Treceți la conținutul principal

SIGNS-A simple short film about communication


Signs (2008)
Created by Publicis Mojo and @RadicalMedia
Director: Patrick Hughes

Comentarii

Luca a spus…
Salut,

Asa eram si eu inainte, pot spune nefericit, mereu cautam sa plac unei fete, sa gasesc pe cineva cu care sa vorbesc. Si exact precum e in film, asa ma culcam si eu noaptea, trist. Ziua la servici, pe strada, priveam la fete, asteptam intotdeauna ca printr-un miracol una dintre ele sa ma bage in seama, si daca se intampla asta, cadeam in iubire desarta si patimasa. In aproape toate fetele vedeam frumosul si asteptam si asteptam, imi dadeam seama ca eu sunt de vina, prin timiditatea mea ziceam eu. Dar cati nu sunt pe lumea asta care sunt timizi si au familie si copii acum.

Pana nu l-am descoperit pe Dumnezeu nu m-am trezit, acum imi dau seama cati oameni sunt in pericolul in care am fost eu, ca mult am patimit si m-am intunecat din cauza acestei neputinte ale mele. Daca nu ma ajuta Dumnezeu, daca nu se indura de mine sa imi revin, daca nu insasi Maica Domnului nu ma ajuta sa scap de patimi si de toate relele din sufletul meu, eu ma cufundam in si mai multa tristete si nu se termina ca in film. [b]Ca filmul este o inselatorie[/b], pentru ca oamenii care sufera de neputinta asta sunt batjocoriti de cel rau, si fara Dumnezeu nu putem face nimic, si toata viata noastra ramanem asa, pana la un punct. Sa dea Domnul sa nu ajungem nici unul acolo si sa ne ajute pe toti cum m-a ajutat si pe mine nevrednicul.
Ramona a spus…
Salut, Luca

Mie imi place filmuletul asta, e dragut, m-a facut sa zambesc.
Ce sa-ti spun...in viata e nevoie de curaj, iar acesta il primim de la Domnul.
Iti doresc si eu sa ai parte de bine si de curaj.
Domnul sa te ajute si sa te poarte mereu in bratele Sale iubitoare.

Postări populare de pe acest blog

Ajutorul venit prin rugaciunea catre Maica Domnului

“Facă-se voia Ta”, mărturisim atunci când spunem rugăciunea “Tatăl nostru”, însă de multe ori ne gândim la voia noastră si, pentru ca realitatea nu se potriveşte-de cele mai multe ori- cu visele noastre, suferim cumplit si apar chiar gânduri de deznădejde...
Citind câteva marturii ale unor tineri care suferă pentru ca nu li s-au împlinit diferite vise de iubire, mi-am amintit de ceea ce spunea odată o prietenă. Mărturia ei, sper să fie de ajutor şi altora.
În adolescenţă vorbea cu un băiat, primul ei prieten. După un timp, acesta s-a despărţit de ea. Suferea sărăcuţa, căci îl iubise şi se gândise tot timpul că "el e alesul".
A început să se roage şi citea în fiecare zi Paraclisul Maicii Domnului. Este acolo o rugăciune care spune aşa: "necazul meu îl ştii, dezleagă-l precum voieşti". Chiar daca ea mai plângea şi se gândea că poate se vor împăca, se ruga în continuare Maicii Domnului si isi punea nădejdea in ajutorul ei. Aşa s-a uşurat suferinţa ei si treptat şi-a r…

Paraclisul Maicii Domnului

Rugăciunile începătoare:În numele Tatălui şi al Fiului şi al Sfântului Duh, Amin. Slavă Ţie, Dumnezeul nostru, Slavă Ţie !
Împărate ceresc, Mângâietorule, Duhul adevărului, Care pretutindenea eşti şi toate le împlineşti, Vistierul bunătaţilor şi dătătorule de viaţă, vino şi Te sălăşluieşte întru noi, şi ne curăţeşte pe noi de toată întinăciunea şi mântuieşte, Bunule, sufletele noastre. Sfinte Dumnezeule, Sfinte tare, Sfinte fără de moarte, miluieşte-ne pe noi ! (de trei ori)
Slavă Tatălui şi Fiului şi Sfântului Duh. Şi acum şi pururea şi în vecii vecilor. Amin.
Preasfântă Treime, miluieşte-ne pe noi. Doamne, curăţeşte păcatele noastre. Stăpâne, iartă fărădelegile noastre. Sfinte, cercetează şi vindecă neputinţele noastre, pentru numele Tău.
Doamne miluieşte (de trei ori)
Slavă Tatălui şi Fiului şi Sfântului Duh. Şi acum şi pururea şi în vecii vecilor. Amin.
Tatăl nostru, Care eşti în ceruri, sfinţească-Se numele Tău, vie împărăţia Ta, facă-Se voia Ta, precum în cer aşa şi pe pământ…

Zece sfaturi despre cum să rămâi femeie între bărbaţi

I. O femeie care nu iubeşte este cel mai vulnerabil loc din Univers. O femeie care iubeşte poate schimba Universul.

Nu te grăbi sa acţionezi în vremea dez-îndrăgostirii tale, pentru că toate alegerile tale vor fi oarbe şi îţi vor atrage răni greu de vindecat.

Bărbaţii văd femeia rănită de o despărţire, aşa cum vulturii văd animalul bolnav şi îl atacă. Teme-te să fii o jertfă pentru devoratorii de carne, pentru că eşti lăsată să desparţi pe fiu de tată şi pe tată de fiu, să alegi ce este slab de ce este puternic, ce este bun de ce este rău pentru a pune ordine în lume. Nu uita că cel mai puternic bărbat poate fi îmblînzit doar de o femeie - fii tu cea care o va face.

Femeia are şansa de a alege o singură dată; dacă o ratează, obiectul alegerii devine ea.

Fii atentă să nu ajungi un lucru de umplut golul - pentru aceasta fii tu partea cea plină.

II. Dacă eşti o pasăre - păzeşte-ţi aripile, dacă eşti o căprioară - păzeşte-ţi picioarele.

Ceea ce crezi că ai mai bun în tine este slăbiciunea ta ş…