Treceți la conținutul principal

Dan Puric la Baia Mare


Am aflat, cu multa bucurie, ca regizorul si actorul Dan Puric va sustine o conferinta in Baia Mare cu titlul "Despre Omul frumos", asa cum se numeste si ultima sa carte.
Conferinta va avea loc in data de 24 noiembrie, ora 17.00, la Teatrul Municipal.

Mi-am amintit cu drag de prima conferinta pe care a sustinut-o la BM si despre care am scris aici mai pe larg intr-un comentariu.

Comentarii

maria a spus…
Frumos colţişor.

Sunt Maria, întâmplarea face ca şi eu să fiu băimăreancă.

Se pare că avem şi aceleaşi gusturi şi mie îmi place Puric.

Aseară am fost profund impresionată şi mă bucur că am reuşit să ajung la teatru pentru a-l asculta.

Unii îl contestă, eu îl admir.

N-am scris încă nimic despre acest eveniment pe blogul meu, nu ştiu de ce, poate cuvintele mele nu pot descrie momentul, poate mai târziu, sau poate o să citesc aici impresii.

Mă bucur că am mai întâlnit pe cineva din Baia Mare, chiar şi la modul virtual.

Succes pe mai departe şi felicitări, e tare frumos aici.
Ramona a spus…
Mulțumesc, Maria, pentru cuvintele tale. Ma bucur și eu de întâlnire.

Nu am scris încă despre cum a fost la conferința și nu voi scrie prea curând neavând acum timpul necesar.
Îmi doresc sa scriu și am promis ca voi scrie. Sper sa si reusesc, cu ajutorul Domnului.

Si-a deschis sufletul în fata neamului sau. Nu pot vorbi decât cu respect și buna-cuviință despre el.

Mai mulți sunt cei care îl iubesc!

Postări populare de pe acest blog

Ajutorul venit prin rugaciunea catre Maica Domnului

“Facă-se voia Ta”, mărturisim atunci când spunem rugăciunea “Tatăl nostru”, însă de multe ori ne gândim la voia noastră si, pentru ca realitatea nu se potriveşte-de cele mai multe ori- cu visele noastre, suferim cumplit si apar chiar gânduri de deznădejde...
Citind câteva marturii ale unor tineri care suferă pentru ca nu li s-au împlinit diferite vise de iubire, mi-am amintit de ceea ce spunea odată o prietenă. Mărturia ei, sper să fie de ajutor şi altora.
În adolescenţă vorbea cu un băiat, primul ei prieten. După un timp, acesta s-a despărţit de ea. Suferea sărăcuţa, căci îl iubise şi se gândise tot timpul că "el e alesul".
A început să se roage şi citea în fiecare zi Paraclisul Maicii Domnului. Este acolo o rugăciune care spune aşa: "necazul meu îl ştii, dezleagă-l precum voieşti". Chiar daca ea mai plângea şi se gândea că poate se vor împăca, se ruga în continuare Maicii Domnului si isi punea nădejdea in ajutorul ei. Aşa s-a uşurat suferinţa ei si treptat şi-a r…

În mine e iadul, în mine e raiul...

În mine e iadul, în mine e raiul; lumina și întunericul, binele și răul, bucuria și durerea, isihia și haosul. Eu dau valoare la tot ceea ce este în jurul meu. De mine depinde dacă scormonesc în mizerie sau caut însetat opaițul de lumină din orice, din tine, din mine, din ei...

Nu învinovăți pe Dumnezeu, pe oameni, viața, pentru alegerile făcute cândva și pentru ce iese din tine, urât sau frumos.

Curaj! Bucură-te de viață!
"Prea tarziu" este doar ultima bătaie a inimii!...

Pr. Hrisostom Filipescu

Baia Mare, 9 decembrie, conferința: „Pruncul în pântecele mamei – cea mai mare minune din Univers”

Asociația „Maramureș pentru Viață și Familie” vă invită să participați la conferința „Pruncul în pântecele mamei – cea mai mare minune din Univers”.
Invitat special: Claudiu Bălan, președintele Asociației „Ortodoxia Tinerilor”.

Conferința va avea loc în data de 9 decembrie, de la orele 17:00, în sala de conferințe a Bibliotecii Județene „Petre Dulfu” din Baia Mare.