Treceți la conținutul principal

SIGNS-A simple short film about communication


Signs (2008)
Created by Publicis Mojo and @RadicalMedia
Director: Patrick Hughes

Comentarii

Luca a spus…
Salut,

Asa eram si eu inainte, pot spune nefericit, mereu cautam sa plac unei fete, sa gasesc pe cineva cu care sa vorbesc. Si exact precum e in film, asa ma culcam si eu noaptea, trist. Ziua la servici, pe strada, priveam la fete, asteptam intotdeauna ca printr-un miracol una dintre ele sa ma bage in seama, si daca se intampla asta, cadeam in iubire desarta si patimasa. In aproape toate fetele vedeam frumosul si asteptam si asteptam, imi dadeam seama ca eu sunt de vina, prin timiditatea mea ziceam eu. Dar cati nu sunt pe lumea asta care sunt timizi si au familie si copii acum.

Pana nu l-am descoperit pe Dumnezeu nu m-am trezit, acum imi dau seama cati oameni sunt in pericolul in care am fost eu, ca mult am patimit si m-am intunecat din cauza acestei neputinte ale mele. Daca nu ma ajuta Dumnezeu, daca nu se indura de mine sa imi revin, daca nu insasi Maica Domnului nu ma ajuta sa scap de patimi si de toate relele din sufletul meu, eu ma cufundam in si mai multa tristete si nu se termina ca in film. [b]Ca filmul este o inselatorie[/b], pentru ca oamenii care sufera de neputinta asta sunt batjocoriti de cel rau, si fara Dumnezeu nu putem face nimic, si toata viata noastra ramanem asa, pana la un punct. Sa dea Domnul sa nu ajungem nici unul acolo si sa ne ajute pe toti cum m-a ajutat si pe mine nevrednicul.
Ramona a spus…
Salut, Luca

Mie imi place filmuletul asta, e dragut, m-a facut sa zambesc.
Ce sa-ti spun...in viata e nevoie de curaj, iar acesta il primim de la Domnul.
Iti doresc si eu sa ai parte de bine si de curaj.
Domnul sa te ajute si sa te poarte mereu in bratele Sale iubitoare.

Postări populare de pe acest blog

Ajutorul venit prin rugaciunea catre Maica Domnului

“Facă-se voia Ta”, mărturisim atunci când spunem rugăciunea “Tatăl nostru”, însă de multe ori ne gândim la voia noastră si, pentru ca realitatea nu se potriveşte-de cele mai multe ori- cu visele noastre, suferim cumplit si apar chiar gânduri de deznădejde...
Citind câteva marturii ale unor tineri care suferă pentru ca nu li s-au împlinit diferite vise de iubire, mi-am amintit de ceea ce spunea odată o prietenă. Mărturia ei, sper să fie de ajutor şi altora.
În adolescenţă vorbea cu un băiat, primul ei prieten. După un timp, acesta s-a despărţit de ea. Suferea sărăcuţa, căci îl iubise şi se gândise tot timpul că "el e alesul".
A început să se roage şi citea în fiecare zi Paraclisul Maicii Domnului. Este acolo o rugăciune care spune aşa: "necazul meu îl ştii, dezleagă-l precum voieşti". Chiar daca ea mai plângea şi se gândea că poate se vor împăca, se ruga în continuare Maicii Domnului si isi punea nădejdea in ajutorul ei. Aşa s-a uşurat suferinţa ei si treptat şi-a r…

În mine e iadul, în mine e raiul...

În mine e iadul, în mine e raiul; lumina și întunericul, binele și răul, bucuria și durerea, isihia și haosul. Eu dau valoare la tot ceea ce este în jurul meu. De mine depinde dacă scormonesc în mizerie sau caut însetat opaițul de lumină din orice, din tine, din mine, din ei...

Nu învinovăți pe Dumnezeu, pe oameni, viața, pentru alegerile făcute cândva și pentru ce iese din tine, urât sau frumos.

Curaj! Bucură-te de viață!
"Prea tarziu" este doar ultima bătaie a inimii!...

Pr. Hrisostom Filipescu

Baia Mare, 9 decembrie, conferința: „Pruncul în pântecele mamei – cea mai mare minune din Univers”

Asociația „Maramureș pentru Viață și Familie” vă invită să participați la conferința „Pruncul în pântecele mamei – cea mai mare minune din Univers”.
Invitat special: Claudiu Bălan, președintele Asociației „Ortodoxia Tinerilor”.

Conferința va avea loc în data de 9 decembrie, de la orele 17:00, în sala de conferințe a Bibliotecii Județene „Petre Dulfu” din Baia Mare.