Treceți la conținutul principal

Ce-i foloseste omului...

Voi lăsa deoparte blogul, pentru o perioadă.
Mă duc...să ma odihnesc un pic. Prea multe gânduri, prea puțin timp. O perioadă fără blog îmi va fi de folos:)
Revin peste câteva săptămâni. Până atunci, vă îmbrățișez și vă urez numai bine, dragi cititori și dragi prieteni.

Comentarii

Dana a spus…
O sa-mi fie dor de tine, Ramona!
Sa dea Domnul sa-ti fie de folos pauza.
Ramona a spus…
O sa revin, Dana, peste doua-trei săptămâni sau când vor fi pomii în floare :)
Voi reveni.
Te imbratisez cu drag.
florina a spus…
te asteptam cu mare drag..fruomasa icoana ai postat...cred ce e de la bisericuta Sf Iosif Marturisitorul din Baia Mare...Bunul Dumnezeu sa te ajute!
Ramona a spus…
Doamne, ajuta, Florina.
Fresca e de la Mănăstirea Rohiița.
Maria a spus…
http://cammely.wordpress.com/2010/02/03/am-primit-un-premiu/
M-am gândit la acest colţişor de linişte

Postări populare de pe acest blog

Ajutorul venit prin rugaciunea catre Maica Domnului

“Facă-se voia Ta”, mărturisim atunci când spunem rugăciunea “Tatăl nostru”, însă de multe ori ne gândim la voia noastră si, pentru ca realitatea nu se potriveşte-de cele mai multe ori- cu visele noastre, suferim cumplit si apar chiar gânduri de deznădejde...
Citind câteva marturii ale unor tineri care suferă pentru ca nu li s-au împlinit diferite vise de iubire, mi-am amintit de ceea ce spunea odată o prietenă. Mărturia ei, sper să fie de ajutor şi altora.
În adolescenţă vorbea cu un băiat, primul ei prieten. După un timp, acesta s-a despărţit de ea. Suferea sărăcuţa, căci îl iubise şi se gândise tot timpul că "el e alesul".
A început să se roage şi citea în fiecare zi Paraclisul Maicii Domnului. Este acolo o rugăciune care spune aşa: "necazul meu îl ştii, dezleagă-l precum voieşti". Chiar daca ea mai plângea şi se gândea că poate se vor împăca, se ruga în continuare Maicii Domnului si isi punea nădejdea in ajutorul ei. Aşa s-a uşurat suferinţa ei si treptat şi-a r…

În mine e iadul, în mine e raiul...

În mine e iadul, în mine e raiul; lumina și întunericul, binele și răul, bucuria și durerea, isihia și haosul. Eu dau valoare la tot ceea ce este în jurul meu. De mine depinde dacă scormonesc în mizerie sau caut însetat opaițul de lumină din orice, din tine, din mine, din ei...

Nu învinovăți pe Dumnezeu, pe oameni, viața, pentru alegerile făcute cândva și pentru ce iese din tine, urât sau frumos.

Curaj! Bucură-te de viață!
"Prea tarziu" este doar ultima bătaie a inimii!...

Pr. Hrisostom Filipescu

Baia Mare, 9 decembrie, conferința: „Pruncul în pântecele mamei – cea mai mare minune din Univers”

Asociația „Maramureș pentru Viață și Familie” vă invită să participați la conferința „Pruncul în pântecele mamei – cea mai mare minune din Univers”.
Invitat special: Claudiu Bălan, președintele Asociației „Ortodoxia Tinerilor”.

Conferința va avea loc în data de 9 decembrie, de la orele 17:00, în sala de conferințe a Bibliotecii Județene „Petre Dulfu” din Baia Mare.