Treceți la conținutul principal

Robert are inimioara bolnava

Robert are doar 5 anişori şi are nevoie urgentă de o operaţie în Germania. S-a născut cu tetralogie Fallot, o afecţiune pe cord, iar între timp a făcut şi alte complicaţii. Acum suferă şi de insuficienţă pulmonară. La un an de viaţă, în 2004, a suferit o primă operaţie la Târgu Mureş. Pentru a supravieţui, la fiecare 7 ani are nevoie de o nouă intervenţie chirugicală. Directorul medical al Clinicii de Copii II din cadrul Universitarii Clinice Heidelberg din Germania, a auzit de cazul lui Robert şi i-a oferit şansa de a supravieţui printr-o corecţie totală de cord. Familia Stancu nu are însă posibilităţi materiale pentru a-l opera. Intervenţia costa 52.000 euro. Robert are acum nevoie de ajutorul nostru. Are nevoie de bani. Are nevoie de tine, de noi toţi.

Să-l pomenim în rugăciunile noastre şi haideţi să dam o mână de ajutor acestei familii, care a strâns o parte din bani, însă nu se acoperă marea sumă de 52000 euro.Împreună vom reuşi, cu ajutorul lui Dumnezeu, să-l ajutam pe Robert!Puteţi depune o suma, cât de mică, într-unul dintre conturile deschise la Raiffeisen Bank Bacău pe numele mamei lui Robert, Maria Stancu:
Cont în lei: RO46RZBR 0000 0600 0960 0043
Cont în euro: R064RZBR 0000 0600 1060 2893

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ajutorul venit prin rugaciunea catre Maica Domnului

“Facă-se voia Ta”, mărturisim atunci când spunem rugăciunea “Tatăl nostru”, însă de multe ori ne gândim la voia noastră si, pentru ca realitatea nu se potriveşte-de cele mai multe ori- cu visele noastre, suferim cumplit si apar chiar gânduri de deznădejde...
Citind câteva marturii ale unor tineri care suferă pentru ca nu li s-au împlinit diferite vise de iubire, mi-am amintit de ceea ce spunea odată o prietenă. Mărturia ei, sper să fie de ajutor şi altora.
În adolescenţă vorbea cu un băiat, primul ei prieten. După un timp, acesta s-a despărţit de ea. Suferea sărăcuţa, căci îl iubise şi se gândise tot timpul că "el e alesul".
A început să se roage şi citea în fiecare zi Paraclisul Maicii Domnului. Este acolo o rugăciune care spune aşa: "necazul meu îl ştii, dezleagă-l precum voieşti". Chiar daca ea mai plângea şi se gândea că poate se vor împăca, se ruga în continuare Maicii Domnului si isi punea nădejdea in ajutorul ei. Aşa s-a uşurat suferinţa ei si treptat şi-a r…

În mine e iadul, în mine e raiul...

În mine e iadul, în mine e raiul; lumina și întunericul, binele și răul, bucuria și durerea, isihia și haosul. Eu dau valoare la tot ceea ce este în jurul meu. De mine depinde dacă scormonesc în mizerie sau caut însetat opaițul de lumină din orice, din tine, din mine, din ei...

Nu învinovăți pe Dumnezeu, pe oameni, viața, pentru alegerile făcute cândva și pentru ce iese din tine, urât sau frumos.

Curaj! Bucură-te de viață!
"Prea tarziu" este doar ultima bătaie a inimii!...

Pr. Hrisostom Filipescu

Baia Mare, 9 decembrie, conferința: „Pruncul în pântecele mamei – cea mai mare minune din Univers”

Asociația „Maramureș pentru Viață și Familie” vă invită să participați la conferința „Pruncul în pântecele mamei – cea mai mare minune din Univers”.
Invitat special: Claudiu Bălan, președintele Asociației „Ortodoxia Tinerilor”.

Conferința va avea loc în data de 9 decembrie, de la orele 17:00, în sala de conferințe a Bibliotecii Județene „Petre Dulfu” din Baia Mare.