Treceți la conținutul principal

Doamne ne iubeşte aşa pe toţi?

Măicuța mea,
...Doamne ne iubește așa pe toți? M-a iubit așa și până acum? Eu de ce nu mi-am dat seamă? Cum am trăit atâția ani fără să îmi dau seamă cât de mult mă iubește?
Știți ce e atât de neînțeles pentru mine? Cum mă iubește El atât de ne-egoist? Sunt a Lui, El m-a creat, El mă susține, El face posibilă viața în mine... și cu toate astea El îmi dă o libertate totală care mă buimăcește. Mă lasă să Îl urăsc și în timpul ăla mă iubește, mă lasă să păcătuiesc și tot mă iubește, mă lasă să plec și așteaptă cu răbdare să mă întorc... la fel de calm, la fel de liniștit, la fel de cald... mai că îmi vine să spun că nu poate există așa ceva... dar mintea mea bolnavă nu ar fi putut inventa un Dumnezeu atât de bun.
Suferința pe care o cauzează căderile mele e atât de liniștitoare... E atât bucurie în spatele ei... ca și cum acolo ar fi Doamne... și nu deznădăjduiesc... dar culmea! nici siguranță nu am... ci doar... doar Îl las pe EL să fie Dumnezeu, să fie Judecător și Mântuitor!!!!!!!!
Știți, Doamne chiar se dă în Biserică. De asta nu L-am găsit până acum... căci nu îmi spusese nimeni că e Doamne în Biserică... erau toate simboluri... până și Împărtășania... spunea părintele că îl păpăm pe Doamne și eu pricepeam că păpăm pâine și vin care simbolizează oarece legat de Doamne.Chioară mai sunt! Abia când am hotărât să cred ce nu credeam a început să fie vie Biserica. Abia atunci mi s-au mai deschis ochii și am trăit minunea de a fi în prezența lui Dumnezeu. Incredibil!!!
Maică, Doamne primește să fie răstignit mereu și mereu de noi... și parcă asta aduce părerea de rău în inima mea... căci abia după ce Îl tot răstignesc îmi dau seamă că era nevinovat. Și știu că mă iartă. Mă iartă, Măicuță! Nu știu de ce dar o face mereu și iar se împletesc în mine durerea cu rușinea cu nădejdea, cu bucuria, cu recunoștința, cu dragostea.
Mulțumesc! Primesc multe daruri pentru rugăciunile dumneavoastră și ale Duhovnicului. Și eu care mă îndoiam de puterea rugăciunii!
Hristos a înviat!
CV
*
DA, Copila mea, Acesta este Doamne!
Doamne, pentru rugăciunile Preacuratei Tale Maici și ale Sfinților Tăi, ajută-i pe toți oamenii să Te cunoască și să se bucure de iubirea Ta!
Cu rugăciune și dragoste,
Maica Siluana

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ajutorul venit prin rugaciunea catre Maica Domnului

“Facă-se voia Ta”, mărturisim atunci când spunem rugăciunea “Tatăl nostru”, însă de multe ori ne gândim la voia noastră si, pentru ca realitatea nu se potriveşte-de cele mai multe ori- cu visele noastre, suferim cumplit si apar chiar gânduri de deznădejde...
Citind câteva marturii ale unor tineri care suferă pentru ca nu li s-au împlinit diferite vise de iubire, mi-am amintit de ceea ce spunea odată o prietenă. Mărturia ei, sper să fie de ajutor şi altora.
În adolescenţă vorbea cu un băiat, primul ei prieten. După un timp, acesta s-a despărţit de ea. Suferea sărăcuţa, căci îl iubise şi se gândise tot timpul că "el e alesul".
A început să se roage şi citea în fiecare zi Paraclisul Maicii Domnului. Este acolo o rugăciune care spune aşa: "necazul meu îl ştii, dezleagă-l precum voieşti". Chiar daca ea mai plângea şi se gândea că poate se vor împăca, se ruga în continuare Maicii Domnului si isi punea nădejdea in ajutorul ei. Aşa s-a uşurat suferinţa ei si treptat şi-a r…

În mine e iadul, în mine e raiul...

În mine e iadul, în mine e raiul; lumina și întunericul, binele și răul, bucuria și durerea, isihia și haosul. Eu dau valoare la tot ceea ce este în jurul meu. De mine depinde dacă scormonesc în mizerie sau caut însetat opaițul de lumină din orice, din tine, din mine, din ei...

Nu învinovăți pe Dumnezeu, pe oameni, viața, pentru alegerile făcute cândva și pentru ce iese din tine, urât sau frumos.

Curaj! Bucură-te de viață!
"Prea tarziu" este doar ultima bătaie a inimii!...

Pr. Hrisostom Filipescu

Baia Mare, 9 decembrie, conferința: „Pruncul în pântecele mamei – cea mai mare minune din Univers”

Asociația „Maramureș pentru Viață și Familie” vă invită să participați la conferința „Pruncul în pântecele mamei – cea mai mare minune din Univers”.
Invitat special: Claudiu Bălan, președintele Asociației „Ortodoxia Tinerilor”.

Conferința va avea loc în data de 9 decembrie, de la orele 17:00, în sala de conferințe a Bibliotecii Județene „Petre Dulfu” din Baia Mare.