sâmbătă, 25 septembrie 2010

Dr. Pavel Chirilă - Nu mai consumaţi E-uri

Un principiu străvechi ai medicinei spune că „nimic nu este mai periculos decât a administra o substanţă timp îndelungat, în mod repetat”.
Numai alimentele pot fi administrate timp îndelungat în mod repetat. Toate celelalte substanţe, nonalimente, adică aditivii alimentari, medicamentele chimice şi naturale nu pot fi administrate timp îndelungat, în mod repetat, căci cad sub incidenţa acestei axiome biologice şi în cele din urmă produc diferite sindroame în corpul omenesc.
Demascarea efectelor nocive ale E-urilor şi excluderea lor din alimentaţie este o problemă de conştiinţă civică, este o problemă de atitudine morală, luată atât de consumatori cât şi de cercetătorii în domeniu.
În S.U.A. există Centrul Ştiinţific pentru Interes Public, care numără 800.000 de cotizanţi şi are un rol esenţial în blocarea pe cale legislativă a otrăvirii lente a populaţiei.
Concluzia care se impune: nu consumaţi alimente cu E-uri, căci vă vor fi date mereu. Refuzaţi să le cumpăraţi şi ei nu le vor mai produce.
Dr. Pavel Chirilă

Apostolat în Ţara Făgăraşului nr. 44 - septembrie 2010

Citiţi şi:
"Eu recomand o stare de veselie interioară"
Aş putea să am cununiile legate?
Remarcile ironice în public
Copiii şi rugăciunea
"E violent şi nu mai vrea să meargă la biserică"

„Persoana care Îi aparţine lui Hristos transformă totul în rugăciune“ - Bătrânul Porfirie
Trimiteți un comentariu