Treceți la conținutul principal

Doctorii m-au speriat că fetiţa mea ar avea sindroame...

Mulţumesc!

Dragă Măicuţă,
În 13.02.2010 vă scriam cu disperare despre sarcina mea. Doctorii m-au speriat că fetiţa mea ar avea sindroame...
În 25 mai am născut-o pe Elena, de 4 kg şi-i frumoasă ca un înger. Naşterea a fost complicată, în final terminându-se în cezariană de urgenţă, dar Dumnezeu şi Maica Domnului ne-a salvat pe amândouă. Acum totul e bine şi vă mulțumesc din suflet pentru încurajări şi rugăciuni. Doamne ajută! Îmi place nespus de mult psalmul 90 şi cântarea aceasta:
Cine este Dumnezeu,
Mare ca Dumnezeul nostru?
Tu eşti Dumnezeu,
Carele faci minuni!
Cu adâncă recunoştinţă,
Laura
*
Slavă Ție, Doamne! Slavă Ție!
Și mulțumesc mult, Laura mea că ai avut curajul să crezi în El mai degrabă decât în sărmanii medici care nu cunosc încă lucrarea Domnului cu și în cei ce cred în El și în puterea rugăciunii. Vă mulțumim tuturor celor care v-ați rugat pentru Laura și pruncuța ei.
S-o botezați degrabă, Copila mea, ca s-o puteți împărtăși cu Viața pe care ne-o dă Domnul prin Sfintele Taine.
Cu dragoste și prețuire și recunoștință,
Maica Siluana

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ajutorul venit prin rugaciunea catre Maica Domnului

“Facă-se voia Ta”, mărturisim atunci când spunem rugăciunea “Tatăl nostru”, însă de multe ori ne gândim la voia noastră si, pentru ca realitatea nu se potriveşte-de cele mai multe ori- cu visele noastre, suferim cumplit si apar chiar gânduri de deznădejde...
Citind câteva marturii ale unor tineri care suferă pentru ca nu li s-au împlinit diferite vise de iubire, mi-am amintit de ceea ce spunea odată o prietenă. Mărturia ei, sper să fie de ajutor şi altora.
În adolescenţă vorbea cu un băiat, primul ei prieten. După un timp, acesta s-a despărţit de ea. Suferea sărăcuţa, căci îl iubise şi se gândise tot timpul că "el e alesul".
A început să se roage şi citea în fiecare zi Paraclisul Maicii Domnului. Este acolo o rugăciune care spune aşa: "necazul meu îl ştii, dezleagă-l precum voieşti". Chiar daca ea mai plângea şi se gândea că poate se vor împăca, se ruga în continuare Maicii Domnului si isi punea nădejdea in ajutorul ei. Aşa s-a uşurat suferinţa ei si treptat şi-a r…

În mine e iadul, în mine e raiul...

În mine e iadul, în mine e raiul; lumina și întunericul, binele și răul, bucuria și durerea, isihia și haosul. Eu dau valoare la tot ceea ce este în jurul meu. De mine depinde dacă scormonesc în mizerie sau caut însetat opaițul de lumină din orice, din tine, din mine, din ei...

Nu învinovăți pe Dumnezeu, pe oameni, viața, pentru alegerile făcute cândva și pentru ce iese din tine, urât sau frumos.

Curaj! Bucură-te de viață!
"Prea tarziu" este doar ultima bătaie a inimii!...

Pr. Hrisostom Filipescu

Baia Mare, 9 decembrie, conferința: „Pruncul în pântecele mamei – cea mai mare minune din Univers”

Asociația „Maramureș pentru Viață și Familie” vă invită să participați la conferința „Pruncul în pântecele mamei – cea mai mare minune din Univers”.
Invitat special: Claudiu Bălan, președintele Asociației „Ortodoxia Tinerilor”.

Conferința va avea loc în data de 9 decembrie, de la orele 17:00, în sala de conferințe a Bibliotecii Județene „Petre Dulfu” din Baia Mare.