miercuri, 23 februarie 2011

Lila Rose, tânăra care ar putea lăsa Planned Parenthood fără bani de la bugetul SUA

Camera Reprezentanţilor din Congresul SUA a anulat finanţarea pentru Planned Parenthood, în urma dezvăluirii unor infracţiuni grave patronate de aceste clinici

Lila Rose este o tânără americancă de 22 de ani care şi-a făcut un scop din demascarea ilegalităților comise în clinicile Planned Parenthood, cel mai mare furnizor de servicii aşa-zisă “planificare familială” din SUA.

În ultimii patru ani, de când Lila Rose a fondat organizaţia “Live Action”, în numeroase locaţii ale PP din mai multe state ale SUA au fost filmate cu camera ascunsă negocieri pentru avorturi la fete de 12-14 ani. “Înţelegerile” ieşite la iveală prin postarea pe internet a filmelor sunt nu doar imorale, ci grav ilicite şi criminale. Cei care solicitau aceste servicii se pretindeau fie tinere minore însărcinate, fie proxeneţi de copii care au nevoie ca fetiţele însărcinate să fie “reparate” la clinică pentru a fi trimise din nou pe străzi, fie chiar rude masculine de 30 de ani “intrate în bucluc” după ce au întreţinut relaţii sexuale cu minorele lăsate în grijă. Astfel, pentru bani, dar şi din convingere, funcţionarii clinicilor au acceptat să închidă ochii la mai multe infracţiuni federale: abuz sexual în formă agravată, corupere de minori, proxenetism, pedofilie, întreruperea sarcinii la o minoră fără acordul părinţilor, evaziune fiscală etc.

Iniţial, oficialii Planned Parenthood au negat şi respins totul ca “înscenare”. După ce scandalul a luat amploare, aceştia au concediat funcţionarii vinovaţi, negând totodată că ar fi avut informații despre activitatea ilicită a acestora. Lila Rose afirmă însă că sumedenia de ilegalităţi nu ar fi putut fi comise decât dacă în consiliul de Administraţie al companiei această politică era cel puţin tolerată, dacă nu chiar încurajată.

Lila Rose a fost de curând invitată la o foarte populară emisiune prezentată de Glenn Beck la canalul FoxNews. În introducere, Beck prezintă istoria Planned Parenthood şi a fondatoarei acestei reţele, eugenista Margaret Sanger.

Mai multe aflati aici: Cultura vieţii

Niciun comentariu: