Treceți la conținutul principal

Cosmin are nevoie urgenta de ajutor

Pe acest copil minunat il cheama Danila Cosmin, am aflat de povestea lui de la profesoara mea de religie care preda si la clasa lui. Are 10 ani si de curand a fost diagnosticat cu o tumora desmoplastica ( cancer la splina). Operatia si tratamentul trebuie facute la Viena si costul 40.000 de euro. Are nevoie de acesti bani foarte urgent, mai precis pana la sfarsitul lunii februarie. Visul lui este sa se vada vindecat. Actele si documentatia medicala le gasiti pe blogul http://danilacosmin.blogspot.com/ . Va rog cei care puteti sa ajutati sau sa contribuiti la promovarea acestui caz, va sunt recunoscatoare.

Conturile sunt :

RO07BPOS70407015701RON02 - Lei
RO66BPOS70407015701EUR01 - EURO
DESCHISE LA BANCPOST, SUCURSALA PALAT CFR,
RO24VBBU2511BU3293692701 - LEI, Deschis la volksbank
RO20RNCB0746110647810001 - Deschis la Banca Comerciala
Romana, Sucursala Brancoveanu
TITULAR DANILA VASILE - 0766.246.317

Comentarii

stefania a spus…
Multumesc mult!

Doamne ajuta!
Ramona a spus…
Doamne, ajuta!
Sa dea Domnul sa fie de folos.

Postări populare de pe acest blog

Ajutorul venit prin rugaciunea catre Maica Domnului

“Facă-se voia Ta”, mărturisim atunci când spunem rugăciunea “Tatăl nostru”, însă de multe ori ne gândim la voia noastră si, pentru ca realitatea nu se potriveşte-de cele mai multe ori- cu visele noastre, suferim cumplit si apar chiar gânduri de deznădejde...
Citind câteva marturii ale unor tineri care suferă pentru ca nu li s-au împlinit diferite vise de iubire, mi-am amintit de ceea ce spunea odată o prietenă. Mărturia ei, sper să fie de ajutor şi altora.
În adolescenţă vorbea cu un băiat, primul ei prieten. După un timp, acesta s-a despărţit de ea. Suferea sărăcuţa, căci îl iubise şi se gândise tot timpul că "el e alesul".
A început să se roage şi citea în fiecare zi Paraclisul Maicii Domnului. Este acolo o rugăciune care spune aşa: "necazul meu îl ştii, dezleagă-l precum voieşti". Chiar daca ea mai plângea şi se gândea că poate se vor împăca, se ruga în continuare Maicii Domnului si isi punea nădejdea in ajutorul ei. Aşa s-a uşurat suferinţa ei si treptat şi-a r…

În mine e iadul, în mine e raiul...

În mine e iadul, în mine e raiul; lumina și întunericul, binele și răul, bucuria și durerea, isihia și haosul. Eu dau valoare la tot ceea ce este în jurul meu. De mine depinde dacă scormonesc în mizerie sau caut însetat opaițul de lumină din orice, din tine, din mine, din ei...

Nu învinovăți pe Dumnezeu, pe oameni, viața, pentru alegerile făcute cândva și pentru ce iese din tine, urât sau frumos.

Curaj! Bucură-te de viață!
"Prea tarziu" este doar ultima bătaie a inimii!...

Pr. Hrisostom Filipescu

Baia Mare, 9 decembrie, conferința: „Pruncul în pântecele mamei – cea mai mare minune din Univers”

Asociația „Maramureș pentru Viață și Familie” vă invită să participați la conferința „Pruncul în pântecele mamei – cea mai mare minune din Univers”.
Invitat special: Claudiu Bălan, președintele Asociației „Ortodoxia Tinerilor”.

Conferința va avea loc în data de 9 decembrie, de la orele 17:00, în sala de conferințe a Bibliotecii Județene „Petre Dulfu” din Baia Mare.