Treceți la conținutul principal

Săpunuri naturale


O, da, mă bate gândul să fac săpun de casă :) Nu ştiu când voi putea cumpăra ingredientele necesare, pentru că acum nu aceasta este prioritatea numărul unu, dar îmi doresc să fac săpun de casă. Îmi amintesc de bunica mea care făcea săpun de casă pentru rufe şi mă miram de cât de multe ştie ea :) De două zile tot citesc despre săpunurile naturale şi mă încântă ideea de a face şi eu.
Iaca inspitaţie:

Săpun natural 

Săpunuri naturale

Alinadel's blog

Pasiuni de odinioară

Herbine: Săpunuri naturale

Jabones Naturales de Mayte

Jovis homemade beauty

Los jabones de Juana

Pledoarie pentru sapunul 100% natural, handmade :)

Comentarii

Breban a spus…
Spor, îmi dai și mie o bucată?
Ramona a spus…
Desigur, numai să aştepţi cu răbdare până fac:)
Camelia a spus…
Folosesc sapunuri naturale si sunt foarte bune,atat pentru piele cat si pentru par.Sunt foarte multumita de ele. Eu le cumpar de aici http://www.ortos.ro/produse/produse-de-larg-consum.html
Ramona a spus…
Aşa mă gândesc şi eu, Camelia, că sunt mult mai bune decât cele din comerţ. Mulţumesc de site. :)
Camelia a spus…
Eu am avut sapun cu sulf (nu mirosea chiar atat de rau pe cat credeam) ,foarte bun pentru parul meu,intr-adevar mi-a intarit firul de par.
Ramona a spus…
Mie mi-ar fi de folos un săpun care să facă minuni cu părul meu...

Postări populare de pe acest blog

Ajutorul venit prin rugaciunea catre Maica Domnului

“Facă-se voia Ta”, mărturisim atunci când spunem rugăciunea “Tatăl nostru”, însă de multe ori ne gândim la voia noastră si, pentru ca realitatea nu se potriveşte-de cele mai multe ori- cu visele noastre, suferim cumplit si apar chiar gânduri de deznădejde...
Citind câteva marturii ale unor tineri care suferă pentru ca nu li s-au împlinit diferite vise de iubire, mi-am amintit de ceea ce spunea odată o prietenă. Mărturia ei, sper să fie de ajutor şi altora.
În adolescenţă vorbea cu un băiat, primul ei prieten. După un timp, acesta s-a despărţit de ea. Suferea sărăcuţa, căci îl iubise şi se gândise tot timpul că "el e alesul".
A început să se roage şi citea în fiecare zi Paraclisul Maicii Domnului. Este acolo o rugăciune care spune aşa: "necazul meu îl ştii, dezleagă-l precum voieşti". Chiar daca ea mai plângea şi se gândea că poate se vor împăca, se ruga în continuare Maicii Domnului si isi punea nădejdea in ajutorul ei. Aşa s-a uşurat suferinţa ei si treptat şi-a r…

În mine e iadul, în mine e raiul...

În mine e iadul, în mine e raiul; lumina și întunericul, binele și răul, bucuria și durerea, isihia și haosul. Eu dau valoare la tot ceea ce este în jurul meu. De mine depinde dacă scormonesc în mizerie sau caut însetat opaițul de lumină din orice, din tine, din mine, din ei...

Nu învinovăți pe Dumnezeu, pe oameni, viața, pentru alegerile făcute cândva și pentru ce iese din tine, urât sau frumos.

Curaj! Bucură-te de viață!
"Prea tarziu" este doar ultima bătaie a inimii!...

Pr. Hrisostom Filipescu

Baia Mare, 9 decembrie, conferința: „Pruncul în pântecele mamei – cea mai mare minune din Univers”

Asociația „Maramureș pentru Viață și Familie” vă invită să participați la conferința „Pruncul în pântecele mamei – cea mai mare minune din Univers”.
Invitat special: Claudiu Bălan, președintele Asociației „Ortodoxia Tinerilor”.

Conferința va avea loc în data de 9 decembrie, de la orele 17:00, în sala de conferințe a Bibliotecii Județene „Petre Dulfu” din Baia Mare.