color Orăştie, Consiliul Local al Copiilor si Tinerilor Orăştie si Şcoala Generala “Aurel Vlad” din Orăştie au lansat campania umanitara “Toti pentru Darius”. Tinerii din oraş au vândut jucării, felicitări si au stat ore in sir in strada, cu urne pentru donaţii.
De asemenea, sâmbăta, 7 martie 2009, la ora 17.00, la Casa de Cultura din Orăştie, Mircea Vintila, Alexandra Albu si corul de copii “Vlastarele Orastiei” vor sustine un concert umanitar, pentru Darius.
Daca vreţi sa-l ajutaţi pe Darius, faceţi o donaţie, cat de mica, intr-unul dintre conturile deschise la Banca San Paolo, sucursala Orăştie, pe numele tatalul băieţelului, Alin Nicola:
Cont RON: RO 74 WBAN 25 11 0000 61 800 181
Cont EURO: RO 54 WBAN 25 11 0220 61 800 181

Comentarii

EDUARD -PETRU a spus…
II SFATUIESC PE PARINTII LUI DARIUS, SA IA LEGATURA CU DOMNUL EUSTIN TIBULEAC(0230/51.75.56 sau 0744/31.27.51), PRODUCATORUL TINCTURII NATURISTE "TATIN". TRATAMENTUL IN SINE, NU ESTE ATIT DE COSTISITOR PRECUM ANALIZELE SI MEDICATIA DIN STRAINATATE. AVETI INCREDERE IN "FARMACIA DOMNULUI" !
EDUARD -PETRU a spus…
II SFATUIESC PE PARINTII LUI DARIUS, SA IA LEGATURA CU DOMNUL EUSTIN TIBULEAC(0230/517556 sau 0744/312751),PRODUCATORUL TINCTURII NATURISTE "TATIN". FOLOSITI ACEST PRODUS CU INCREDERE, CACI A DAT REZULTATE IN TRATAREA MULTOR FORME DE CANCER. IN PLUS, NU ESTE ATIT DE COSTISITOR PRECUM ANALIZELE SI TRATAMENTELE DIN STRAINATATE...

Postări populare de pe acest blog

Ajutorul venit prin rugaciunea catre Maica Domnului

“Facă-se voia Ta”, mărturisim atunci când spunem rugăciunea “Tatăl nostru”, însă de multe ori ne gândim la voia noastră si, pentru ca realitatea nu se potriveşte-de cele mai multe ori- cu visele noastre, suferim cumplit si apar chiar gânduri de deznădejde...
Citind câteva marturii ale unor tineri care suferă pentru ca nu li s-au împlinit diferite vise de iubire, mi-am amintit de ceea ce spunea odată o prietenă. Mărturia ei, sper să fie de ajutor şi altora.
În adolescenţă vorbea cu un băiat, primul ei prieten. După un timp, acesta s-a despărţit de ea. Suferea sărăcuţa, căci îl iubise şi se gândise tot timpul că "el e alesul".
A început să se roage şi citea în fiecare zi Paraclisul Maicii Domnului. Este acolo o rugăciune care spune aşa: "necazul meu îl ştii, dezleagă-l precum voieşti". Chiar daca ea mai plângea şi se gândea că poate se vor împăca, se ruga în continuare Maicii Domnului si isi punea nădejdea in ajutorul ei. Aşa s-a uşurat suferinţa ei si treptat şi-a r…

Paraclisul Maicii Domnului

Rugăciunile începătoare:În numele Tatălui şi al Fiului şi al Sfântului Duh, Amin. Slavă Ţie, Dumnezeul nostru, Slavă Ţie !
Împărate ceresc, Mângâietorule, Duhul adevărului, Care pretutindenea eşti şi toate le împlineşti, Vistierul bunătaţilor şi dătătorule de viaţă, vino şi Te sălăşluieşte întru noi, şi ne curăţeşte pe noi de toată întinăciunea şi mântuieşte, Bunule, sufletele noastre. Sfinte Dumnezeule, Sfinte tare, Sfinte fără de moarte, miluieşte-ne pe noi ! (de trei ori)
Slavă Tatălui şi Fiului şi Sfântului Duh. Şi acum şi pururea şi în vecii vecilor. Amin.
Preasfântă Treime, miluieşte-ne pe noi. Doamne, curăţeşte păcatele noastre. Stăpâne, iartă fărădelegile noastre. Sfinte, cercetează şi vindecă neputinţele noastre, pentru numele Tău.
Doamne miluieşte (de trei ori)
Slavă Tatălui şi Fiului şi Sfântului Duh. Şi acum şi pururea şi în vecii vecilor. Amin.
Tatăl nostru, Care eşti în ceruri, sfinţească-Se numele Tău, vie împărăţia Ta, facă-Se voia Ta, precum în cer aşa şi pe pământ…

Zece sfaturi despre cum să rămâi femeie între bărbaţi

I. O femeie care nu iubeşte este cel mai vulnerabil loc din Univers. O femeie care iubeşte poate schimba Universul.

Nu te grăbi sa acţionezi în vremea dez-îndrăgostirii tale, pentru că toate alegerile tale vor fi oarbe şi îţi vor atrage răni greu de vindecat.

Bărbaţii văd femeia rănită de o despărţire, aşa cum vulturii văd animalul bolnav şi îl atacă. Teme-te să fii o jertfă pentru devoratorii de carne, pentru că eşti lăsată să desparţi pe fiu de tată şi pe tată de fiu, să alegi ce este slab de ce este puternic, ce este bun de ce este rău pentru a pune ordine în lume. Nu uita că cel mai puternic bărbat poate fi îmblînzit doar de o femeie - fii tu cea care o va face.

Femeia are şansa de a alege o singură dată; dacă o ratează, obiectul alegerii devine ea.

Fii atentă să nu ajungi un lucru de umplut golul - pentru aceasta fii tu partea cea plină.

II. Dacă eşti o pasăre - păzeşte-ţi aripile, dacă eşti o căprioară - păzeşte-ţi picioarele.

Ceea ce crezi că ai mai bun în tine este slăbiciunea ta ş…