Treceți la conținutul principal

Dragii mei

Cam asta a fost. Mă bucur ca aţi citit şi aţi călătorit o vreme împreună cu mine, mi-am făcut prieteni de nădejde pe parcursul timpului, de când am început să scriu pe blog.
Aşa cum am ales să scriu pe blog, acum aleg să mă retrag. Vă doresc toate cele bune, bucuria să vă însoţească mereu şi să ne vedem cu toţii în rai, cum spunea un părinte tare drag mie.
Vă îmbrăţişez cu drag.

Hristos a înviat!

Comentarii

Iuliana a spus…
Domnul sa va ajute in toate cele spre mantuirea sufletului! Sa ne vedem la Domnul, pentru mare mila Sa!
Cristina a spus…
Scumpa mea, imi pare tare rau ca te retragi, dar iti respect alegerea. Sper ca motivul retragerii e unul fericit, mai sper ca nu vei sterge blogul si mai sper ca te vei razgandi. Te sarut cu mare, mare drag, admiratie si duiosie.
Ramona a spus…
Asemenea, Iuliana, multumesc. Calde salutari.

Cristina, iti doresc si eu numai bine, cu mult drag.
Nu voi sterge blogul, poate va mai fi de folos cuiva.
brusturel a spus…
Am fost un cititor "tacut" al blogului tau, mi-a fost ajutor si mangaiere de cateva ori, asa ca iti multumesc pentru toata truda.
Dumnezeu sa te ocroteasca!
Ramona a spus…
Îți multumesc și eu pentru cuvintele tale.
Dumnezeu sa te ocrotească.
Cristina a spus…
Doamne ajută, Ramona
Deşi foarte rar am spus câte ceva pe aici, m-am folosit de multe ori de cele ce ai scris.
Să ai spor în toate
Bucurie
Ramona a spus…
Mulțumesc, asemenea, Cristina.
Bucurie.
Un copil a spus…
Imi pare rau ca te retragi, Maica Domnului sa te aiba sub Acoperamantul ei mereu. Mi-a fost de folos blogul tau. Iti trimit o imbratisare si un zambet!
Ramona a spus…
Mulțumesc copilaș drag, mult iubit de Domnul.
Sa ai parte de Bucurii duhovnicești în viata.

Postări populare de pe acest blog

Ajutorul venit prin rugaciunea catre Maica Domnului

“Facă-se voia Ta”, mărturisim atunci când spunem rugăciunea “Tatăl nostru”, însă de multe ori ne gândim la voia noastră si, pentru ca realitatea nu se potriveşte-de cele mai multe ori- cu visele noastre, suferim cumplit si apar chiar gânduri de deznădejde...
Citind câteva marturii ale unor tineri care suferă pentru ca nu li s-au împlinit diferite vise de iubire, mi-am amintit de ceea ce spunea odată o prietenă. Mărturia ei, sper să fie de ajutor şi altora.
În adolescenţă vorbea cu un băiat, primul ei prieten. După un timp, acesta s-a despărţit de ea. Suferea sărăcuţa, căci îl iubise şi se gândise tot timpul că "el e alesul".
A început să se roage şi citea în fiecare zi Paraclisul Maicii Domnului. Este acolo o rugăciune care spune aşa: "necazul meu îl ştii, dezleagă-l precum voieşti". Chiar daca ea mai plângea şi se gândea că poate se vor împăca, se ruga în continuare Maicii Domnului si isi punea nădejdea in ajutorul ei. Aşa s-a uşurat suferinţa ei si treptat şi-a r…

În mine e iadul, în mine e raiul...

În mine e iadul, în mine e raiul; lumina și întunericul, binele și răul, bucuria și durerea, isihia și haosul. Eu dau valoare la tot ceea ce este în jurul meu. De mine depinde dacă scormonesc în mizerie sau caut însetat opaițul de lumină din orice, din tine, din mine, din ei...

Nu învinovăți pe Dumnezeu, pe oameni, viața, pentru alegerile făcute cândva și pentru ce iese din tine, urât sau frumos.

Curaj! Bucură-te de viață!
"Prea tarziu" este doar ultima bătaie a inimii!...

Pr. Hrisostom Filipescu

Baia Mare, 9 decembrie, conferința: „Pruncul în pântecele mamei – cea mai mare minune din Univers”

Asociația „Maramureș pentru Viață și Familie” vă invită să participați la conferința „Pruncul în pântecele mamei – cea mai mare minune din Univers”.
Invitat special: Claudiu Bălan, președintele Asociației „Ortodoxia Tinerilor”.

Conferința va avea loc în data de 9 decembrie, de la orele 17:00, în sala de conferințe a Bibliotecii Județene „Petre Dulfu” din Baia Mare.