Treceți la conținutul principal

Micuta Alexia are nevoie de ajutorul nostru


Alexia are 1 an si 5 luni si suferă de Neuroblastom toracic. Adică tumoră la nivelul cutiei toracice, stadiul IV.
S-a născut în 19 septembrie 2006 , iar in 8 septembrie 2007, i s-a făcut rău. Picioruşele ei nu mai voiau să se mişte. Părinţii au mers la spitalele din ţară, au mers la Galaţi, la Bucureşti, la Cluj. Alexia a trecut printr-o operaţie şi a făcut chimioterapie după care a urmat o altă operaţie.
Micuţa Alexia se poate face bine daca i se face un transpant allogen de măduvă. Pentru aceasta e nevoie de 150.000 de Euro.
Părinţii speră că oamenii cu inima bună le vor întinde o mâna de ajutor sau vor pomeni numele Alexiei în rugăciunile lor sau vor spune si altor oameni care îşi pot deschide inima în faţa suferinţei lor.
Au vorbit cu oamenii, au alergat, au spus tuturor. Şi speră, tot speră, ca oamenii vor vedea şi vor dori să dăruiască Alexiei măcar câte 10 RON, pentru salvarea ei. Si 10 RON cu 10 RON se aduna si dar din dar se face rai.

Puteţi ajuta cu donaţii in conturile:
RO18 RNCB 0144 0175 0719 0001 (LEI)
RO10 RNCB 0141 0175 0719 0004 (EURO)
COD SWIFT:RNCBROBUGL0(zero)
RO80 RNCB 0141 0175 0719 0005(USD)
COD SWIFT:RNCBROBUGL0(zero)
Banca Comerciala Romana
-Sucursala Galati
Titular:Mihai Nela (mama)
email:m_nela_77@yahoo.com

Aici gasiti mai multe detalii: http://savealexia.blogspot.com/

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ajutorul venit prin rugaciunea catre Maica Domnului

“Facă-se voia Ta”, mărturisim atunci când spunem rugăciunea “Tatăl nostru”, însă de multe ori ne gândim la voia noastră si, pentru ca realitatea nu se potriveşte-de cele mai multe ori- cu visele noastre, suferim cumplit si apar chiar gânduri de deznădejde...
Citind câteva marturii ale unor tineri care suferă pentru ca nu li s-au împlinit diferite vise de iubire, mi-am amintit de ceea ce spunea odată o prietenă. Mărturia ei, sper să fie de ajutor şi altora.
În adolescenţă vorbea cu un băiat, primul ei prieten. După un timp, acesta s-a despărţit de ea. Suferea sărăcuţa, căci îl iubise şi se gândise tot timpul că "el e alesul".
A început să se roage şi citea în fiecare zi Paraclisul Maicii Domnului. Este acolo o rugăciune care spune aşa: "necazul meu îl ştii, dezleagă-l precum voieşti". Chiar daca ea mai plângea şi se gândea că poate se vor împăca, se ruga în continuare Maicii Domnului si isi punea nădejdea in ajutorul ei. Aşa s-a uşurat suferinţa ei si treptat şi-a r…

În mine e iadul, în mine e raiul...

În mine e iadul, în mine e raiul; lumina și întunericul, binele și răul, bucuria și durerea, isihia și haosul. Eu dau valoare la tot ceea ce este în jurul meu. De mine depinde dacă scormonesc în mizerie sau caut însetat opaițul de lumină din orice, din tine, din mine, din ei...

Nu învinovăți pe Dumnezeu, pe oameni, viața, pentru alegerile făcute cândva și pentru ce iese din tine, urât sau frumos.

Curaj! Bucură-te de viață!
"Prea tarziu" este doar ultima bătaie a inimii!...

Pr. Hrisostom Filipescu

Baia Mare, 9 decembrie, conferința: „Pruncul în pântecele mamei – cea mai mare minune din Univers”

Asociația „Maramureș pentru Viață și Familie” vă invită să participați la conferința „Pruncul în pântecele mamei – cea mai mare minune din Univers”.
Invitat special: Claudiu Bălan, președintele Asociației „Ortodoxia Tinerilor”.

Conferința va avea loc în data de 9 decembrie, de la orele 17:00, în sala de conferințe a Bibliotecii Județene „Petre Dulfu” din Baia Mare.