joi, 3 februarie 2011

Atractia sexuala pentru copii si Educatia sexuala in scoli

Ieri la un post de radio aud ca o fetita de 12 ani a nascut. Urmeaza alte stiri, apoi revin cu vechea placa ''educatia sexuala'', etc., etc.,... Atat de previzibil!
Se loveste atat de direct in sufletul omului cu astfel de ''argumente'', cand se stie ca in tarile in care s-a introdus ed. s. in scoli, rata avorturilor a crescut iar varsta la care tinerii si-au inceput viata intima a scazut!
Da, e bine sa se faca educatie sexuala, e bine pentru pedofili! Ce ii invata pe copii? Ii invata ca promiscuitatea e ceva normal, ca masturbarea si homosexualitatea sunt firesti si astfel, devin ulterior tinte fragile si deja "antrenate" pentru homosexuali, pedofili... In manualele de ed.s. asa se prezinta relatiile nefiresti, ca fiind ''normale'', iar copii ajung acasa cu un iad in suflet.
La noi in tara exista foarte, foarte multi pedofili. Multi copii sunt abuzati de casnicii lor, de parinti, de vecini, de bunici! Asta este adevarul.
Ce-i spune un ''tata'' fetitei sale dupa ce a abuzat-o? ''Sa nu spui la nimeni, e normal'', si fetita traieste cu groaza crezand ca asa e ''normal'' sa fie.
Cine are de castigat din toata afacerea asta? Nu va mirati ca primele manuale de ed. s.  au fost finantate si distribuite gratuit in scoli pentru prima data de asociatia ACCEPT care militeaza pentru drepturile homosexualilor?
Am stat pe ganduri daca sa postez sau nu. Dar nu pot daca nu spun acum ce ma doare!

Omul lui Dumnezeu, IPS Bartolomeu, spunea atat de intelept : ''(...) ii rog fierbinte pe părinti să aibă grijă de copiii lor. Stiu că avem multe familii adevărate, cu părinti iubitori si copii cuminti. Dar tocmai de aceea vă rog si vă indemn, părintilor, să fiti veghetori, ca nu cumva copiii vostri buni să incapă pe mâna celor ce-i strică, sau să aibă la indemână ceva ce le poate intina fiinta. Nu-i lăsati doar pe seama scolii, căci intr-o scoală pot exista programe perverse sau o directoare care, in schimbul câtorva cadouri ieftine, le permite traficantilor să-si etaleze scârboasele mărfuri in văzul copiilor. Ajutati-vă odraslele să invete cu drag si să se poarte frumos! Cutremurati-vă de familiile destrămate si de copiii lor rămasi pe drumuri, bântuiti de mizerie si de vicii precoce. Oferiti le pruncilor vostri mai putin televizor si mai multă lectură: din cărtile frumoase si, pe cât se poate, pagini alese din Sfintele Scripturi. Eu cunosc un copil care a citit Biblia, in intregime, la vârsta de zece ani; nu e important ce si cât a inteles, ci faptul in sine că a citit-o si n-a uitat-o. Faceti din Fiul Mariei un prieten al copiilor vostri; si fiti siguri că Pruncul Iisus vă va surâde din iesle, iar Copilul Iisus va merge spre Nazaret tinându-vă de mână.'' 1

''Da, în lume, astăzi, sunt, cum spui, „foarte, foarte mulţi pedofili”! Şi vor fi şi mai mulţi dacă nu vom înţelege că ei sunt copii abuzaţi care n-au avut pe nimeni să le audă suferinţa şi să-i înveţe cum să-L afle pe Dumnezeu Vindecătorul şi cum să folosească harul şi iubirea Lui după ce L-au aflat ca să se vindece şi să afle bucuria pentru care ne-am născut'', spune si Maica Siluana. 2

Si iar IPS Bartolomeu spune atat de clar lucrurilor pe nume:
''Pornind de la premiza că planeta noastră este opera lui Dumnezeu, sunt un partizan al mişcărilor ecologiste, care nu-şi propun altceva decât refacerea şi menţinerea pământului în toată puritatea, frumuseţea şi rodnicia lui. Nu am auzit însă de un ecologism spiritual, de un curent împotriva poluării sufletelor tinere, sistematic agresate de libertinajul mediatic care le inculcă gustul pentru vulgaritate, pornografie, violenţă şi desfrâu.

Or, gustul viciat devine mentalitate, iar mentalitatea deviată răstoarnă valorile, consfinţind anormalitatea drept normalitate, în interiorul unei libertăţi prost înţelese şi rău folosite. Aceasta, însă, nu exclude neputinţa de a înţelege libertatea în sensul ei profund şi adevărat.
Cum am înţeles‑o noi?

Libertatea de a nu mai respecta regulile de circulaţie rutieră, libertatea de a devasta adăposturile din staţiile de autobuz, libertatea de a fi dezmăţaţi, libertatea televiziunii de a afişa neruşinarea, libertatea presei de a cultiva limbajul mitocănesc, calomnia şi asasinatul moral, libertatea copilului de a‑şi sfida părinţii, libertatea mamei de a‑şi ucide pruncul nenăscut, libertatea legii de a consfinţi anormalul drept normal, libertatea sindicalistului de a impune legea ciomagului, libertatea patronului de a‑şi ascunde veniturile, libertatea frontierelor de a înstrăina bunuri culturale şi de a asigura invaziile nocive de tot felul, libertatea insului de a crede că poate oricând să facă ce vrea…
Nu este liber cel care poate să facă şi să spună ce vrea, ci este liber cel care spune şi face ceea ce trebuie şi ceea ce este cuviincios.

Avem o lege pentru protecţia copilului, dar ea nu se resimte şi pe micul ecran, şi cu atât mai puţin în şcolile publice unde funcţionează, obligatoriu, aşa-zisele programe de sănătate care-i învaţă pe copii cum să îmbătrânească vertiginos prin depravare planificată. Avem o lege antidrog, dar nu şi una antidezmăţ. Avem o lege anticorupţie, dar nu şi una antiseducţie.
Avertismentul antialcoolic devine timid şi neputincios în vecinătatea imediată a beţivului proclamat erou. Ora de religie nu poate face mare lucru dacă eforturile Bisericii nu sunt sprijinite de instituţiile statului, de societatea civilă şi, nu în ultimul rând, de presă. Ne interesează copiii străzii, dar nu avem dreptul să-i uităm pe copiii maidanului moral. Astăzi suntem într-o febrilă căutare de soluţii împotriva crizei şi a sărăciei, dar nu vom face nimic fără remediile spirituale împotriva acestei crime lente şi bine studiate care distruge conştiinţa tinerilor.
Zadarnic curăţim pământul de gunoaie dacă-l vom lăsa populat cu oameni deformaţi şi mutilaţi sufleteşte.
Vă rog, părinţilor, ocrotiţi-vă copiii!
E vorba de viitorul nostru ca neam, popor şi patrie''. 3

Niciun comentariu: